Cautare

1174 de rezultate pentru "efectele" (4.44 secunde)
LEU Nu poti scapa de gafe, dar poti trece peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu stie ce face. ... Cu o gluma, cu auto-ironie sau cu o figura de copil naiv poti trece cu brio peste efectele acestui moment de neatentie.
- Printre efectele acestui accident se numara si semnalele referitoare la necesitatea de a se analiza cu mai mult discernamant efectele unor droguri ce ar putea fi folosite in scopuri terapeutice.
"Efectele benefice se vor vedea pe termen mediu si lung,” spune el. ... Cu ce resurse sa mai astepte bietii mici intreprinzatori efectele promise pe termen mediu si lung?
Cum poti sa ceri romanilor de rind sa fie constienti de efectele faptelor lor cind cei care-i conduc au introdus cota unica de impozitare, in mare graba, fara ca insa sa analizeze pina la capat consecintele unui asemenea gest?
Au fost reportaje interesante pe Discovery (ma intreb cine le-a vazut) despre efectele incalzirii globale. ... Am simtit si noi efectele inundatiilor din tara.
Care vor fi efectele principale generate de criza? Cum putem limita efectele? Cat ne costa, economic vorbind, aceasta proscriere a carnii de pui?
Mai ales, in zona locala, acolo unde cunoastem si noi foarte bine hatisul combinatiilor si efectele lor malefice, nu se misca nimic fara acordul reprezentantilor fostului partid-stat. ... Metastazele deja se extinsesera din zona politicului in cele ale justitiei si politiei, unde efectele dezastruoase sunt resimtite si in prezent.
Au fost reportaje interesante pe Discovery (ma intreb cine le-a vazut) despre efectele incalzirii globale. ... Am simtit si noi efectele inundatiilor din tara.
Specilistii zic ca efectele integrarii se vor observa in special spre sfarsitul lui 2007, dupa ce va fi definitivata legislatia dupa care vom functiona de acum incolo. ... cand se vor vedea efectele si la nivel de mentalitate?
Incepand cu oprirea, macar in al 12-lea ceas, a defrisarilor demente care au ras de pe suprafata pamantului mii de hectare de padure sau a distrugerii sistemelor de irigatii care ar mai fi putut reduce cate ceva din efectele dezastruoase ale secetei.
Aproximativ 9% dintre adolescenti au incercat cocaina, in timp ce 4% folosesc acest drog frecvent, adica cel putin o data pe luna. Discutam despre efectele drogurilor asupra creierului tinerilor cu toxicologul Radu Tincu.
Efectele furtunilor care au avut loc in ultimele saptamani pe litoral sunt vizibile si acum. Valurile puternice au afectat plaja de la Mamaia largita cu bani de la Uniunea Europeana.
Ofuscarea parlamentarilor PSD inlaturati de pe noile liste a inceput sa-si produca efectele "legislative”. Afectat direct a fost, de aceasta data, Ion Iliescu, principalul sustinator al infiintarii unui Institut al Revolutiei Romane.
Femeile democrate si-au manifestat ingrijorarea fata de efectele Hotararii de Guvern din 7 august, prin care au fost alocate "intr-un mod discriminatoriu si profund netransparent" peste 100 milioane euro invatamantului romanesc.
Efectele vor fi ca in urma unui tsunami“, a aratat Balan in scrisoare. De partea lui Balan se afla, practic, toti membrii PNL Covasna.
a€žSunt curios cum este situatia in sudul tarii, unde efectele ninsorilor din ultimele zile se fac inca simtite.
El apreciaza ca a doua zi dupa alegeri toate partidele isi vor nuanta discursul si vor discuta despre efectele unei asemenea majorari, care practic "ar duce la dezastru".
"Ne asteptam ca efectele crizei mondiale sa ajunga in Romania. Am avut un Guvern cu o sustinere de 20%. Acum e firesc sa incercam sa avem un guvern puternic, care sa isi treaca programul economic solid in Parlament.
De efectele epurarii scapa directorii institutiilor care raspund in fata Consiliului Judetean Dolj. "Spitalele si institutiile subordonate consiliului nu fac obiectul ordonantei", a declarat Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj.
Presedintele a criticat, in martie 2009, in fata Parlamentului, faptul ca Guvernul din perioada 2004 - 2008 a "risipit", inaintea campaniei electorale, trei miliarde de euro din Fondul National de Dezvoltare, adaugand ca cetatenii romani platesc, in prezent, efectele unei "proaste guvernari".
google-analytics.com