Cautare

378 de rezultate pentru "editura bren" (3.41 secunde)
"Am avut experiente perfecte cu Perfect Tour si ma bucur enorm de parteneriatul cu cea mai buna agentie de travel din Romania, precum si de colaboarea minunata cu site-ul travelforsenses.com, dar si de cel cu Editura Litera, care prezinta cele mai frumoase si utile albume de calatorii.
La voia destinului, Editura C.N.I. Coresi si Extraterestrii si Toma Necredinciosul, Editura Semne -Artemis, ambele edituri din Bucuresti.
Premiul pentru Proza i-a revenit lui Mircea Cartarescu, pentru Solenoid, Editura Humanitas Premiul pentru Film a revenit regizorului Radu Jude, pentru filmul Aferim! Premiul pentru Poezie i-a fost inmanat lui Robert Serban, pentru volumul Putin sub linie, Editura Cartea Romaneasca.
Editura care i-a asezat intre coperti ultima carte, de poezie de asta data, nu i-o difuzeaza in librarii, cu o rea vointa greu de inteles.
editura Litera, Magiunul de Topoloveni, Aida Bistro, Beauty Gate Studio, dr. ... Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, BEAUTY GATE STUDIO, Editura Litera Parteneri media:
Indeplineste-ti visurile si planul tau cu tine se numeste cartea scrisa de Nadine, in colaborare cu Editura For You. ... Am semnat contractul cu editura For You pentru 150 de pagini si au iesit 300 de pagini necesare pentru a transforma, spune Nadine.
La inceputul lunii noiembrie 2017 a aparut, la editura Lifestyle, parte a Grupului Editorial Trei, in colectia Trebuie sa stii, coordonata de Constantin Dumitru-Palcus, cartea OZN-URI DEASUPRA ROMANIEI de Dan D.
Cartea a aparut in septembrie 2017, la editura Scoala Ardeleana din Cluj-Napoca. ... Farcas, se gaseste in librariile mai importante sau se poate comanda de la editura Scoala Ardeleana - scoalaardeleanacluj.ro
Bobe (a carui carte, "Contorsionista", aparuta la Editura Humanitas, a fost nominalizata la Cea mai buna carte a anului), Marina Roxana Florescu Codreanu (medic psihiatru, Ana Florescu (manager neneral al firmei de bijuterii Zopini) si George Florescu (bucatar). ... "Confesiunile unui cafegiu", aparuta la Editura Humanitas.
Pe langa administrarea Aeroportului Constanta, UDMR a mai primit in urma negocierilor si Editura Didactica si Pedagogica, Apele Minerale, Romgazul si Autoritatea Aeronautica.
Eram director la Editura Tehnica. N-aveam nici un fel de relatii cu factori de putere. Eram unul dintre cei mai supravegheati oameni de catre Securitate.
Ce pericol puteam prezenta eu - un modest director de Editura? Dar aceasta reflecta starea de spirit, de suspiciune generala, care domnea atunci!).
Pana si in dimineata zilei de 22 decembrie, m-au ´insotit´, ca de obicei, pana la Casa Scanteii, unde se afla si Editura Tehnica, la care lucram atunci.
Dialog Crstoiu - Basescu Dupa ce Ion Cristoiu a recunoscut ca a fost interesat de carțile din biblioteca de la Palatul Cotroceni, in special de volumul "Romania in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial" scrisa deIoan Talpes si aparuta de Editura Militara in 1989, Traian Basescu i-a spus ca i-o ofera cadou.
LIBRARIA MIHAI EMINESCU DIN BUCURESTI • Pe de alta parte, marti, de la ora 17.30, Editura Cununi de stele si Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti invita publicul la evenimentul "Eminescu, primul traducator roman din sanscrita", dedicat memoriei poetului national si primei traducatoare a poeziei eminesciene in Asia, Amita Bhose.
La Editura LIDER a aparut recent cartea "Zodiacul Chinezesc 2013. Previziuni pentru fiecare zi, vol. II". 2013 va fi guvernat de SARPELE DE APA, un semn stabil, rabdator si misterios.
La Editura LIDER a aparut cartea "Enciclopedia superstitiilor" de Richard Webster. Iubitorii de lucruri amuzante vor indragi negresit aceasta fascinanta enciclopedie a superstitiilor.
Sa iubim si sa admiram cultura populara, dar, mai presus de toate, sa luam contactul, daca se poate, cu centrul ei generator, binecuvantat si rodnic ca stratul mumelor. LUCIAN BLAGA 5 iunie 1937 "Izvoade - eseuri, conferinte, articole", Editura Minerva, Bucuresti, 1972, p. 2, via Ziaristi Online
LUCIAN BLAGA 5 iunie 1937 "Izvoade - eseuri, conferinte, articole", Editura Minerva, Bucuresti, 1972, p. 2, via Ziaristi Online (va urma)
Volumul de fata, "Paznicul farului - Nuvele", aparut la Editura LIDER, ii prezinta cititorului roman, intr-o traducere noua, o selectie a celor mai reusite nuvele ale lui Henryk Sienkiewcz, incepand cu Janko muzicantul, una dintre cele mai cunoscute, continuand cu cateva nuvele inspirate din calatoria si din sejurul autorului in America, inclusiv Amintiri din Mariposa, care nu a mai fost tradusa, si incheind cu Bartek invingatorul, poate cea mai ferma luare de atitudine a lui Sienkiewicz impotriva politicii de deznationalizare si de germanizare din Polonia aflata sub stapanirea prusiana.
google-analytics.com