Cautare

4263 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre teleorman" (3.10 secunde)
Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice: ... Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Istoria unui perdant de profesie: ... Desigur, cu exceptia "accidentului" de la congresul PSD din 2005, ale carui culise nici pana azi nu sunt elucidate deplin, si care i-a adus sefia partidului.
Istoria unui perdant de profesie: ... Desigur, cu exceptia "accidentului" de la congresul PSD din 2005, ale carui culise nici pana azi nu sunt elucidate deplin, si care i-a adus sefia partidului.
Elena Mitrea (foto), senator PSD de Bacau, l-a interpelat in Senat pe Mihail Seitan, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. ... 'Violenta in familie este o problema universala care afecteaza toate tarile lumii indiferent de gradul lor de dezvoltare.
Criza financiara si franarea globala a cresterii economice au modificat clasamentul celor mai mari economii ale lumii in functie de Produsul Intern Brut (PIB) exprimat in dolari, iar recesiunea va propulsa China pe pozitia a doua in lume pana in 2010, in detrimentul Germaniei si Japoniei.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC) isi deshide astazi doua centre, unde consumatorii pot afla cum sa actioneze in justitie un agent economic. Deocamdata, primele centre sunt deschise in Constanta si Campia Turzii, iar anul urmator reteaua de centre de consultanta se va extinde.
Sindicatul Liber al Salariatilor din Invatamantul Preuniversitar Constanta intenteaza proces conducerilor unitatilor scolare care au centre de executie bugetara, acestea fiind si centre contabile, conducerilor unitatilor scolare unde se semneaza statul de plata si Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, ca reprezentant al Ministerului Educatiei si Cercetarii deoarece nu a fost respectata macheta pentru acordarea si calculul sporurilor, conform Legii 128/1997 privind Statutul Personalului Didactic.
Ion Stan, deputat PSD si secretar al Comisiei SRI, considera ca initiativa legislativa a social-democratilor privind autorizarea interceptarilor telefonice a deranjat vizibil „anumite centre de putere“, „anumite autoritati ale statului“, „unele societati de protectie si paza si unii detectivi particulari“.
Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Rene van der Linden (foto), a solicitat ieri Parlamentului Romaniei sa investigheze, in cooperare cu Consiliul si alte organisme internationale, acuzatiile legate de existenta unor centre secrete de detentie ale CIA pe teritoriul tarii noastre.
Scandalul acuzatiilor referitoare la posibila existenta a unui centru de detentie al CIA in Romania ia o din ce in ce mai mare amploare, in contextul in care tara noastra a fost avertizata in urma cu doua zile de catre deputatul britanic Claude Moraes cu amanarea aderarii la UE cu doi ani sau chiar pe termen nelimitat.
Sectia ATI este inima Spitalului Judetean de Urgenta Tg. ... duce lipsa de medici si asistente (Autoare: Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Din 2014, este managerul acestui spital de referinta.
Senatorul elvetian Dick Marty a prezentat ieri la Paris, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile raportului sau privind suspiciunile ce planeaza asupra unor state europene care au colaborat cu CIA in transportul si detentia ilegala a unor persoane banuite de terorism.
Proiectul mentionat, care beneficiaza de finantare nerambursabila din fonduri europene este initiat si derulat de catre Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in parteneriat cu Prefectura judetului nostru.
Democratii se arata ingrijorati de intentia Guvernului de a micsora numarul sectiilor de votare din strainatate si cer oficial Executivului sa nu ia o astfel de decizie, care ar afecta dreptul constitutional al electorilor aflati in strainatate.
Exista in Romania politicieni atipici, care se intereseaza de soarta persoanelor defavorizate si cu alte ocazii decat campania electorala.
Deputatii UDMR nu sustin initiativa legislativa privind votul prin corespondenta Noua procedura incurajeaza frauda, spun acestia, opinia fiind impartasita si de institutiile statului care au fost consultate pe acest act normativ Proiectul de lege privind ,,votul timbrat" are mari sanse sa treaca de Camera Deputatilor si sa fie promulgat in preambulul alegerilor parlamentare de anul viitor, dupa ce a trecut de Senat.
Daca luam in seama multimea de comunicate si de conferinte de presa in care se anunta viitoarele constructii la nivelul intregii tari, putem spune ca in anii urmatori Romania va deveni un veritabil santier, iar cetatenii se vor bucura de centre comerciale moderne si de locuinte la standardele internationale.
Alte 120 de unitati din sectorul alimentar care proceseaza produse animale ar putea fi inchise la finele lui iunie, dupa ce in primele cinci luni autoritatile au interzis activitatea in 219 centre. ßi asta pentru ca nu au intocmit programe de modernizare conform normelor UE.
Mai mult de o treime (40%) dintre primele 25 de centre comerciale mondiale se afla in orase din Europa, iar Londra se mentine pe primul loc in topul celor mai influente metropole, arata studiul MasterCard Worldwide, care a evaluat modul in care orasele leaga pietele si comertul in lume.
google-analytics.com