Cautare

157 de rezultate pentru "estetica dentara" (2.56 secunde)
In holul central al Campusului Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc ieri deschiderea oficiala a Expozitiei Denta&Pharma 2006, organizata de Facultatea de Medicina Dentara si Farmacie a aceleiasi institutii de invatamant superior si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura.
Profesorul doctor Andrei Iliescu, Facultatea de Medicina Dentara (UMF Carol Davila), spune ca 90% din populatia Romaniei are obturatii de amalgam. ... Dentara (UMF Carol Davila).
PRINCIPIILE CAMBRA Boala dentara este o consecinta a dezechilibrului  homeostatic  al microflorei saprofite datorita schimbarilor factorilor locali  cum ar fi PH -ul care favorizeaza creserea patogenitatii. ... Asociatia Dentara Americana are doua forme de determinare a riscului :
Pulpa dentara este compusa din vase de sange si nervi. Cercetatorii stiu ca aceste celule suse latente in pulpa dentara se activeaza in cazul leziunilor. ... Autorii studiului au extras si, apoi, au izolat celulele suse din pulpa dentara.
Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea si-au eradicat teama de stomatolog si au aflat in premiera ca Denttaglio Clinic nu este un cabinet "de tortura" asa cum numesc multi romani clinicile dentare, ci este un concept care a fost creat din dorinta de a reda o experienta de neegalat in cabinetul de medicina dentara, ajutand la redobandirea si mentinerea sanatatii dentare, dar si la imbunatatirea calitatii vietii printr-o sansa de a zambi natural.
Evenimentul de lansare a brandului Art & Hammer a avut loc la Mall Promenada, in cadrul acestuia Iulia Zeana - medic dentist de la cabinetul Dentem a vorbit despre preventia dentara si beneficiile acestor produse nou lansate.
Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), sub egida International Federation of Esthetic Dentistry (IFED), organizeaza in perioada 16-18 mai 2013, Congresul International de Estetica Dentara, la Bucuresti, editia a 10-a.
Iulia Popescu, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala la clinica Art Implant sustine ca oamenii amana vizita la stomatolog, pentru ca nu cunosc problemele grave pe care li le poate provoca muscatura incorecta sau inghesuirea dentara.
A studiat piata, a studiat femeile, a inteles, asa cum spunea Stendhal, ca frumusetea este de fapt promisiunea fericirii si a deschis la inceput un cabinet de estetica faciala, chiar in centrul Bucurestiului, pe Magheru.
Ardeshir Vahidi, medic specialist de chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si chirurgie estetica. ... "In mod sigur factorul primordial este cel care tine de psiho-estetica, pe care noi, de obicei, il ignoram. ... Ardeshir Vahidi, medic specialist de chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si chirurgie estetica.
570 spitale, 800 de centre de diagnostic si tratament, centre medicale si centre de sanatate, 470 de ambulatorii de specialitate si ambulatorii integrate spitalelor, o retea de 6,3 mii laboratoare medicale si laboratoare de tehnica dentara, peste 40 de mii de cabinete medicale si 9,5 mii farmacii, drogherii si puncte farmaceutice.
Policlinicile stomatologice de pe Calea Bucuresti si din Brazda lui Novac ar putea fi vandute de Consiliul Judetean Dolj Facultatii de Medicina Dentara din Craiova. ... "Policlinicile au fost repartizate Spitalului Judetean care le-a pus la dispozitia Facultatii de Medicina Dentara.
Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice organizeaza in perioada 8 - 11 octombrie 2014, in Bucuresti, Congresul International de Medicina Dentara. ... - cariile - coloratiile dentare - problemele gingivale - halitoza - placa bacteriana - eroziunea smaltului - sensibilitatea dentara - tartru - coloratii".
Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice organizeaza in perioada 8 - 11 octombrie 2014, in Bucuresti, Congresul International de Medicina Dentara.
Astfel, toti cei care cumpara guma Orbit intre 30 martie si 24 mai 2015 vor contribui la donarea banilor necesari pentru ca 3.500 de micuti sa aiba acces la o educatie dentara corespunzatoare.
Potrivit actritei, placa dentara este lipsolubila (lipide care se dizolva in grasimi) de unde si ideea spalarii dintilor cu acest ulei. Totusi, chiar si asa n-ar trebui sa renuntati la pasta de dinti si ata dentara.
In Cluj voi fi insotita si de doctorul stomatolog Adrian Mina, care va oferi sfaturi despre o ingrijire dentara de cinci stele, a declarat Dana Savuica.
Corpul nostru este singura casa pe care o avem cu adevarat, asa ca va invit sa luati parte la o noua conferinta, in care vom descoperi impreuna importanta recoltarii celulelor stem la banca de celule stem Biogenis, cum sa ne revenim cat mai repede la forma fizica de dinainte de sarcina si cum ne ajuta vibrolipoaspiratia, o sa ne explice dna dr Silvia Stanculescu, medic specialist chirurgie plastica, apoi vom primi sfaturi pentru sanatatea si frumusetea dintilor in sarcina si alaptare, dar si sfaturi de ingrijire dentara pentru copii in primii 3 ani de viata, de la dr.
Tocmai din aceste motive, stomatologia estetica rezolva fara complicatii nemultumirile legate de culoare, pete colorate, pozitii inestetice ale dintilor, prin metode minim sau deloc invazive: ... "Iulia este pacienta mea de foarte multi ani si am acceptat cu drag propunerea de a dezvolta impreuna un proiect legat de sanatatea dentara.
Mariustuca.ro / Cum ar fi aratat Michael Jackson fara chirurgie estetica (Autoare: Magda Marincovici) De la primul album Of the Wall la ultimul Invincible, Michael Jackson a trecut prin numeroase transformari cu ajutorul chirurgiei estetice.
google-analytics.com