Cautare

4263 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre teleorman" (3.67 secunde)
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Este perioada examenelor sau a luarii marilor decizii, pentru acei tineri care termina o forma de invatamant. ... Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la scoala profesionala este prima schimbare majora in cariera elevului.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci. ... Bugete au votat atat de multe incat le-au uitat numarul.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Motiunea simpla a PRM si PSD, legata de incapacitatea Guvernului de a finaliza ajutoarele pentru construirea caselor pentru sinistratii inundatiilor din acest an, a starnit dispute fizice intre doi reprezentanti ai Puterii si ai Opozitiei.
Claudiu Neagoe este din Bucuresti si s-a apucat sa picteze si sa lucreze lemnul in judetul Teleorman. ... Din primii ani ai copilariei m-am apucat sa pictez, in special creandu-mi un stil propriu, urmand anumite simboluri legate de tara noastra si lucrurile bune care ne inconjoara, creandu-mi un stil propriu.
Daca nu ai stofa de erou, mai bine te intorci la Teleorman! ... Razvan SAVALIUC) Tot ce se intampla in prezent in Romania, incepand cu miscarile de strada si terminand cu amestecul CSM si al marilor parchete in politica este rezultatul unui plan de lovitura de stat bine gandit.
Prezenta la vot la al doilea tur al alegerilor locale, la nivel national, era, duminica, la ora 14.00, de 23,23 %, a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
• Iliescu si Nastase il lasa deoparte pe Geoana 'Pe fondul scandalului din PSD privind votul pe lista si revolta mai multor lideri de filiale impotriva lui Mircea Geoana, Adrian Nastase pregateste terenul pentru a-si anunta candidatura la sefia PSD chiar in ziua congresului.
Blaga le da pesedistilor prima palma dupa ceafa Actiunile "subversive si extrem de nocive" ale prefectului din Teleorman vor ramane necercetate de parlamentari, a decis conducerea Senatului.
Nicicand nu am fost martori ai tradarilor de tot felul, al negotului pentru obtinerea de candidaturi si pentru obtinerea de voturi ca in ultimii patru ani.
Agricultorii care au înregistrat pagube la culturile de toamna din cauza secetei vor primi despagubiri de pâna la 70% din valoarea cheltuielilor totale efectuate pentru înfiintarea si întretinerea lor, sumele urmând sa fie achitate pâna la 1 august.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Conducerea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia a transmis o notificare catre SC BEST Recuperare Creante SRL, in care anunta firma ca va fi chemata in instanta in termen de 15 zile, daca nu se prezinta la Targu Jiu pentru rezilie-rea contractului de cesiune.
Comisia Europeana i-a dat cartonas galben ministerului condus de Udrea Comisia Europeana a sistat platile pentru Axa 2 a Programului Operational Regional (POR), imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport, datorita deficientelor constatate, cerand autoritatilor de la Bucuresti sa verifice toate contractele de lucrari incheiate cu beneficiarii Axei 2.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
"De la standul meu puteti achizitiona doua costume traditionale autentice, unul din Olt - la 2.000 RON, si unul din Teleorman - la 3.000 RON, gentute tricotate de mine - la 30 - 40 RON, genti hand-made (din materiale reciclate) - intre 50 - 70 RON (detalii despre acestea pe site-ul www.oanaciufu.eu5.org), icoane pictate pe lemn - intre 70 RON - 120 RON.
de exemplu, ii din markizet, din Mehedinti - la 200 RON, fuste din in - la 100 RON si 150 RON, ie din borangic, din Gorj - la 250 RON, sal din lana - la 200 RON, stergare - la 50 RON si o icoana veche, din 1937, din lemn, cu Sfantul Ilie - la 700 RON", ne-a spus Mirela Moise.
google-analytics.com