Cautare

378 de rezultate pentru "editura bren" (3.60 secunde)
• Ziarul Evenimentul zilei , preluat in luna februarie de la Ringier Romania de compania "Editura Evenimentul si Capital", al carei actionar majoritar este Bobby Paunescu, a raportat scaderi de vanzari in perioada ianuarie - martie 2010.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre originea ideii de a tipari colectia "Biblioteca pentru toti", editata de Jurnalul National impreuna cu Editura Litera.
In magnetismul "Jurnalului" s-au afirmat o casa de editura, o casa de discuri, o retea complexa de colaboratori, o retea incredibila de cititori, ziaristi de clasa.
Editura Holzmann Medien decerneaza Premiul German pentru Autovehicule Comerciale din anul 1992, la fiecare doi ani si la diferite categorii.
Editura Holzmann Medien decerneaza Premiul German pentru Autovehicule Comerciale din anul 1992, la fiecare doi ani si la diferite categorii.
firma Join Me Consulting, care are contract cu editura lui CVT, are in acest moment toti ceilalti clienti blocati, din cauza atacului respectiv, drept pentru care a decis sa renunte la colaborarea cu CVT, dupa cum a declarat chiar administratorul societatii.
Pentru acum, de pilda." Intorcandu-se la propaganda pedelista, proprietarul de editura a subliniat ca lucrul cel mai grav din societatea actuala ramane lipsa de alternativa a populatiei, in opinia sa, clasa politica romaneasca, in intregul sau, nereusind sa castige un statut onorabil in ochii electoratului.
Grupele de produse supuse impozitarii sunt "bauturile alcoolice, produsele petroliere si produsele din tutun", se arata in lucrarea "Fiscalitate si preturi" de Felicia Alexandru, Editura Economica (2002), pagina 276.
De acelasi autor, la Editura Polirom au aparut volumele "Tehnici de redactare in presa scrisa" (2006) si "Jurnalismul cultural si de opinie" (2006).
Luis Ovsejevich), Nicu Ciobanu (Casa de Presa si Editura Libertatea sau Creanga de aur a unei etnii), Serban Cionoff (Cine a castigat si cine a pierdut testul puciului?
In anul 2008, a aparut, la Editura Terra din Focsani, volumul biografic Tudor Vornicu, scris de Annie Musca, lansarea avand loc vineri, 21 martie 2008, la Sala Radio din Bucuresti, in organizarea Societatii Romane de Radiodifuziune.
In cartea Romania, o colonie la periferia Europei, aparuta in 2016 la Editura Roza vanturilor, am subliniat importanta cruciala a incercarii de majorare a salariilor in situatia in care a ajuns Romania, dupa ce a fost transformata intr-o colonie si nu are putinta si, din pacate, asa cum se dovedeste, nici macar aspiratia de a schimba randuielile care au adus-o aici:
(Fragment din cartea "Frumosii nebuni ai Craiovei Maxima", editia a II-a, volum aflat in curs de aparitie la Editura de Sud-Tipografia de Sud)
Editura ART va invita la lansarea volumului de cronici si eseuri sportive Din tara in care stanga e Cartu si dreapta e Lacatus.
Astfel, pe 22 octombrie a fost lansat cel de-al 34-lea volum de benzi desenate, intitulat "L‘anniversaire d‘Asterix et Obelix, le livre d‘or", publicat de editura Albert-Rene.
Mai mult, daca nu exista restrictii privind drepturile de autor sau daca editura permite, vei putea previzualiza intregul text sau chiar vei descarca un exemplar in format PDF.
Incepand cu anul 1897, lucrarea a fost republicata in 67 de mici fascicule saptamanale, pana in 1898, de catre editura Librairie pour tous.
SMS-uri pe care le poti trimite de ZIUA INDRAGOSTITILOR ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014 - Incepand cu anul 1979, o editura britanica a produs felicitari care contineau sugestii de texte de dragoste, pentru tinerii care nu aveau imaginatie sa compuna propriile mesaje.
Benone Dutescu si Rodica Dutescu-Zavoianu, aparut la Editura Academiei Romane. "Am ramas dator cu o a doua lucrare pe care am lansat-o acum, in care se arata modul de organizare a sistemului de urgenta dupa anul 1990.
Leviatanul (Editura Herald, 2017[1651]) - Jacoby, Henry (ed.): Game of Thrones and Philosophy. Logic Cuts Deeper Than Swords (Wiley, 2012) - Machiavelli, Niccolo:
google-analytics.com