Cautare

1422 de rezultate pentru "elevii clasei a 8 anul2010 jud ialomita" (3.34 secunde)
Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
In week-end-ul 1-3 mai, la circuitul Motor Park Romania din Adancata, judetul Ialomita, la doar 60 de km de capitala, cei mai cunoscuti piloti romani si straini, vor intra in competitie pentru prima etapa a Campionatulului National de Motociclism Viteza, vineri si simbata vor fi sesiunile de antrenamente si calificari, iar duminica, 3 mai 2015, primele curse si festivitatea de premiere.
Vodafone a facut primul pas, joi, 9 februarie, anuntand ca va prelungi termenul de plata a facturii cu 7 zile pentru clientii din 19 judete afectate de vremea extrema si donarea a 5.000 de euro catre Crucea Rosie.
Corneliu Zaharescu, mester popular din Dragoesti, Ialomita, participa, alaturi de sotia sa, Lenuta Zaharescu, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Biserica de lemn din Poiana, Ialomita Pisania pusa deasupra intrarii in biserica cu ocazia transferarii ei in Slobozia ne ofera informatii despre trecutul ei:
In randul acestora, cucerirea in urma cu 141 ani a Independentei de stat absolute a Romaniei se inscrie ca un eveniment de maxima importanta pentru consolidarea edificiului statal modern si infaptuirea visului secular al inaintasilor " Faurirea statului national unitar roman, eveniment de la care au trecut aproape 100 de ani.
Un barbat arestat preventiv, care fusese adus la Curtea de Apel Bucuresti, a fugit de sub escorta, luni dimineata, si este cautat de Politie. ... Barbatul se afla in custodia politistilor de la Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ialomita.
• Astfel, codul galben va afecta din noaptea de joi spre vineri, la inceput Crisana, Banat, Oltenia si zonele de munte, apoi se extinde si in cea mai mare parte a Munteniei si jumatatea de nord a Moldovei.
"Ciclonul mediteranian responsabil de vremea severa din urmatoarele zile din zona tarii noastre s-a format deja in bazinul mediteranian. Traiectoria acestuia va fi catre partea de Est- Sud Est a continentului, va traversa zona Peninsulei Balcanice si va afecta in prima faza regiunile din partea de sud a tarii.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Carmen Iban din Ialomita de la firma Flori lavanda a venit cu produse din lavanda la targul traditional organizat in curtea MTR.
Desfasurare impresionanta de forte a locuitorilor din comuna Milosesti, judetul Ialomita, totul dupa ce un barbat de 37 de ani a disparut. Revoltati ca Politia nu face eforturi suficiente pentru a il gasi pe tanar, zeci de oameni s-au mobilizat si au inceput cautarile.
Sambata, 18 aprilie, a avut loc sesiunea de autografe la standul Campionatului National de Motociclism Vizeza din cadrul SMAEB - Romexpo Bucuresti, la care au participat, alaturi de Flavian Crizboi, purtator de cuvant al RPG Security, vedete precum:
In prima zi a targului SMAEB Romexpo Bucuresti, va avea loc la standul organizatorilor Campionatului National de Motociclism Viteza - Pavilionul C4, o supersesiune de autografe si fotografii dedicata fanilor, pasionatilor acestui sport si, nu in ultimul rand, reprezentantilor presei. ... Referitor la acest eveniment, Flavian Crizboi ne-a declarat:
ADRIAN de 25 de ani, din jud. Ialomita, care avea interdictie de a se afla in municipiul Bucuresti. Cercetarile sunt continuate de catre lucratori din cadrul Sectiei 5 Politie, Biroul Investigatii Criminle cu cel in cauza in stare de libertate sub aspectul nerespectarii unei hotarari judecatoresti.
Marius de 30 de ani din jud. Ialomita, cunoscut cu antecedente penale, care in timp ce se afla pe Sos.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 09.30, lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2 au actionat in zona unui complex comercial situat in sectorul 2, pe linia depistarii persoanelor care detin si comercializeaza produse pirotehnice artizanale, cat si respectarii Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.
VIRGIL de 47 de ani, din jud. Ialomita, P. ADRIAN de 42 de ani, din Bucuresti si A.
La data de 5 februarie 2011, in jurul orei 16:10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 8 Politie au depistat-o pe S. Ana de 26 de ani, din Bucuresti, la scurt timp dupa ce a sustras produse alimentare in valoare de aprox.
google-analytics.com