Cautare

477 de rezultate pentru "eduard martin" (2.75 secunde)
Fostul prefect si, pana ieri, important membru PSD, Gheorghe Martin este noul presedinte interimar al organizatiei constantene a Partidului Conservator.
Revenind la PSD, organizatia acestui partid il are drept presedinte la Techirghiol pe deputatul Eduard Martin, fiul fostului prefect Gheorghe Martin. Acest lucru se stie, la fel si faptul ca Eduard Martin si-a facut buletin de Techirghiol.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. ... De fapt, pentru baiatul prefectului, Edi Martin, telefonia mobila a reprezentat mereu o problema.
Un nou mandat de parlamentar i-a adus lui Eduard Martin (foto) cateva kilograme in minus - vreo 20, desi, in mod "normal", alesii neamului au tendinta sa mai adauge cateva numere la costum pentru a-si incapea mai bine in pielea bunastarii.
Deputatul PSD Eduard Martin, aflat la primul sau mandat de parlamentar, a avut, din aceasta perspectiva, si suisuri, si coborasuri, deocamdata nu stie exact daca in 2008 va incerca, si pentru a doua oara, lista PSD pentru Camera Deputatilor, dar stie ca, cel putin din 2006 si pana in prezent, a muncit.
Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat:
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Partidul Social Democrat nu se afla intr-o situatie de criza, dar probleme au existat si exista, au dat de inteles, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatii social-democrati de Constanta Alexandru Mazare si Eduard Martin.
Depuatul PSD Eduard Martin nu candideaza pentru Primaria Techirghiol. Desi in urma cu catva timp au existat discutii in acest sens, Martin fiind tentat sa o faca, intr-un final acesta s-a razgandit, lasand loc liber viceprimarului Razvan Andrei. ... In ceea ce-l priveste, Eduard Martin ne-a precizat:
, o licitatie pentru vanzarea unui numar de 108 loturi de teren situate pe malul lacului, acolo unde persoane precum rectorul Universitatii Andrei Saguna, Aurel Papari, ori deputatul PSD Eduard Martin si-au facut cate o casa.
Din Glyndwr Michael el a devenit William Martin, ofiter de Marina, nascut in 1907. ... exista si o fotografie cu ea, pusa in portofelul lui Martin.
Asadar, la lansarea proiectului "Re-descopera" litoralul, adresat turistilor romani, au participat reprezentanti ai mass-media, Corina Martin (presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania - ANAT, Regiunea Sud-Est), muzeograful Mariana Balabanescu si, fireste, gazda Calin Ile, general manager Ibis. ... Corina Martin:
George Martin ne spune insa o alta poveste, mult diferita. ... â€" In mod clar, fiecare cultura din lumea fictionala a lui Martin are propriul sau stil de viata si felul ei de a gestiona problemele morale sau sociale.
Exista, fara indoiala, o anume atractie a tronului lui Martin pentru multi dintre noi.
Presedintele interimar al PC Constanta, Gheorghe Martin, a apreciat ca gestul partidului sau de a iesi de la guvernare este unul corect, avand in vedere faptul ca, de-a lungul timpului, "din 186 de initiative ale Partidului Conservator numai 16 au fost insusite de Alianta".
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Declaratia ii apartine deputatului Eduard Martin si a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa care a avut ieri, 5 februarie a.c., in contextul recentelor "atacuri" la adresa firmei Polaris, la care este si el actionar.
Pentru ca, oricat de fragila ar fi majoritatea coalitiei de guvernamant in Senat, ea exista", a declarat deputatul PSD Eduard Martin.
Potrivit deputatului Eduard Martin, ambele propuneri legislative urmaresc asigurarea unor despagubiri proprietarilor pe ale caror terenuri se desfasoara activitati specifice serviciilor de energie electrica si gaze.
Propunerea legislativa, care a apartinut deputatilor PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, a trecut cu 182 de voturi pentru, 63 impotriva si 6 abtineri. ... Potrivit deputatului PSD Eduard Martin, trecerea actiunilor CN APM Constanta in contul CLM este un lucru important din trei considerente:
google-analytics.com