Cautare

1174 de rezultate pentru "efectele" (3.70 secunde)
Ziarul Financiar noteaza opiniile analistilor si ale reprezentantului FMI pentru Romania, Mihai Tanasescu, despre efectele legilor votate de Camera Deputatilor de reducere a TVA la 5% la alimentele de baza si de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei.
Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si faca efectele. ... Este un lucru elementar pentru ca statul nu va avea tot timpul bani sa acopere efectele calamitatilor.
Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si aduca efectele. ... Este un lucru elementar pentru ca statul nu va avea tot timpul bani sa acopere efectele calamitatilor.
- Contine iod, cunoscut pentru efectele benefice asupra glandei tiroide. ... - Efectele terapeutice sunt datorate si altor compusi organici cum sunt glucidele (6 %), mai ales levuloza si dextroza, pectine, proteine, glicolipide, fosfolipide, steroli, lecitine, acizi grasi (linoleic, palmitic), aminoacizi (asparagina) si daucarina - un puternic vasodilatator la nivel cerebral.
- se observa o scadere a lucrarilor, scadere cauzata de efectele negative ale crizei economice actuale, insa nu intr-o proportie semnificativa, ne-a declarat Dorin Lazia (foto), directorul acestei mari societati de constructii.
Efectele adverse ale antiinflamatoarelor Unele dintre cele mai raportate efecte adverse ale antiinflamatoarelor nesteroidiene includ: ... Efectele adverse grave, care necesita ingrijire medicala imediata, sunt: ... Care sunt efectele adverse ale corticosteroizilor sistemici?
Efectele s-au vazut înca de miercuri, când piata a reactionat la posibila suspendare.
Efectele s-au vazut înca de miercuri, când piata a reactionat la posibila suspendare.
La prima vedere, cei care vor resimti mai mult la buzunar efectele crizei economice sunt angajatii care nu au o functie de conducere si care vor fi nevoiti sa faca fata cresterii preturilor la utilitati si produse alimentare in conditiile in care veniturile lor nu vor creste anul viitor.
Probabil, in ceea ce-l priveste pe presedinte, e legat de informatiile pe care le primeste, in mod privilegiat, iar in ceea ce ma priveste, sunt afirmatii legate de observatia si de convingerea ca efectele crizei sunt direct proportionale cu lipsa de inteligenta a clasei politice.
Efectele sunt miraculoase. ... O lamaie pe zi Efectele detoxifierii de vara se vad imediat pe fata ta. ... Efectele sunt cu totul si cu totul spectaculoase si rapide. ... Efectele sunt spectaculoase!
"Anul trecut am reactionat la efectele crizei intr-un mod pozitiv si nu in defensiva, cautand metode de a atrage un numar mai mare de clienti.
Efectele biologice nu doar periculoase, ci letale ale acestei tehnologi au fost tinute in secret pentru public pentru a conserva giganticele profituri ale companiilor si pentru a hrani buzunarele personajelor ca Bill Gates, Steve Jobs si Carlo De Benedetti.
- preocuparile legate de efectele secundare ale tratamentului cancerului de prostata. Efectele secundare pot include lucruri care afecteaza stilul de viata. ... Complicatiile si efectele secundare ale radioterapiei Cele mai frecvente complicatii ale radioterapiei includ disfunctia erectila si incontinenta urinara.
sustentatia, propulsia, materialele, invizibilitatea, precum si interfata umana si efectele asupra oamenilor, ceea ce inseamna ca echipa lui Bigelow urma sa studieze si oameni care au raportat experiente neobisnuite, nu doar simple observatii OZN.
"Este regretabil si fara precedent ca insusi primul ministru sa alimenteze nejustificat imaginea unei crize apocaliptice, in conditiile in care Romania are mijloace si resurse pentru a diminua efectele crizei economice mondiale. Efectele crizei financiare internationale nu au legatura cu cresterea salariilor profesorilor.
Aceste aspecte pot fi constate cu usurinta mai ales in cazul iritarilor nervoase, al nevrozelor, al nevralgiilor si al bolilor inflamatorii ale nervilor. Efectele fiziologice ale culorii violet: ... Efectele psihologice ale culorii violet:
Efectele revolutiei mediatice sunt multiple, antrenandu-se noi practici ale celor implicati, care inteleg ca a trebuie sa asimileze perfect arta de a colabora cu mass-media, in special cu televiziunea. ... In ultima vreme, efectele mediatizarii s-au rasfrant si asupra problemelor din cadrul Bisericii Ortodoxe.
Efectele nocive asupra sanatatii ale consumului de tutun sunt de necontestat atat la nivelul fumatorilor activi, cat si a celor pasivi.
Efectele marii epurari (Autor:Sorin Rosca Stanescu) La scurt timp dupa alegeri, vom putea masura efectele celei mai mari epurari din istoria recenta a Romaniei.
google-analytics.com