Cautare

4263 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre teleorman" (3.86 secunde)
20 de vesti rele (realitati) 1. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni. ... Scaderea salariilor prin zile de concediu fara plata sau in mod direct.
Geoana avea 1000 de voturi si Basescu 200 se treceau invers (Autoare:
Conform unor informatii date publicitatii de catre Institutul National de Statistica (INS) cantitatea de lapte de vaca adunata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut in luna ianuarie 2009 cu 5,1 % fata de luna precedenta, iar fata de luna ianuarie 2008 cu 2,5 %.
În prezent, exista 170 mp/1.000 locuitori, dar în cinci ani vom ajunge la 645 mp/1.000 de locuitori.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
'De cand asteptam momentul asta. ... E obiectiv in analize, lucid in declaratii, fair-play fata de sine, fata de camarila si, mai ales, fata de popor.
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Oficiali din Ministerul Economiei si oamenii de afaceri acuza ANRE ca face jocul furnizorilor de gaze cand sustine ca tarifele si preturile reglementate vor ramane neschimbate, in conditiile in care toata piata practica ieftiniri.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. Conform INS, PIB-ul Romaniei a scazut cu 8,8% fata de aceeasi perioada a anului 2008.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Institutul National de Statistica (INS) anunta vesti proaste. Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. ... Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009.
10% dintre bloggerii respondenti au castigat anul trecut peste 1.000 de euro, arata un studiu recent.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Intreg sistemul bugetar botosanean este presarat cu experimente bugetare care mai de care mai nefolositoare, care au privat beneficiarii de investitii care sa le vina realmente in ajutor, insa care au adus comisioane frumoase in buzunarul celor care le-au ales.
google-analytics.com