Cautare

4614 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre suceava" (2.81 secunde)
Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Rene van der Linden (foto), a solicitat ieri Parlamentului Romaniei sa investigheze, in cooperare cu Consiliul si alte organisme internationale, acuzatiile legate de existenta unor centre secrete de detentie ale CIA pe teritoriul tarii noastre.
Scandalul acuzatiilor referitoare la posibila existenta a unui centru de detentie al CIA in Romania ia o din ce in ce mai mare amploare, in contextul in care tara noastra a fost avertizata in urma cu doua zile de catre deputatul britanic Claude Moraes cu amanarea aderarii la UE cu doi ani sau chiar pe termen nelimitat.
Sectia ATI este inima Spitalului Judetean de Urgenta Tg. ... duce lipsa de medici si asistente (Autoare: Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Din 2014, este managerul acestui spital de referinta.
Senatorul elvetian Dick Marty a prezentat ieri la Paris, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile raportului sau privind suspiciunile ce planeaza asupra unor state europene care au colaborat cu CIA in transportul si detentia ilegala a unor persoane banuite de terorism.
Proiectul mentionat, care beneficiaza de finantare nerambursabila din fonduri europene este initiat si derulat de catre Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in parteneriat cu Prefectura judetului nostru.
Democratii se arata ingrijorati de intentia Guvernului de a micsora numarul sectiilor de votare din strainatate si cer oficial Executivului sa nu ia o astfel de decizie, care ar afecta dreptul constitutional al electorilor aflati in strainatate.
Exista in Romania politicieni atipici, care se intereseaza de soarta persoanelor defavorizate si cu alte ocazii decat campania electorala.
Deputatii UDMR nu sustin initiativa legislativa privind votul prin corespondenta Noua procedura incurajeaza frauda, spun acestia, opinia fiind impartasita si de institutiile statului care au fost consultate pe acest act normativ Proiectul de lege privind ,,votul timbrat" are mari sanse sa treaca de Camera Deputatilor si sa fie promulgat in preambulul alegerilor parlamentare de anul viitor, dupa ce a trecut de Senat.
Daca luam in seama multimea de comunicate si de conferinte de presa in care se anunta viitoarele constructii la nivelul intregii tari, putem spune ca in anii urmatori Romania va deveni un veritabil santier, iar cetatenii se vor bucura de centre comerciale moderne si de locuinte la standardele internationale.
Alte 120 de unitati din sectorul alimentar care proceseaza produse animale ar putea fi inchise la finele lui iunie, dupa ce in primele cinci luni autoritatile au interzis activitatea in 219 centre. ßi asta pentru ca nu au intocmit programe de modernizare conform normelor UE.
Mai mult de o treime (40%) dintre primele 25 de centre comerciale mondiale se afla in orase din Europa, iar Londra se mentine pe primul loc in topul celor mai influente metropole, arata studiul MasterCard Worldwide, care a evaluat modul in care orasele leaga pietele si comertul in lume.
Administratia judeteana a inaugurat ieri panourile solare si pompa de caldura geotermala care alimenteaza cu energie termica si apa calda Centrul medico-social de la Melinesti. Toate cele sapte centre din Dolj beneficiaza de investitii pentru "energie verde", printr-un proiect de 4,1 milioane de lei.
Recent, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, a avut loc lansarea proiectului Educatie continua orientata spre performanta, pentru specialistii in formarea profesionala a somerilor, unul din evenimentele importante anuntate pentru aceasta luna.
Reprezentantii unor firme cu profituri mai mari decat toate judetele Olteniei la un loc au venit ieri la Craiova pentru a se interesa de posibilitatile de a investi in zona Directorii a patru mari firme care fac afaceri de zeci de miliarde de euro pe tot globul pamantesc au participat ieri la o intalnire cu oamenii de afaceri din Dolj.
Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002.
Carrefour Romania a deschis un nou hipermarket in Bucuresti, in parcul comercial Vulcan Value Centre din cartierul Rahova, inaugurand astfel al 9-lea magazin din Capitala si al 26-lea la nivel national.
Dezvoltatorul israelian AFI vrea sa cumpere proiectul Casa Radio din Centrul Capitalei, care zace in paragina de peste 20 ani. ... Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, prezent din 2005 pe piata din Romania prin AFI Europe Romania, a semnat o scrisoare de intentie neangajanta cu Plaza Centers N.V.
Lazar" din Bucuresti absolvit in 1961, cand a intrat la Facultatea de Medicina, Bucuresti, pe care a terminat-o in 1967, ca sef de promotie. Dupa ce a devenit doctor in medicina (1972), a urmat o serie de studii post-universitare la Universitatea Leiden din Olanda.
Investitie privata majora intr-un centru modern si aparatura de ultima generatie Conceptul unic IHS ofera pacientilor cu Boala Cronica de Rinichi (BCR): terapii integrate si ingrijire individualizata, tratamente de dializa la standarde europene alaturi de confortul si caldura unui camin.
Takko Fashion s-a inaugurat recent in centrul commercial Vulcan Value Centre din cartierul bucurestean Rahova un nou magazin. ... Astfel, de acum, noile magazine vor avea o noua infatisare, mobilierul fiind schimbat, iar amenajarea modificata.
google-analytics.com