Cautare

475 de rezultate pentru "evidence beauty center" (4.55 secunde)
Farmec cu Gerovital Plant, Meli Melo, Elizabeth Arden, Beauty Help, Diamond by Adesgo si Rowenta au oferit premii la raspunsurile corecte pe care le-au primit din partea publicului, printr-o interactiune activa si plina de interes fata de produsele promovate.
Evenimentul Italian Beauty and Care Day va avea loc pe 15 iunie, intre orele 12:00 - 17.00.
Firma are ca obiect principal de activitate "cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii", iar de pe site-ul ei aflam ca are in desfasurare mai multe proiecte imobiliare, cum ar fi Charles de Gaulle Plaza - Bucuresti, Iris Shopping Center Titan, Avrig Business Center, Lafarge Headqaurters, The Canadian Embassy, Iris Shopping Center Pitesti, Zalau Business Center, Bucarest Tower Center, Eminescu Residential Tower, precum si mai multe "business centers" in Brasov, Alba Iulia, Buzau, Calarasi, Sf.
Valea portului, zona extrem de sensibila, pe care autoritatile se straduiesc de mai multa vreme sa o consolideze, a primit un dram de speranta odata cu demararea lucrarilor pentru un nou mall - Constanta City Center Trident Plaza.
In ianuarie, ParkLake Shopping Center lanseaza campania Winter Sales, marcand astfel startul sezonului de reduceri ce se va desfasura in perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2018. ... Detalii despre evenimentele ParkLake gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.
Doi ani de cand ParkLake Shopping Center si-a deschis porțile, doi ani de evenimente inedite, premii, surprize si experiențe demne de povestit. ... Concert si premii aniversare la ParkLake Shopping Center Pe data de 1 septembrie distractia incepe cu un concert inedit.
La finalul petrecerii fiecare dintre ei a primit cadouri generoase de la sponsori, din partea MIKO si bineinteles, de la copiii angajatilor si clientilor Miko Beauty Center.
Profesionistii de la Beauty One, alegerea nr. ... make-up, hairstyle, beauty tips si nu numai. Proiectia filmului va incepe de la ora 20:00.
Top Beauty Trade Show are loc in perioada 1-4 octombrie 2015 in Bucuresti la sediul Top Line: ... Cele mai cunoscute branduri cosmetice din lume lanseaza noutatile la TOP BEAUTY TRADE SHOW 2015:
Tehnologia revolutionara Ion Beauty Manager in tratamentele cosmetice profesionale cu produse cosmetice si dermocosmetice profesionale, originale, cu eficienta crescuta.
afaceri, tehnologie, automobile, turism si beauty. ... - Beauty & Style, noutati din industria frumusetii si sfaturi utile de la specialisti renumiti si vedete indragite;
Joi, 29 iunie, incepand cu ora 17.00, va avea loc deschiderea celei mai noi locatii pentru beauty si fashion shopping in Bulevardul Dacia 39, etaj 1.
Pentru ca e primavara puteti apela la diverse tratamente faciale la Shades Beauty Lounge din Strada Lisabona nr. ... Toate produsele folosite la Shades Beauty Lounge sunt din extracte naturale, plante crescute bio.
Stim ca frumusetea vine din interior, asa ca un alt invitat, Paul Ailincai va vorbi despre Beauty Help, un produs miraculos pentru mentinerea tineretii noastre.
Controlorul de zbor din Oakland Center observa ca aparitia este aproape de limita dintre sectorul sau si cel apartinand Seattle Center. ... Primul apel este catre Oakland Center si se plaseaza la putin timp dupa detectarea initiala radar, cand pilotii au inceput sa observe vizual obiectul.
Intitulat "Speak to me", sistemul de tip call-center va fi operational 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana.
Casa Radio ar fi trebuit sa insemne magazine hotel de cinci stele, spital si centre de distractii, dar pentru ca s-au gasit nereguli contractul “dubios“ incheiat in 2003 pentru constructia Dambovita Center va fi reziliat.
Valoarea de piata a terenului si constructiilor aferente proiectului Casa Radio Plaza (Dambovita Center) din Bucuresti a crescut anul trecut cu 14,4%, la 181,6 milioane euro, de la 158,7 milioane euro la finele lui 2008, dar valoarea complexului dupa finalizare a fost evaluata in scadere cu 25%.
Serviciul InfoBCR din cadrul Contact Center BCR va fi disponibil conform programului normal de functionare, zilnic intre 08.00 si 22.00.
Cladirea Tower Center, neocupata de peste trei ani, ar putea fi scoasa la inchiriere in acest an Cladirea Tower Center International, controlata de grupul Avrig 35 si neocupata de peste trei ani, ar putea fi scoasa la inchiriere in acest an, imobilul de circa 20.000 de metri patrati reprezentand un sfert din suprafata noua de birouri cu livrare in 2012, potrivit CBRE.
google-analytics.com