Cautare

536 de rezultate pentru "elevii" (2.65 secunde)
Cea mai premiata echipa de robotica din tara, cu cinci medalii de aur obtinute la o competitie mondiala si la olimpiade, are acum propriul spatiu unde elevii din Hunedoara isi pot dezvolta proiectele.
Sa ne miram atunci ca elevii n-au stiut ce este un "intelectual"? ... Sigur, unii vor spune ca elevii si studentii nostri fac fata cu succes in tarile in care au emigrat.
Elevii de clasa a 8-a sustin chiar acum simularea la Evaluarea Nationala. Proba la Limba si literatura romana a inceput la ora 9.
Examenul a avut 3 subiecte, atat de algebra, cat si de geometrie. Elevii au avut de aflat unghiuri, laturi si perimetre.
Dar scolile isi primesc elevii tot cu banci vechi de cincizeci de ani, cu bude si fantani in curte.
Asa ca, in anul de gratie 2007, vom intra cu scoli in care elevii nu au apa, nu au unde-si face nevoile decit intr-un fel de gropi, pompos denumite wc-uri, si unde au sanse mari sa se imbolnaveasca.
Chiar daca "minerii" au creat o mare inghesuiala in fata buturilor lui Bornescu prin multe centrari inalte, totul a fost barat, ca sa spun asa, de elevii lui Fane, veniti in Vale sa-si vanda scump pielea.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca toate judetele au stabilit saptamanile din februarie 2023 in care elevii vor avea vacanta de o saptamana.
Sau isi imagineaza cineva ca daca elevii vor obtine note mari, aceasta va fi musai rodul faptului ca sunt bine pregatiti?
Elevii au primit varianta 4 a subiectelor facute pentru acest examen de catre Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie, potrivit edupedu.ro.
Elevii reiau examenele fizic dupa doi ani de scoala online. Joi si vineri umeaza probele la matematica si limba materna.
Din 2023, toti elevii vor primi calificative la educatie fizica. ... Elevii, insa, sunt de parere ca in acest fel, presiunea notelor va mai scadea.
In acest caz, lucrurile sunt chiar mai grave daca dam crezare informatiei potrivit careia elevii din Mironeasa au fost mintiti ca vor merge intr-o excursie la manastirile din nordul Moldovei.
Pentru elevii din invatamantul prescolar, primar, gimnazial, dar si cei de liceu, anul scolar 2022-2023 va incepe luni, 5 septembrie 2022.
Profesorii nu-si mai dau de mult timp silinta sa predea "ca la carte", elevii nu au nici un tel, pentru ca oricum examenele se trec lejer si in viata reusesti nu cu ceea ce ai in cap, ci cu ceea ce ai in buzunar.
Doar 30% dintre elevii romani stiu ce inseamna reciclarea. Din 2023 elevii vor avea Saptamana Verde si vor iesi in natura.
De azi, elevii o iau de coada cu scoala.
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a deschis o ancheta in privinta burselor sociale pentru elevii care merg la liceu intr-o alta localitate, cat si a burselor de merit pentru elevii de clasa a V-a.
Elevii din capitala respira aer toxic la scoala, se arata intr-un raport privind calitatea aerului in Bucuresti. Limitele legale de poluare au fost cu mult depasite in jurul scolilor aflate aproape de bulevardele principale sau pe strazile cu trafic intens.
Daca in alti ani predominau perlele elevilor, anul acesta profesorii spun ca au descoperit foarte multe lucrari ce erau identice in intregime, ceea ce inseamna ori ca elevii au primit de-a gata rezolvarea subiectelor de la cadrele supraveghetoare, ori ca rezolvarea subiectelor a fost scrisa pe tabla.
google-analytics.com