Cautare

536 de rezultate pentru "elevii" (2.66 secunde)
Si totusi, exista un nivel de indisciplina inerent in scoli, ca rezultat al faptului ca elevii sunt la o varsta la care sunt tentati sa treaca peste reguli, iar aceasta indisciplina poate duce la un comportament violent. ... Elevii trebuie invatati ce inseamna a trai in societate:
Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB) da startul sarbatorilor de iarna printr-o serie de evenimente ce isi propun sa prezinte specificul international si traditiile de Craciun ale fiecarei comunitati din cadrul scolii si sa sustina cauze alaturi de care elevii si profesorii sunt an de an.
Printr-o nota transmisa in data de 16 februarie, Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice a informat elevii si parintii/reprezentantii legali ai acestora cu privire la prevederile legale privind participarea la orele de religie in virtutea deciziei CCR, precum si cu privire la faptul ca, in situatia in care doresc sa isi exercite dreptul constitutional de a participa la aceste ore, conform confesiunii proprii, trebuie sa solicite acest lucru unitatii de invatamant.
Dani Otil, prezentator TV si blogger, sustine si el proiectul prin care elevii se pot forma ca profesionisti in meseria de comerciant-vanzator.
Aproximativ 60% dintre elevii care au participat la sesiunile de informare au povestit situatii reale de bullying in care au fost implicati direct, iar peste 40% au relatat situatii in care au fost martori. ... Elevii agresati se simt singuri, izolati si umiliti.
In privinta abonamentelor, atat elevii, cat si studentii beneficiaza de o reducere de 50 la suta, pentru toate trenurile Regio.
expozitie de arta culinara - preparate din peste - realizata de elevii Colegiului Tehnic STEFAN BANULESCU din municipiul Calarasi;
Elevii se intorc la scoala Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca scolile isi deschid portile incepand de astazi, avand in vedere ca este final de semestru si se incheie situatiile scolare.
Elevii si prescolarii din scolile si gradinitele din localitatile in care rata de infectare este sub 3 la mia de locuitori s-ar putea intoarce la cursurile cu prezenta fizica incepand de saptamana viitoare chiar daca rata de vaccinare a profesorilor se afla sub pragul de 60%.
Un urs si-a facut aparitia in fata unei scoli din comuna Cerasu, Azuga. Elevii erau la cursuri in acel moment si l-au fotografiat si filmat pe animalul care se plimba in voie.
La un alt liceu, tot pentru a-si avertiza elevii, profesorii au scris pe tabla ora si scopul raidului politiei.
Elevii nu vor putea fi testati saptamana aceasta, a anuntat pentru Antena 3 Oficiul National pentru Achizitii Centralizate. Una dintre firmele care a participat la licitate, dar nu a castigat pentru livrarea de teste din lotul intai, a depus o contestatie, astfel incat livrarea primului lot este acum suspendata.
Elevii revin de maine la scoala, insa fara teste antigen, in plina expozie a infectarilor. Bucuria celor mici este umbrita de ingrijorarea parintilor care reclama faptul ca nu sunt teste de saliva petru testarea elevilor, in conditiile in care varianta Omicron se raspandeste rapid si afecteaza si copiii.
Elevii claselor primare s-au intors la scoala, dar niciunul dintre ei nu va fi testat, nici astazi, nici saptamana aceasta.
Elevii care lipsesc de la scoala in momentul in care au un caz de COVID in clasa se pot trezi cu absente, avertizeaza ministrul Educatiei.
Iar elevii le iau, parintii le platesc, fiindca in caz contrar sint persecutate odraslele lor.
Cum vor recupera elevii materia şi cat de severi vor fi profesorii la examenele de bacalaureat şi capacitate. ... şi şi-au pregătit elevii.
Elevii nu-si mai respecta profesorii, profesorii nu mai dau doi bani pe ce insemna, odata, meserie facuta bine si cu simt de raspundere. ... Elevii de acum nu-si mai privesc cu admiratie profesoara de romana, asa cum o faceam eu si colegii mei in scoala generala.
Prin urmare, elevii care au de dat examene pentru finaluri de cicluri in perioada imediat urmatoare se pot prezenta fara probleme sa le sustina.
Prin urmare, elevii care au de dat examene pentru finaluri de cicluri in perioada imediat urmatoare se pot prezenta fara probleme sa le sustina.
google-analytics.com