Cautare

378 de rezultate pentru "editura bren" (6.91 secunde)
Cu exceptia Media Sport Group (BBC Good Food, Top Gear), companiile care editeaza publicatiile reunite in Intact Publishing - Saptamana Financiara SRL si Media Casa Press (Saptamana Financiara, Fin.ro, Fin.ro Magazin, Felicia), Editura Intact (Jurnalul National) - au inregistrat pierderi in 2010, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor.
Cu ce sa se mai plimbe maestrul TUCA la ski? Apropo... editura LITERA va spune ceva? ... EDITURA LITERA • Sorina: Royce este tuca in carje.
La Editura Amaltea a aparut cartea "Excelenta in vanzari" de Todd Duncan. Daca lucrezi in vanzari, stii foarte bine care sunt provocarile cu care te confrunti:
Lansat pe 13 noiembrie 2012 de catre editura britanica MP Publishing sub forma de eBook, volumul "Four Doors and Other Stories" ("Patru Usi si alte povesti") include douasprezece povestiri scurte, ce au ca tema principala iubirea.
Avand in vedere acest cadru de festivitate nationala si mondiala, apreciez ca Editura Litera si ziarul Ring au avut o buna idee atunci cand au hotarat sa sarbatoreasca Ziua Mondiala a Cartii printr-un eveniment inedit:
Colaboram cu Editura Casa Radio si aducem in magazinele noastre CD-uri cu texte clasice, interpretate de mari actori, si carti de la Editura Humanitas", ne-a spus Vali, fiica lui Gheorghe Ilie Florescu.
Editura Eikon a lansat recent, la Salonul International de Carte Bookfest, volumul "Machiavelli. ... Unger, se alatura biografiilor lui Bismark si Richelieu in seria cartilor aparute la Editura Eikon ce pun bazele conceptului de superpolitica.
Alexandra Anastasiu, lucrator comercial la Editura LITERA: "Printre titlurile prezente la acest targ se numara:
Venea un memoriu al unei grupari literare ca la editura cutare se publica nu-stiu-ce. ... Aveam mari probleme cu editura "Cartea Romaneasca", unde era redactor Florin Mugur.
La Editura LIDER a aparut cartea "Farmec si seductie" de Arlette Geneve. Trilogia Penword continua... Spaniola Isabel este dispusa sa faca orice pentru familia ei.
La Editura Niculescu, dintre cele mai bine vandute carti la targul International GAUDEAMUS ce s-a desfasurat zilele trecute la Romexpo, se numara:
un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu.
Debuteaza in presa literara in 1988 (SLAST), debutul editorial se petrece in 1999, cu volumul Hai sa ne-ntalnim pe site sambata seara (Editura Libra). ... In 2007, volumul sau de poeme Tsunami, Editura Brumar, 2006, a primit Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti.
Conceptele prezentate atat de mestesugit in cartea lui Marilee Adams, "Invataturi care schimba vieti", aparuta la Editura Amaltea, ne arata ca modul de gandire al unui lider, procesele cognitive pe care le adopta, convingerile si modelele sale mentale ii afecteaza comportamentul si capacitatea de a stabili relatii cu proprii adepti.
Galeria Galateca, Hispanitas, Marionnaud, Farmec, Hatson, Alka, Aqua Carpatica, Stagio Style, Editura Litera, Christina Diamonds, Ellis Luxury, Sonia Peña, Mionetto si in prezenta unui invitat special - Alteta Sa Regala Principesa Maria, fiica Regelui Mihai, noul ambasador al companiei Farmec.
Hispanitas, Marionnaud, Farmec, Hatson, Ellis Luxury, Sonia Pena, Alka, Aqua Carpatica, Stagio Style, Editura Litera, Christina Diamonds si in prezenta unui invitat special - Alteta Sa Regala Principesa Maria, fiica Regelui Mihai, noul ambasador al companiei Farmec.
Alexandru Calmacu a mai publicat volumul Critica Educatiei” (Editura Paralela 45, 2010), prima lucrare ce realizeaza o adevarata radiografie” a sistemului de invatamant romanesc si transformarile sale de la comunism la capitalism, precum si romanul dicronic Cronica despre alb sau negru”, volum recent aparut la Editura Tracus Arte.
Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL) a avut loc si marti, 26 mai, ora 14.00, la Libraria St.O. ... O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier si fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
9 - 11, Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinanta a Artelor cu Editura ALL si Oana Georgescu - sesiune de autografe.
google-analytics.com