Cautare

13157 de rezultate pentru "evenimentul zile 03 11 2009" (4.21 secunde)
Incepand cu data de 26 iunie 2009, operatorii economici indiferent de forma de organizare si forma de proprietate, au obligatia sa intocmeasca si sa depuna raportari contabile la 30 iunie 2009 la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, pana cel tarziu la data de 14 august 2009, a declarat Bogdan Hutuca, directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
In septembrie 2009, Guvernul Boc 1 si-a angajat raspunderea pe un proiect de lege prin care, printre altele, s-a interzis cumulul intre salarii si pensii si s-a proclamat obligativitatea suspendarii contractelor de munca pe o durata de 10 zile (concedii fara plata obligatorii).
Cum va fi vremea in intervalul 1-14 ianuarie 2018 in Banat Vremea, deosebit de calda in prima zi a intervalului, cand media regionala a temperaturilor maxime va fi de 11-12 grade, se va raci treptat in zilele urmatoare, astfel incat, pe 3 si 4 ianuarie, media termica diurna va fi de 5-6 grade.
Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Cu dragostea lucrurile nu vor sta roz, insa au fost zile si mai rele in trecut. Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile:
Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... RAC Familia te cheama la ea si vei avea la dispozitie cateva zile numai bune pentru a te impaca cu anumite rude. ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile:
Media importanta abia daca a mentionat evenimentul. ... Peste 2 zile, Greenewald revenea cu comentarii suplimentare. ... Pe 12 mai, Tom Carey, unul dintre promotorii diapozitivelor, a dat o declaratie in numele grupului care a organizat evenimentul din Mexico City.
Seful statului roman a mai adaugat, zilele trecute, aproximativ 50.000 de euro la cei 1.000.000 de euro cheltuiti in anul electoral 2009 din bugetul public pentru reconstruirea bisericii din incinta Palatului Cotroceni.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta. ... Interviul a fost a dat celor de la Digi24 pe 11 aprilie 2013. ... Al doilea interviu este din 14 aprilie, daranul este 2009.
Ne arata 2009 ca un an in care nu s-a facut mare lucru, si asa este.
are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
Mediile temperaturilor minime se vor mentine in jurul a 9 grade in primele patru zile, apoi vor marca o crestere, spre 13 grade pana pe 4 octombrie, dupa care vor scadea treptat pana la sfarsitul perioadei de prognoza, cand vor fi de aproximativ 9 grade, valoare apropiata de norma climatologica specifica perioadei.
Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile: ... Zile favorabile:
Prezent la conferinta de presa sustinuta ieri la Hotelul Iaki, primarul Radu Mazare a declarat ca in situatia in care evenimentul va fi receptat favorabil de publicul ce va fi constituit din constanteni si din turisti, manifestarea va fi permanentizata prin repetarea ei in fiecare sezon estival.
In anul 2008, de 2 mai, am decis sa organizam pentru prima data evenimentul numit MTV Days, la Mamaia.
Evenimentul se desfasoara pana duminica, 31 iulie, in satul Ludos, situat la aproximativ 30 de km de Sibiu. ... Acestia petrec impreuna 4 zile de vara in natura. ... weekend cu filme si muzica sub cerul liber Evenimentul Marele Picnic, adus la viata de ShortsUP, a ajuns la editia a 3-a.
Astfel, ambele zile sunt destinate ofertelor irezistibile de turism spre cele mai populare destinatii din Grecia, dar si degustarilor de produse traditionale grecesti.
Procurorii coboara Romania in Evul Mediu intunecat Intr-un stat laic, utilizarea Bibliei intr-o ancheta este inadmisibila Procurorii lui Kovesi si Morar actioneaza in aceste zile ca securistii din anii ’50, dar, in paralel uzilizeaza si elemente specifice evului mediu "intunecat".
Evenimentul a reunit atat marii distribuitori, cat si producatorii de fructe din Romania, oferind ocazia ambelor parti de a discuta noi proiecte si parteneriate, dar si de a descoperi Ferma La Mosie, ce reprezinta una dintre cele mai moderne ferme pomicole din Romania.
google-analytics.com