Cautare

1422 de rezultate pentru "elevii clasei a 8 anul2010 jud ialomita" (4.65 secunde)
Ionel de 33 de ani, din jud. Ialomita, toti cunoscuti cu antecedente penale, ca fiind autorii unei talharii.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari nowcasting COD GALBEN de vant puternic, dupa cum urmeaza. ... - in sud-vestul jud. Caras-Severin si in zona de munte aferenta - si izolat in sudul si vestul jud.
Valoarea totala a produselor controlate a fost de 6,204 milioane de lei noi, iar valoarea totala a produselor cu abateri a fost de 1,419 milioane de lei noi.
Magazinul din Cugir, Jud. ... Tot in judetul Alba se afla si localitatea Sasciori unde astazi, pe DN67C, s-a deschis un magazin PROFI Loco. Suprafata totala a acestei unitati este de 340 m.p., iar sala de vanzari masoara 210 m.p. Unitatea din Turt, Jud.
Profi Rom Food are noi planuri de accelerare a dezvoltarii retelei, planuri finantate atat din resurse proprii, cat si cu ajutorul unui imprumut in suma de 177 milioane de lei, de la Banca Europeanaa pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si Raiffeisen Bank.
Reteaua PROFI a inaugurat saptamana aceasta magazine la Blejesti, Botoroaga, Craiova, Patarlagele, Poeni si Timisoara, ajungand astfel sa cuprinda in total 365 de localitati. ... Tot in format City este si noua unitate din Craiova, jud. ... La Patarlagele, jud.
la Muzeul National al Taranului Roman In perioada 25 - 27 iulie, intre orele 10 si 18, e prilej de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman! ... Iorga din Horezu, Jud.
Caravana electorala in judetul Ilfov • Deschiderea oficiala a campaniei electorale a fost precedata de un minunat spectacol artistic oferit de foarte talentatii copii din Voluntari, Clinceni, Domnesti si Bragadiru.
In plina vacanta de vara va asteptam cu mic cu mare la "Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!" organizat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos. ... Iorga din Horezu, Jud.
Emil de 19 ani din jud. ... Elena, 19 ani din jud. ... Cei in cauza a fost sanctionati contraventional conform Legii 12/1990, cu amenda in valoare de 1000 lei si au fost ridicate in vederea confiscarii pachetele de tigari, in valoare totala 672 lei.
Bautura este rezultata numai din distilarea prunelor din soiurile vanata romaneasca, tuleu, negre, recoltate din livezile familiei Florescu, amplasate in comuna Danicei, Jud. Valcea si comuna Cuca, Jud. ... Livezile respective sunt intretinute in sistem ecologic, fara utilizarea ingrasamintelor chimice, fertilizantilor sau a insecticidelor.
La data de 9 martie 2011, Sectia 25 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 6 Politie cu privire la faptul ca la o adresa din sectorul 6, persoane de sex masculin sustrag componente din fier vechi. ... VICTOR de 38 de ani din jud.
Gradinita de 5 stela la Harau, jud. Hunedoara. Copiii au mese calde si transport gratuit
Elena de 55 de ani din jud. Prahova, cunoscuta cu antecedente penale, care, in aceeasi zi, ora 14.40, a patruns in sediul unei societati comerciale din sectorul 5, de unde, profitand de neatentia unei femei, a sustras un telefon mobil.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit partilor vatamate.
La data de 6 septembrie 2010, ora 15.00, Sectia 6 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 2 cu privire la faptul ca in b-dul. Lacul Tei, sector 2, a avut loc o altercatie in trafic.
La data de 20 septembrie 2010, ora 12.40, Sectia 8 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca pe str.
VIOREL de 26 de ani din jud. Calarasi, care, folosind chei potrivite, la data de 13.05.2010, ora 17.30, a patruns intr-o autoutilitara marca Dacia 1307, ce se afla parcata pe Sos.
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
Fundeni, sector 2, intrucat la fata locului se afla o persoana de sex feminin, victima a unei infractiuni.
google-analytics.com