Cautare

176 de rezultate pentru "esam" (3.62 secunde)
Primarii si autoritatile judetene nu sunt interesati de accesarea fondurilor structurale, care pot fi investite in programe pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta comunitatile locale.
Organizatia municipala a Partidului Democrat este de parere ca premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, au facut de ras Romania in fata partenerilor occidentali, generand in acelasi timp momente penibile pentru intreaga clasa politica romaneasca, prin anuntul retragerii trupelor romanesti din Irak.
Consilierii judeteni au aprobat, ieri, contractarea unui imprumut de 250.000.000 de lei (2.500 de miliarde de lei vechi), fara a sti concret pentru ce vor fi folositi acesti bani.
Depunerea declaratiilor de avere actualizate da in continuare batai de cap demnitarilor. Dupa ce am incercat sa accesam pagina de internet a Consiliului Judetului pentru a citi noile declaratii ale consilierilor si am constatat ca aceasta nu functioneaza, am accesat site-urile Camerei Deputatilor, Senatului si Prefecturii.
Zeci de localitati doljene asteapta bugetul destinat investitiilor pe 2007, dupa ce sedinta extraordinara a consiliului judetean, in care trebuia sa se distribuie banii, a fost amanata pentru prima data in istoria institutiei.
Furnizorul de apa al Craiovei functioneaza de joi fara autorizatie de mediu, fapt interzis prin lege, au anuntat ieri reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj.
Aeroportul din Craiova ar putea primi in urmatorii sapte ani fonduri structurale de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii. Autoritatile judetene sunt de parere ca aeroportul ar putea beneficia de banii europeni in baza unor proiecte integrate.
Suparare mare in ograda primarului din Navodari, democratul Tudorel Calapod. Schimbarile de la centru, oricat de mult si-ar fi dorit acesta sa nu-si puna amprenta in plan local, si mai ales la capitolul finantari, se pare ca nu tin cont doar de vointa unui primar.
Presedintele Traian Basescu a declarat duminica intr-un interviu Hotnews-BBC ca, din perspectiva propriilor asteptari, referendumul este un esec major, si nu exclude repetarea lui daca nu reuseste sa convinga partidele ca cele patru milioane de voturi trebuie valorificate printr-o lege.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, sustine ca urmatorul pas in lupta pentru obtinerea autonomiei teritoriale este valorificarea pe plan intern si extern a rezultatelor referendumului intern, neoficial, organizat de Consiliul National Secuiesc.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Mult machiavelism si multe sofisme la conferinta de presa a UDMR de ieri. Dupa ce ca reprezentantii Uniunii au castigat alegerile in Bihor datorita absenteismului cronic de care sufera romanii, acestia se declara nemultumiti de prezenta electoratului la vot.
Romania, Ungaria si Austria ar putea inainta Comisiei Europene un proiect pentru obtinerea unor fonduri europene destinate dezvoltarii comune a coridorului dunarean, a declarat marti ministrul de externe Cristian Diaconescu.
Liderul PD-L Gorj, Ionel Mantog, cere schimbarea tuturor directorilor de subunitati miniere din cadrul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si sustine ca producatorul de carbune are nevoie de o jumatate de an pentru a-si reveni din punct de vedere economic.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu publica, pe blog, un material intitulat "PSD inaintea Congresului. Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare.
Au trecut 11 zile de cand PNL a emis un Comunicat de presa privind initierea motiunii de cenzura.
O delegatie a SUA condusa de Frank Rose, adjunctul subsecretarului de stat pentru controlul armelor, se afla luni si marti la Bucuresti pentru cea de-a doua runda de negocieri pe tema participarii Romaniei la sistemul de aparare antiracheta, informeaza MAE.
google-analytics.com