Cautare

1174 de rezultate pentru "efectele" (2.66 secunde)
Nu am atins insa fundul crizei sociale, pentru ca efectele masurilor care inca nici nu au fost luate toate, reducerile de cheltuieli sociale trebuie sa fie luate pana la sfarsitul anului, sa vedem unde, in ce zone, ca sa nu-i afecteze pe cei care in mod real au nevoie.
Ca atare, parlamentarii social-democrati au experienta “cuponiadei“, care nu a produs in acea perioada efectele scontate, dupa cum nici acum nu va reusi sa rezolve problema taranilor si a fermierilor.
In al doilea rand, vorbind despre securitatea internationala, nu ar trebui neglijate marile probleme generate de conflictul dintre activitatile umane, respectiv de efectele societatii industriale asupra mediului inconjurator.
Politicienii de azi Pentru Ion Solcanu, "Basescu e un animal politic care face mult rau tuturor prin efectele deciziilor sale lipsite de principii.
In calitate de presedinte ales al Romaniei, inteleg sa-mi cer scuze, in numele meu si al statului, pentru greselile comise, pentru lucrurile pe care nu le-am dus pina la capat si pentru efectele nedorite asupra vietii tuturor.
La limita pot suporta si efectele neo-liberalismului desi principiile acestuia nu intra in traditiile lor culturale. Toate in masura in care puterea nu este vacanta.
In spatele anchetei privind privatizarea rafinariei Petromidia nu se ascund interese politice, ci un material emis de "generalul de trista amintire Ioan Talpes”, care continua sa-si faca efectele, a declarat pentru "Replica” Dinu Patriciu, presedintele Grupului Rompetrol.
Cat priveste efectele proiectelor comune romano-chineze, Ponta considera ca acestea vor reprezenta un succes atat pentru Romania si China, cat si pentru intreaga regiune a Europei Centrale si de Est.
Aceasta revolta a societatii anonime si tacute nu are, in principal, o componenta etnica pentru a fi nationalista, ci este determinata de efectele socio-economice ale apartenentei noastre la Uniunea Europeana.
Constitutia prevede ca daca un art e declarat neconstitutional si nu e modificat isi produce efectele juridice - Exista sanse foarte mari sa apara aceasta practica neunitara indicat de Curte ca trebuie modificat.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania cere guvernului si parlamentului sa aprobe in regim de urgenta lansarea unui imprumut public, intern si international, de minim 200 de milioane de euro, prin lansarea de eurobonduri pe termen de 15-20 ani, pentru a elimina efectele inundatiilor.
Majorarea TVA va fi o masura care se va afla in contradictie cu programul de guvernare al Coalitiei, in care se afirma clar ca “efectele pozitive ale relaxarii fiscale asupra veniturilor vor permite in perspectiva reducerea TVA pana la nivelul de 16% ca urmare a cresterii consumului privat“.
Intre timp, una din cele doua parti este in faliment, cu toate efectele pe care le implica o intirziere in materie comerciala.
Ieri, PNL comunica tarii ca Biroul Permanent Central al PNL s-a intrunit in sedinta extraordinara in seara zilei de 14 iulie 2005, pentru a analiza modul in care se desfasoara actiunile de ajutorare a sinistratilor si se indeparteaza efectele calamitatilor.
Evitand sa faca ceva precizari, el a aratat ca i-a informat pe senatorii si pe deputatii liberali despre eforturile facute de Guvern pentru a indeparta efectele inundatiilor, pentru a reconstrui locuintele distruse si pentru a acorda ajutoarele care se impun.
Specialistii spun ca efectele cresterii pretului petrolului la nivel mondial se vor face simtite si in Romania, in aproximativ doua saptamani.
Presedintii si vicepresedintii de consilii judetene, indiferent de culoarea politica, prezenti vineri la Mamaia la Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), au semnat un Document de Pozitie in atentia Guvernului si a Parlamentului in care solicita ca proiectul de modificare a Legii administratiei publice locale sa intre in dezbaterea Parlamentului, cu respectarea procedurii de consultare a structurilor asociative, iar prevederile referitoare la conditiile de eligibilitate si de revocare a presedintilor, a vicepresedintilor si a viceprimarilor sa isi produca efectele incepand cu 2008.
Videanu si-a exprimat credinta ca o crestere a taxei nu va avea efectele scontate, ci va conduce spre o diminuare a consumului.
Pe toate pietele din regiune sunt inregistrate miscari haotice, investitorii temandu-se de efectele crizei financiare din SUA", a afirmat un dealer.
in subordinea Ministerului Sanatatii pentru a se diminua efectele crizei economice din Sanatate. "Ma bucur ca AVAS a aprobat acest transfer.
google-analytics.com