Cautare

378 de rezultate pentru "editura bren" (3.70 secunde)
Hispanitas, Marionnaud, Farmec, Hatson, Ellis Luxury, Sonia Pena, Stagio Style, Alka, Aqua Carpatica, Angelli, Jubile Ballroom, Editura Litera, bunul meu prieten Florin Voica, presedintele Asociatiei somelierilor din Romania, care i-a intampinat pe invitatii mei cu prossecco Mionetto si nu in ultimul rand, Galeria de Arta Galateca, care a gazduit evenimentul nostru.
Cartea a aparut la Pro Editura si Tipografie, in traducerea lui Nicolae Constantinescu. ... Gombrich Editura: PRO EDITURA SI TIPOGRAFIE Bucuresti, Romania Categoria:
OFERTA DE CARTE EDITURA OBIECTIV (Craiova) Domenii abordate: ... Taxele postale sunt suportate de Editura OBIECTIV.
Cartea a fost tradusa in limba romana prima oara in 2013 la Editura Arthur, si retiparita in 2016, intr-o noua editie cartonata si ilustrata, cu prilejul premierei in Romania a filmului cu acelasi titlu al lui Spielberg. ... editura-arthur.ro, semnebune.ro, diareuticavieneza.wordpress.com
Cartea a fost publicata de colegul mamei mele, Nicolae Tzone, la editura sa, Vinea. O editura care publica exclusiv poezie si texte de avangarda, pentru ca, asa cum spune editorul: ... MIREILLE ASTRID POPA, Steaua ranita, Editura Vinea, Bucuresti, 1996, 74 pag.
9 - 11, Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinanta a Artelor cu Editura ALL si Oana Georgescu - sesiune de autografe.
Cartea a aparut la o editura de care nu am auzit pana acum, Est-Samuel Tastet Editeur, intr-o colectie care se numeste Literatura contemporana.
Volumul meu de poezii, "Steaua ranita", premiat atunci de Fundatia Crescent, urma sa fie publicat cativa ani mai tarziu de Editura Vinea, primind si un premiu din partea Uniunii Scriitorilor. ... tot in 1988, ii apare cartea de versuri "Radacina de foc" la Editura Universul din Bucuresti (director Romul Munteanu).
9 - 11, cu prilejul unei intalniri culturale - Viata ca un teatru - o calatorie prin lumea fascinanta a artelor, cu Editura All si jurnalista Oana Georgescu. ... Cartile sale, "Rataciri" si "O poveste cu Horatiu", aparute la Editura ALLFA, se bucura de succes.
Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, fost senator, participa la un eveniment editorial, miercuri, 9 septembrie, la Grupul parlamentar PSD din Senat, unde va vorbi despre cartea economistului american Joseph Stiglitz, detinatorul premiului Nobel in economie, "Razboiul de 3 trilioane de dolari", "Adevaratul cost al conflictului din Irak", aparuta saptamana trecuta la Editura Tehnica si avand un cuvant introductiv de Ion Iliescu.
La editura Nemira, cea mai vanduta carte digitala din ultima luna este "Pe tocuri", de Mihaela Nicola. ... Editurile romanesti isi fac strategiile Editura All si Litera au anuntat pentru 2011 cate 100 de titluri de eBook-uri, iar alte mari edituri isi construiesc platforma pentru acest format.
La Editura LIDER a aparut cartea "Amintiri periculoase" de Marry Higgins Clark. In acest nou thriller psihologic captivant, MARY HIGGINS CLARK, "regina suspansului", il poarta pe cititor intr-o calatorie de neuitat prin tenebrele mintii umane, locul in care salasluiesc cele mai periculoase amintiri.
O carte de la Editura LIDER care nu trebuie sa-ti lipseasca din biblioteca este "5 alegeri care-ti determina viata". Daca faci alegeri, vei avea tot ceea ce doresti.
Spre sfarsitul aceluiasi an, am participat la concursul literar initiat de Editura Scrisul romanesc, presedintele juriului fiind poetul Marin Sorescu.
Cartea a fost publicata in 2011 la editura VELLANT. ... Literatura Universala Editura: VELLANT Nr. pagini: 236 Traducator: Stefania Mihalache 28.8 Lei (Sursa:
Ca medic homeopat, competente in api-fitoterapie, acupunctura si studii de psihologie medicala, dr Sorina Soescu a publicat la Editura EIKON din Cluj-Napoca o carte exceptionala, cu titlul: ... Cand suntem in armonie, suntem sanatosi" de Sorina Soescu, Editura Eikon, Cluj-Napoca, pp.
Editura Amaltea ofera cele mai bune recomandari de carti si audiobook-uri ce trateaza subiecte din domeniul dezvoltarii personale si profesionale - colectia "Cunoastere si Autoeducare".
- Wikipedia http://ro.wikipedia.org/wiki/Pi - Gheorghe Sasarman - Cuadratura cercului (Fals tratat de urbogonie), Editura Dacia, Cluj-Napoca, 1975 - Tudor Octavian - Firul principal. Cuadratura cercului, Editura Eminescu, Bucuresti, 1985 - Acad.
Astfel, in categoria persoanelor considerate ca au facut parte din structurile de putere si sau din aparatul represiv al regimului comunist instaurat in Romania la 6 martie 1945, au fost introdusi si directorii de editura, ierarhii Bisericii Ortodoxe Romane numiti de catre Marea Adunare Nationala, dar au fost scoase "persoanele cu responsabilitati in domeniul operatiunilor valutare".
B1 si Ringier Romania au ajuns la un acord in vederea transferarii proprietatii cotidianului Evenimentul Zilei si a revistei Capital catre nou-infiintata companie Editura Evenimentul si Capital, al carei actionar majoritar este Bobby Paunescu (foto).
google-analytics.com