Cautare

536 de rezultate pentru "elevii" (3.09 secunde)
Atletul craiovean Marius Ionescu, calificat la Jocurile Olimpice de la Londra, in proba de maraton, si Natalia Andrei, campioana mondiala si europeana, au premiat ieri elevii care au urcat pe podium la Crosul "Gheorghe Bibescu"
A mizat pe defensiva, iar dupa ce elevii lui au reusit sa puncteze a mobilizat toate forțele pentru apararea rezultatului.
Elevii lui Ovidiu Stanga au invins Ungaria cu 4-0 si au remizat, scor 1-1, cu Germania, iar astazi vor intalni reprezentativa Serbiei, partida fiind programata de la ora 18.00.
Din pacate pentru ei, elevii lui Reghecampf s-au mentinut pe aceeasi panta descendenta pe care au inceput-o in perioada de pregatire, practicand un joc slab, presarat cu multe greseli personale.
Dupa dezastrul de la Bucuresti, atunci cand elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu 5-0, Steaua a pierdut doar cu 0-1 returul de la Manchester.
Zece ponturi pentru elevi De la cunoscutul Google Translate si pana la crearea de site-uri web pentru proiectele cu colegii, elevii isi pot usura procesul de invatare daca stiu bine sa foloseasca motorul de cautare. Elevii au revenit pe bancile scolii dupa vacanta de vara.
Brainly.ro este o retea sociala pentru educatie, in care elevii colaboreaza intre ei pentru a invata si pentru a rezolva teme.
E bine ca elevii sa aleaga singuri dintr-o varietate de titluri potrivite pentru nivelul lor de lectura. Elevii gasesc intotdeauna ceva care sa-i intereseze, cred pedagogii.
Costurile biletelor la aceste muzee variaza intre 3 lei si 50 de lei, iar elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de reduceri. ... Elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 50% daca au abonament RATB.
Senatorul Ion Toma a sustinut o declaratie politica intitulata "Decontarea cheltuielilor cu transportul pentru elevii navetisti", pe care o puteti citi in continuare.
Vezi cate calificative maxime s-au obtinut Peste 90 la suta dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut note peste 5, ceea ce reprezinta un record de note de promovare pentru Capitala.
Elevii si profesorii au depus eforturi foarte mari. ... Ba chiar, pentru elevii nostri, nivelul subiectelor a fost unul mediu". Pe de alta parte, inspectorul general al ISJ Giurgiu, Petre Petre, a evitat sa ofere o explicatie pentru situatia ingrata in care se afla judetul pe care il pastoreste.
La acest concurs vor putea participa elevii claselor 0-VIII din scolile oraselor:
la acei profesori care isi rup din timpul lor liber si lucreaza suplimentar cu elevii talentati la diverse materii si care ajung apoi sa ne faca tuturor cinste la concursuri nationale si internationale.
Concursul este asteptat an de an de catre elevii si cadrele didactice din cele 16 orase in care Carrefour este prezent cu cel putin un hipermarket:
In plus, au fost organizate programe de suport educational, pentru a-i ajuta pe elevii dezavantajati socio-economic, inclusiv pe elevii romi.
Tot in aceasta perioada iese in evidenta preocuparea autoritatilor pentru ca, an de an, sa vedem un spor calitativ in demersul didactic menit sa pregateasca elevii pentru viitor.
"La cea de-a XII-a editie a Targului Gaudeamus elevii si parintii vor gasi tot ce le trebuie pentru scoala, pentru ca editurile au inteles sa ne fie alaturi si avem oferta de manuale in proportie de 95% la acest eveniment", a declarat pentru AGERPRES Cornelia Scarlat, reprezentant al organizatorilor.
In aceasta logica se inscrie scrisoarea pe care Klaus Iohannis i-a adresat-o premierului Ponta pe tema educatiei, in care il acuza de "cinism si lipsa de respect fata de milioanele de dascali, parinti, copii", in conditiile in care, in ziua in care acesta isi lanseaza candidatura, elevii din clasele I si II nu au manuale.
In urma implicarii in program, elevii centrelor scolare Nr. ... In cadrul evenimentului, elevii si-au primit diplomele mult meritate si au participat la un tur special, descoperind colectiile stiintifice ale muzeului.
google-analytics.com