Cautare

157 de rezultate pentru "estetica dentara" (4.62 secunde)
Este absolvent al Facultatii de Stomatologie Apollonia Iasi si are un masterat in protetica dentara. Catalin Cojo, un tanar fotoreporter de la Realitatea din Calarasi, vadit marcat de disparitia acestuia, ne-a spus:
Arhitectul sef Constantin Sandu le explica celor doi consilieri ca problema a fost estetica noii cladiri si nu suprafata solicitata pentru concesionare.
Mazare a tinut sa le prezinte arhitectilor exemple de arhitectura moderna, aerisita si estetica, cu rol locativ, special conceputa pentru orase aglomerate, fara prea mult spatiu la dispozitie, asa cum este si Constanta.
Andreea Raicu a marturisit ca are pungi la ochi, dar a invatat sa le accepte si nu a vrut niciodata sa scape de ele printr-o interventie estetica, scrie eva.ro.
Am peste 45 de ani si consider ca pot sa-mi fac o operatie estetica de bun simt. De altfel, am mai apelat la ajutorul esteticienilor, mi-am injectat acid hialuronic pentru ridurile de expresie, la sfatul unei prietene.
Cocea, Camil Ressu, Cecilia Cutescu Storck, Urmuz, de alta, voci foarte critice, intre care chiar fostul profesor de estetica si istoria artelor al lui Brancusi la Scoala de Arte Frumoase, Alexandru Tzigara-Samurcas.
Procedeele de compozitie - deja citatul ansamblu de elemente clasice/eclectice care sugereaza o functie evocatoare/estetica; utilizarea standardizarii, ca elogiu al fatadei urbane- sunt, neindoielnic, analoage celor aclamate de arhitectura post-moderna.
Tipurile de compozitie si ornamentele,nansamblurile de elemente clasice/eclectice care transmit o functie evocativa/estetica,nutilizarea identitatilor, elogiul fatadei urbane sunt fara indoiala, comparabile cu cele celebrate de arhitectura postmoderna.
In urma cu peste un deceniu se vorbea de suma de peste un miliard de dolari, insa valoarea operelor brancusiene, dincolo de cea estetica, nu pare ii stimuleze in vreun fel pe cei responsabili de promovarea imaginii sculptorului nascut la Hobita.
Ma refer la faptul ca ar trebui sa ne preocupe mai mult estetica acestui oras, pe care noi il consideram european, si dupa aceea, cu drag, sa organizam cat mai multe evenimente si spectacole de mare anvergura...
Ajunge sa reprezinte un mod de viata si chiar o miscare culturala, devenind o expresie a elegantei superioara aparentelor si a individualismului, ca stil de viata. La finele secolului XX, sociologul francez Jean Baudrillard revine asupra termenului, definindu-l ca pe "o forma estetica de nihilism".
Spre exemplu, in tot occidentul exista obligativitatea renovarii fatadelor de catre proprietarii de imobile, lucru benefic pentru estetica localitatilor. Acesta este numai un exemplu de obligatii ale proprietarilor de imobileā€œ, a aratat Silvestri.
Imbunatatirea estetica si calitativa a blocurilor duce implicit la cresterea valorii proprietatii imobiliare", se mentioneaza in oferta uneia dintre societatile specializate in construirea de mansarde.
Chirurgii esteticieni de la Miami Beach se dau in vant dupa bolidul italian Lamborghini Murcielago Roadster, un spledid si futurist autoturism care sfideaza perfectiunea, la fel cum o face si chirurgia estetica.
Calangiu a pus capat totodata si zvonurilor potrivit carora si-ar fi facut implant cu silicon la sani pentru a-si imbunatati aspectul fizic. "Nu cred ca as fi avut nevoie de o operatie estetica, sunt naturali", a precizat dr. Calangiu.
In timp ce nemtii vin cu oferte de tuning mai mici sau mai mari pentru Dacia Logan, romanii apeleaza la tuning virtual.
Stopurile, cu designul tipic in forma literei "C", confera modelului, pe langa latura estetica si un aspect functional. Astfel, este imposibil ca Fabia sa nu fie remarcata pe intuneric sau in conditii de vreme nefavorabila.
Pe langa valoarea estetica a florei planetei, biomasa reprezinta o rezerva, o resursa utila si important pentru om. Pe parcursul a mii de ani, oamenii extrageau energia soarelui, pastrata in forma energiei legaturilor chimice, arzand biomasa cu rol de combustibil sau utilizand-o in alimentatie, utilizand energia zaharidelor si celulozei.
Firma nu se ocupa doar de reabilitarea termica si estetica a blocurilor de locuinte (prin placarea cu placi de polistiren de 5 cm grosime) la exterior, ci si de alte lucrari necesare spatiului locativ comun.
Astfel, oricine foloseste produsele Akzo Nobel este convins de tehnologia inovativa si de estetica ireprosabila. Din experienta companiei in sectorul lacurilor si vopselelor, precum si din grija pentru mediu, au rezultat excelente performante in protectia acestuia, produsele necontinand solventi.
google-analytics.com