Cautare

378 de rezultate pentru "editura bren" (3.96 secunde)
Samsonite, La Roche Posay, Meli Melo, Patio Studio, Perfect Tour, Travelforsenses, Niran Cosmetics, Alka, Editura Litera si te vom ajuta sa descoperi cum sa calatoresti cu stil! ... Baneasa Shopping City, Samsonite, La Roche Posay, Meli Melo, Patio Studio, Perfect Tour, Travelforsenses, Niran Cosmetics, Alka, Editura Litera Parteneri eveniment:
ENCICLOPEDIA VISULUI, James R. Lewis, Editura Trei, 384 pag., 39.90 RON. ... Editura Trei Comenzi telefonice 021 300 60 90
Dupa ce antologia cuprinzant textele absolvetilor primei editii a atelierului a fost lansata anul trecut la Editura Millenium Books â€" Eroi fara voie, iar o a doua antologie cu textele cursantilor de la editia numarul doi este in pregatire, cautam nume noi care sa se regaseasca in paginile celei de-a treia antologii.
O carte valoroasa la Editura Lider:
In plus, cand stau pe plaja imi place sa citesc, asa ca editura Litera ne propune o serie de carti tocmai bune pentru a fi citite pe malul marii. ... Editura Litera Parteneri media eveniment:
________________________________________ In cadrul Targului International de Carte de la Beijing va fi lansata editia in limba chineza a cartii Pas cu pas de Klaus Iohannis, aparuta la editura Zhong Yi, Beijing, in traducerea prof. ... Drepturile de autor au fost obtinute de la Editura Curtea Veche.
Alaturi de numeroase volume, studii si articole de specialitate, a publicat pretioasa versiune a Canturilor Orfice, aparuta in 1985 la cunoscuta editura Vallecchi, oferind fiecarui text comentarii si note explicative menite sa faciliteze cititorului italian accesul catre aceasta poezie, una dintre cele mai originale din literatura italiana a secolului trecut.
Vineri, 20 octombrie 2017, ora 18:00, la Libraria Carturesti-Verona (langa Cinema Patria), Editura Tracus Arte va invita la lansarea romanului Inscriptie despre Absurd, de Alexandru Calmacu. ... Alexandru Calmacu 28,80 Lei Editura:
Romanul a aparut in limba polona in traducerea Joannei Kornaś-Warwas, la Editura Książkowe Klimaty. ... O noua versiune in limba armeana va aparea la Editura Sfintului Scaun de la Ecimiadzin.
apoi, pentru ca nu stiam nimic despre autor, iar editura are neplacutul obicei de a nu publica nici macar un rand despre cei pe care ii promoveaza, cine sunt, daca si ce au mai scris. ... Editura Herg Benet.
Razboiul de Independenta, serial tv (regia Doru Nastase, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Vitanidis, 1977), potrivit volumului 1234 cineasti romani (Editura Stiintifica, Bucuresti, 1996). ... La 16 iunie 2003, actrita Carmen Stanescu si-a lansat volumul Destainuiri, aparut la Editura Universal Dalsi.
Editura Univers va invita joi, 31 mai, la ora 11:00, la standul Editurii Univers de la Bookfest, (ROMEXPO, Pavilionul B2) unde are loc lansarea carții Danei Savuica, Din calatoriile unei femei cu suflet de copil.
CLAUDIU KOMARTIN) Claudiu Komartin este unul dintre cei mai apreciati tineri poeti contemporani, initiatorul Clubului de Lectura Institutul Blecher, editor la Casa de Editura Max Blecher, traducator si coordonator a numeroase proiecte literare, autor de carti de poezie.
Popescu - Editura Polirom, 2011 Cartea Viata de aruncat - Bogdan O. ... Cartea a fost publicata la editura POLIROM. Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris in 24-48 ore, in zilele lucratoare.
1 si va fi urmat de o sesiune de autografe oferita de autoarea volumului Mese si meniuri regale - eleganta, fast si bun gust, aparut la editura Corint. ... Editura Corint.
ALIRA Merlot 2010 Magnum si ALIRA Cuvee 2010 Magnum• 5 carti "AVIATOARELE ROMANIEI - Din inaltul cerului in beciurile Securitatii" de Sorin Turturica, Editura Militar•5 carti "Cruciati ai inaltimilor.
Editura LIDER va ofera o PROMOTIE DE TOAMNA, cu titluri de carte la preturi de 10 si 12 lei NOI APARITII • PARAVANUL DE FUM.
La Editura Scriban a aparut recent cartea "Apa - secretul vietii" de Dan Stoian. Dupa cum spune insusi autorul, volumul a fost gandit ca un lant de eseuri al conexiunilor in cunoastere.
Printre expozantii care vor participa la eveniment se numara Prisum Himalaya, Star International Med, Hofigal, Good Days Therapy, Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER,Editura Adevar Divin,Editura Agni Mundi si altii.
La Editura TREI a aparut recent in colectia Psihologie Psihoterapie cartea "Complex, arhetip, simbol in psihologia lui C.G. Jung" de Jolande Jacobi.
google-analytics.com