Cautare

1422 de rezultate pentru "elevii clasei a 8 anul2010 jud ialomita" (3.00 secunde)
FPTR cere conditii pentru un turism romanesc performant si reinfiintarea ministerului Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a fost, ieri, gazda unei dezbateri privind principalele probleme cu care se confrunta mediul de afaceri din turism.
Propunere controversata a Ministerului Educatiei: elevii sa fie scosi in fata clasei si certati de profesori daca nu respecta regulile.
Cu riscul de a-l supara rau de tot pe Mircea Dinescu, cel care vorbea zilele trecute despre "recuperarea demnitatii pierdute a scolii romanesti ", dau de stire domniilor voastre ca Mircea Dinescu vorbeste cu multa pricepere, dar nu destula.
Emotii mari pentru elevii clasei a VIII-a, care sustin simularile la Evaluarea Nationala. Astazi are loc proba scrisa la Limba si literatura romana.
Banii se acorda pentru sprijinirea programelor educationale ale invatatorilor si educatorilor, cofinantarea cheltuielilor de chirie si transport ale cadrelor didactice, care isi desfasoara activitatea in alte localitati decat cele de domiciliu si pentru sprijinirea cheltuielilor de transport pentru elevii maghiari.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Sambata, elevii vor merge la scoala In aceasta luna, scolarii vor merge la cursuri inclusiv sambata.
Inca de pe vremea lui Radu Berceanu, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a pregatit un proiect de ordin prin care sa reglementeze strict activitatea scolilor de soferi.
Senatul a aprobat instituirea Zilei portilor deschise la muzee, case memoriale si colectii publice. Elevii si studentii vor avea acces gratuit. Plenul Senatului a aprobat luni, cu 94 de voturi "pentru", un vot "impotriva" si 3 abtineri, instituirea Zilei portilor deschise la muzee, case memoriale si colectii publice.
Nu sunt de acord cu legea Senatorul PSD Olguta Vasilescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca nu sustine legea promovata de Ecaterina Andronescu privind admiterea la facultate a elevilor care nu au luat bacalaureatul si a precizat ca ea apare dintr-o eroare la coinitiatori si deja a facut cerere pentru a-si retrage semnatura.
Institutia a lansat o noua licitatie pentru desemnarea unui castigator care sa distribuie mere pentru elevii din judet din clasele I - VIII. Ironia face ca termenul-limita de depunere a ofertelor sa fie foarte apropiat de incheierea anului scolar 2011-2012.
Guvernul a prelungit termenul pana la care elevii si studentii pot primi ajutoare pentru calculatoare pana la 7 decembrie 2004.
Micii comercianti sunt elevii Liceului Teoretic "Henri Coanda", care fac parte din proiectul "Targul micilor antreprenori", actiune prin care elevii invata cum sa puna pe picioare si sa conduca o afacere.
Pe platoul din incinta Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta a avut loc ieri festivitatea de absolvire pentru promotia 2008 a acestei prestigioase institutii de invatamant superior militar, precum si pentru absolventii din acest an ai Scolii de Maistri a Fortelor Navale "Amiral Ion Murgescu".
Elevii galateni din invatamantul prescolar si cel gimnazial vor avea chiar din prima zi de scoala lapte si corn pe banci. De acest program guvernamental se va ocupa in acest an aceeasi firma care s-a ocupat si anul trecut:
Pe langa vizitele la muzeu si ecologizarea spatiului verde, elevii de la Scoala nr. ... "Cupa 33", care a reunit echipe din clasele I-IV, a fost adjudecata de baietii de la clasa a III-a C (invatator Maria Burca).
Dascalii sustin ca acestea sunt folosite de elevi si studenti pentru a copia in timpul examenelor. Dimensiunile mici ale echipamentelor dar si al castilor le fac greu de depistat in timpul unui examen, iar elevii si-ar putea pune in format audio sau text diverse subiecte.
a Romaniei De Ziua Natională a Romaniei, elevii vor putea schimba pagina de start a motorului de cautare Google cu un desen reusit, anunta Mediafax.
programul Euro 200 elevii sau studentii care provin din familii sarace sa-si cumpere un calculator.
Abecedarul, istoria, fizica si geografia - sunt primele manuale digitale pentru elevii claselor I - XII realizate de SIVECO, cel mai mare furnizor de solutii educationale.
google-analytics.com