Cautare

1174 de rezultate pentru "efectele" (8.11 secunde)
Masajul cu miere este un masaj al intregului spate si include efectele de vindecare ale mierii precum si toate beneficiile ingredientelor pe care mierea le contine. ... Efectele masajului cu miere sunt:
Cum scapi de efectele negative ale trecerii la ORA DE VARA Inainte de toate, medicii recomanda o programare inteligenta a orelor de somn.
Trebuie inteles ca utilitatea si necesitatea chimioterapiei este in majoritatea cazurilor cu mult mai importanta decat efectele sale adverse. Acestea din urma au mai mult un impact psihic, nu constituie o afectiune sau boala in sine, se pot preveni si trata.
Pe langa efectele pe care le simtim in mod direct, exista o serie de influente putin cunoscute ale faptului ca in perioada rece avem parte de mai mult intuneric.
Astfel, cei ce urmeaza Dieta Dukan se confrunta cu efectele inducerii starii de cetoza: respiratie urat mirositoare, gust metalic in gura, transpiratie si urina urat mirositoare.
Efectele analgezice si antiinflamatoare ale frigului Dincolo de efectul magic al compresei cu gheata, iata care sunt mecanismele de actiune ale crioterapiei. ... Frigul protejeaza tesuturile de efectele reactiei inflamatorie.
Uleiul de argan nu este folosit doar ca agent anti-imbatranire ci si ca tratament pentru pieleacu predispozitie la psoriazis, eczeme, acneei si efectele variolei. ... Ajuta pielea sa se refaca dupa efectele tutunului, poluarii si expunerii prelungite la soare.
Insa, avand in vedere riscurile majore pentru sanatate, este obligatia institutiilor statului sa ajute cetatenii sa constientizeze efectele nocive ale fumatului.
Aceasta interpretare persista inca, in special in Franta, unde descoperirile recente ale parapsihologiei nu sunt inca bine cunoscute si unde efectele psihice raportate de martori sunt considerate fie ca dovezi ale unei deficiente psihice, fie ca efecte secundare ale unor influente electro-magnetice.
Pentru a diminua efectele cat mai mult, specialistii fac cateva recomandari pentru a trece cu bine la ora de iarna, scrie Agerpres.
In acest moment, ne aflam in situatia in care sute, poate chiar mii de oameni sunt implicati in descoperirea si atenuarea efectelor devastatoare create de aceste grupuri restranse, cu alte cuvinte incercam sa eliminam efectele.
Intre 1995 si 2007, au fost monitorizati 6.000 de voluntari cu varste intre 35 si 64 de ani cu scopul de a inventaria efectele somajului asupra sanatatii cardiovasculare si mortalitatii globale. ... Si ca efectele somajului sunt catastrofale daca persoanele respective nu reusesc sa-si gaseasca un loc de munca.
In cazul evenimentelor interne, naravul acesta e contracarat in efectele sale nocive de impartirea presei intre taberele in disputa. ... Efectele acestei propagande pot fi perverse.
Cateva studii au pledat pentru efectele pozitive asupra memoriei si orientarii in spatiu si timp oferite de sucul de struguri si sucul de afine consumat de persoane in varsta care prezinta asemenea tulburari.
Pentru ca nu contine zaharuri, acest aliment elimina toate efectele secundare pe care produsele traditionale din faina de grau, atat de folosite in bucatarie, le au asupra organismului uman:
Practic, legea urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial, iar dupa 45 de zile de la data publicarii ea va incepe sa-si produca efectele. ... Sper ca efectele pozitive aduse de aceasta se vor face simtite intr-un timp cat mai scurt.
Astfel, liderii economiei globale au dezbatut oportunitatile si provocarile noii revolutii industriale aflata inca la inceput, dar care isi va arata efectele in urmatorii 5 â€" 10 ani.
Desigur, scoala trebuie sa se dezvolte cel putin in pas cu societatea, mai ales ca efectele instructiv-educative asupra individului nu se vad imediat, productivitatea calitativa a invatamantului cantarindu-se dupa o perioada mai indelungata. ... Din pacate, putem deja observa efectele negative ale politicilor din ultimii douazeci si cinci de ani.
Pentru cei care sufera de anumite probleme de sanatate, efectele schimbarii ritmului biologic ar putea fi mai serioase. ... Pentru cei care sufera de anumite probleme de sanatate, efectele schimbarii ritmului biologic ar putea fi mai serioase.
El considera ca principalele descoperiri sunt efectele asupra inflamarii si sistemului imunitar, intrucat este posibil sa se vada o legatura intre aceste efecte si probleme de sanatate precum diabet. Studiul se leaga si de cercetarile care au loc pentru descoperirea unei pastile care sa elimine efectele lipsei de somn.
google-analytics.com