Cautare

535 de rezultate pentru "elevii" (3.54 secunde)
Nu mai bat apa in piua pe faptul ca elevii nu mai citesc oricum cartile prevazute in programa scolara, ocupati fiind cu internet, televizor, baruri, distractii si alte minuni, dar macar as avea pretentia sa aiba macar idee despre ce contine aceasta programa si sa aiba habar de cei mai importanti scriitori romani.
Faptul ca peste 50% dintre elevii inscrisi la examen au "realizat" note sub 5 nu inseamna insa doar ca acestia sunt, ca sa folosim un termen bland, ciubote intr-ale limbii romane, ci si ca profesorii care ar fi trebuit sa le explice suficient de clar cum se vorbeste si cum se scrie romaneste n-au avut pic de talent pedagogic, ca sa nu mai vorbim de invizibilitatea cunostintelor pe care sa le impartaseasca invataceilor.
Satui sa mai stea in frig, elevii unei scoli din Drobeta Turnu Severin au organizat un targ de Craciun pentru a cumpara o centrala.
Amenintarea cu violenta fizica, umilirea, lovirea sunt situatii cu care se confrunta elevii. Aproape 50% dintre elevi au fost victime ale bullyingului in scoli, arata Salvati Copiii.
Meditatiile cu elevii de la clasa reprezinta abateri disciplinare pentru cadrele didactice. La nivelul scolilor se va constitui pentru profesori Registrul declaratiilor de interese.
Elevii romani vor studia, din anul scolar 2024 - 2025, o noua materie. 300 de profesori s-au inscris deja in program.
Emotii mari pentru elevii clasei a VIII-a, care sustin simularile la Evaluarea Nationala. Astazi are loc proba scrisa la Limba si literatura romana.
Ei acuza autoritatile din educatie ca nu ii ajuta pe elevii cu dislexie si alte tulburari de invatare sa aiba sanse egale la Examenele Nationale.
Studierea matematicii de catre toti elevii la finalul liceului este vazuta ca o masura buna, in schimb, eliminara din trunchiul comun a logicii si psihologiei este o greseala, spun reprezentantii societatii civile.
Efortul bugetar pentru cresterea salariilor cu 60% inseamna 14,37 miliarde de lei Suma de 14 miliarde de lei anual, 1% din PIB, coincide cu valoarea pensiilor speciale Elevii vor sa dea Bacalaureatul, dar ar putea fi impiedicati de greva profesorilor
Zi cu mari emotii pentru elevii de clasa a 8-a care au sustinut astazi prima proba de la Evaluarea Nationala, cea de la limba si literatura romana.
De altfel, 20% dintre cei care ar fi putut sustine astazi examenul maturitatii nu s-au inscris la Bacalaureat. Elevii spun ca au emotii, dar au intrat in sali cu speranta ca vor pica pe subiect.
Propunerea ca elevii sa fie testati antidrog in scoli a starnit controverse, dupa ce a fost lansata in spatiul public. ... Vlad Zaha si-a exprimat speranta ca testele antidrog nu vor fi "aplicate niciodata in Romania" pentru ca elevii sa fie pedepsiti in acest mod.
Exemplul evidentiaza cat de urgenta este nevoie de reforma curriculara in liceu in special. Ministerul Educatiei precizeaza insa ca abia din 2025-2026 elevii de liceu vor avea manuale noi.
Vesti bune pentru elevii care nu sunt inca decisi ce cariera sa urmeze! Programele din cadrul Fundatiei pentru Educatie si Vocatie vin in intampinarea acestora cu internshipuri in diferite domenii pe care tinerii isi doresc sa le descopere.
21, din luna iunie, elevii care frecventau cursurile Scolii nr. 7 vor fi comasati cu cei de la nr. 21.
Ele sustin ca nu pot fi de acord ca elevii, cadrele didactice si parintii din localitatile cu primari PD sa fie pedepsiti si in anul scolar 2007-2008, care sa-i gaseasca in scoli si gradinite condamnate la degradare "de constructorul Adomnitei".
- Carnetul de serviciu militar (pentru elevii din scolile militare); 2. in cazul cetatenilor romani cu domiciliul in strainatate, pasaportul simplu cu mentiunea privind stabilirea domiciliului in strainatate;
Eu am abilitati speciale de a ma integra usor in noile echipe, dar nu am avut performante cu elevii la olimpiadele de matematica”.
De la ora 11,00, elevii Colegiului Militar ‘Mihai Viteazul‘ din Alba Iulia vor sustine un program literar-artistic, iar de la 15,00, vor fi premiati castigatorii proiectului educational ‘Unirea Principatelor si personalitatile sale‘, actiune care si-a propus constientizarea si responsabilizarea elevilor cu privire la importanta zilei de 24 ianuarie.
google-analytics.com