Cautare

1421 de rezultate pentru "elevii clasei a 8 anul2010 jud ialomita" (4.53 secunde)
VASILE de 18 ani, ambii din jud. ... MIHAI de 26 de ani din jud. ... In urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca cele 3 telefoane mobile pe care cei in cauza le ofereau spre vanzare erau inscriptionate cu o sigla inregistrata, acestea fiind ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. JIHU de 31 de ani, cetatean chinez, a condus un autoturism marca Volkswagen, pe sos. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr.
La data de 16 decembrie 2010, intre orele 09.00 - 14.00, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 impreuna cu inspectori din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor au actionat in zona a doua piete din sectorul 4, pe linia comercializarii carnii si a produselor din carne, rezultatul fiind urmatorul:
MIHAI de 24 de ani din jud.Calarasi si S. SORIN de 36 de ani din jud.
Dintre acestia, 5 au savarsit infractiuni economice, 23 au comis fapte pe linie judiciara, 8 pe linie de arme si munitii, 20 la ordine publica, 17 la regimul circulatiei si 1 la alte structuri. ... Totodata a fost depistata o persoana urmarita. ... AUREL de 21 de ani din jud.
Mures de 43 de ani din jud. Galati, care oferea spre vanzare 12 cutii cu articole pirotehnice clasa a II-a. ... Florin de 33 de ani din Jud.
Florin de 21 de ani, din jud. Vrancea, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str.
La data de 8 februarie 2011, ora 07.45, Sectia 17 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sectorul 5 ca in Splaiul Independentei, sector 5, se afla o persoana care incearca sa sustraga mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat, marca DAEWOO, dupa ce in prealabil fortase sistemele de inchidere.
VICTOR de 52 de ani din jud. Alba, a condus un autoturism marca Toyota Yaris, pe Calea Grivitei dinspre bd. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. Iacob Negruzzi, marcata si semnalizata corespunzator, a surprins si accidentat grav pe S.
Urmare a escaladarii fenomenului infractional privind furturile de cablu telefonic, in perioada ianuarie-februarie 2011, lucratori ai Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sectorului 3, in colaborare cu lucratori ai Biroului de Investigatii Criminale de la Sectiile 10 Politie au desfasurat activitati in vederea identificarii si stoparii unor asfel de infractiuni.
La inceputul lunii noiembrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, au documentat activitatea unei grupari infractionale specializata in comiterea de inselaciuni si falsuri de documente oficiale, in special diplome de licenta si bacalaureat, foi matricole, adeverinte scolare si de absolvire a unor cursuri de calificare, chitante notariale, carti de identitate etc.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
La data de 28 aprilie 2011, lucratori din cadrul Biroului Investigatii Criminale - Sectia 13 Politie au identificat pe un minor de 15 ani din Jud. Braila, pe un minor de 13 ani din Bucuresti si pe un minor de 10 ani din Jud.
MARIAN de 24 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 25A, a surprins si accidentat grav pe D. ... Victima a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
La data de 5 iunie 2011, in jurul orei 16.00, Serviciul Furturi de Autovehicule a fost sesizat cu privire la faptul ca politisti din cadrul Sectiei 13 Politie l-au depistat pe Bdul Th. ... DAVID de 44 de ani din jud.
Recent, am fost placut surprinsa de expozitia de arta plastica a elevilor de la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, ce se desfasoara in aceasta perioada la Muzeul Municipal Calarasi - profesor Silviu Soare, director ing.
Reformarea clasei politice prin introducerea scrutinului majoritar in dou_ tururi in circumscrip_ii uninominale a fost tema discutiilor de vineri de la Cotroceni dintre presedintele Traian Basescu si jurnalistii din presa locala.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Criza a devoalat la toate statele tot cancerul din sistemele lor de finantare.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a lansat ieri un apel partidelor politice parlamentare si neparlamentare, sindicatelor si societatii civile pentru incheierea unui Acord pentru Reforma Politica, astfel incat „sistemul politic romanesc sa fie transformat din temelii“.
google-analytics.com