Cautare

1881 de rezultate pentru "elena stan" (3.77 secunde)
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, a desfiintat ieri printr-o declaratie politica ultima ordonanta de urgenta emisa de Guvernul Tariceanu privind modificarea si completarea Legii Ticu.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
Costica Stan din Valcea participa la targul Mosilor de Toamna, organizat in acest week-end in curtea MTR. ... Traditia se mosteneste din familie, de la bunicii si strabunicii mei, a spus Costica Stan.
Ancheta penala in cazul Alexandrei Stan. ... Dupa ce a incercat sa musamalizeze cazul si a scris pe Facebook ca Alexandra Stan ar fi suferit un accident auto, managerul este de negasit.
In cadrul targului organizat in curtea MTR, Anuta Stan a participat zilele trecute cu ii autentice, din Oltenia, vechi de 100 de ani.
Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul lui Eugen Stan, pedofilul din lift. ... Eugen Stan ar mai fi incercat sa abuzeze sexual o fetita, in anul 2012, tot in sectorul 6, iar anul trecut, ar fi incercat sa violeze o femeie.
Deputatul Ion Stan sustine ca daca desecretizarea se va face legal si integral, va oferi suprize de proportii.
"Un balast legislativ" Ceva mai devreme, secretarul Comisiei SRI, deputatul PSD Ion Stan, a declarat ca legile sigurantei initiate de Guvern sunt un "balast legislativ" elaborat de "ageamii" care incurca termenii, omit prevederi esentiale, adaugand altele neconstitutionale, serviciile secrete devenind astfel dependente politic.
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei SRI, a adresat ieri conducerilor celor doua Camere o scrisoare in care avertizeaza ca SRI si alte autoritati din sistemul securitatii nationale sunt puse de CSAT in situatia de a incalca legile.
Raportul conform caruia cei vizati de cele 13 note ale Grupului de Evidenta al SRI sunt politicieni antipatizati de "factorul de decizie" este un raport preliminar, intocmit de secretarul Comisiei SRI, Ion Stan, si neasumat de ceilalti membri ai comisiei.
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional". ... A recuperat exceptional si va efectua tratamentul pentru recuperarea completa", a spus Stan.
Localnicii din Colonesti - Olt s-au prezentat ieri la sectiile de votare pentru a alege un nou edil-sef, dupa ce fostul primar, Nicolae Stan, zis Bula, a devenit deputat.
Scretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la congresul TSD, ca fostul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, "si-a luat-o" de la presedintele Traian Basescu, iar ministrii Finantelor si Muncii sunt Stan si Bran.
La rindul sau, directorul Santirului Naval Damen Galati, Gelu Stan, a dezvaluit ca pina in 2009 se vor investi in societate 15 milioane de euro. ... Este cunoscut ca pina acum s-au facut investitii de aproximativ 30 milioane euro", ne-a declarat Gelu Stan.
"Marea Neagra" S.A., Linica Stan, afirma ca banii rezultati din vanzarea activelor societatii vor fi reinvestiti in unitatile hoteliere si de alimentatie publica ramase. "Banii vor fi reinvestiti in programul de modernizari pe care il avem deja in derulare pe litoralul sudic", afirma Linica Stan.
Companiile de pe segmentul pensiilor obligatorii administrate privat vor aloca cel putin 50 de milioane de euro pentru achitarea comisioanelor agentilor de marketing, estimeaza directorul general al Asitrans Asigurari, Bogdan Stan. ... Sunt cazuri unde companiile vor plati mai mult de 20 de euro pentru un contract", a precizat Stan.
Potrivit declaratiilor directorului Gelu Stan, pentru anul viitor Damen a rezervat pentru plata salariilor un buget total de 5,1 milioane de euro, fata de 4,6 milioane de euro cat a fost rezervat pentru anul in curs.
Anuntul a fost facut de directorul Gelu Stan, dupa ce, in cadrul simpozionului organizat cu prilejul "Saptamanii Santierelor Navale in Europa", majoritatea celor 150 de elevi si studenti prezenti la eveniment s-au aratat mai mult interesati de banii pe care ar putea sa-i castige urmand o cariera in domeniul naval, decat de meseria pe care o vor avea.
Bogdan Tiberiu Iacob) Portavocea SRI, cum mai e cunoscut deputatul Ion Stan, aduce acuzatii de o gravitate ieșita din comun formatiunii conduse de fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, in legatura cu bani murdari storsi din industria de aparare a Romaniei, prin intermediul unor afaceri derulate cu infractori urmariti de FBI, ori prin spagi cerute pe fata unor seici arabi.
google-analytics.com