Cautare

470 de rezultate pentru "echilibru" (3.44 secunde)
Si alte tari europene practica acest lucru, adica partide care care au fost in opozitie si au parut ireconciliabile au fost obligate sa-si dea mana ca sa treaca peste un moment dificil Din pacate, la noi este o situatie nefireasca si aceasta situatie este generata de existenta in fruntea statului a unui om care nu stie sa fie pe functie, sa se alinieze exigentelor acestei functii, de echilibru intre puterile statului.
Una din manifestarile sagetii timpului este dispersia energiei si tendinta de a se ajunge la o stare de echilibru termic. De exemplu, cafeaua dintr-o ceasca se va raci pana va ajunge in echilibru termic cu mediul ambiant.
Guvernul a manifestat seninatate si echilibru in chestiunea listelor pentru referendum Ion Iliescu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, referindu-se la afirmatiile presedintelui interimar Crin Antonescu, potrivit carora Guvernul a dat dovada de timiditate si ezitare in chestiunea listelor pentru referendum, ca Executivul nu a vrut sa interfereze, manifestand seninatate si echilibru.
Senatorul PSD a apreciat ca liderul grupului ar trebui sa fie o persoana cu autoritate si echilibru.
Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002.
Senatorul Leonardo Badea a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Echilibru si responsabilitate in relatia cu Fondul Monetar International", pe care o puteti citi in continuare. ... Vorbim acum de prudenta si echilibru.
Joi, 20 decembrie, de la ora 19.30, in Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City din Bucuresti, Tudor Chirila va oferi autografe si va vorbi fanilor sai despre Exercitii de echilibru, primul sau volum aparut recent la Editura Polirom.
Ascendentul ar putea sa o ajute sa ajunga la un echilibru cu sinele. Indreptarea spre sursa primordiala a vietii - Dumnezeu - o ajuta pe Femeia Pesti sa ajunga oarecum la un echilibru, asta daca nu cumva abordeaza tema religiei intr-un mod habotnic.
Echilibru fragil Tariceanu a lasat sa se inteleaga in discursul sau de investitura ca Guvernul pe care l-a propus Parlamentului are nevoie de o sustinere mai larga, inclusiv din partea partidelor de Opozitie, PSD si PRM, si chiar a sefului statului Traian Basescu, considerat de vorbitor drept un “presedinte jucator“.
Pe de alta parte, se crease si aceasta conjunctura, cu doua partide de pondere egala in Parlament, cu o majoritate care putea sa dea un anumit echilibru. ... Ar trebui sa fie un echilibru in politica aceasta de management al formarii si promovarii oamenilor.
Realizarea unui autentic mecanism de control si echilibru al puterilor in stat nu necesita modificari de substanta ale constitutiei. ... Pentru PSD, principala provocare a guvernarii va fi - in opinia mea - sa gaseasca un echilibru intre cresterea economica si distribuirea rezultatelor acesteia in societate.
„Daca este necesar sa se faca un Congres extraordinar, PSD Bucuresti este pregatit si vom gasi o solutie pentru a ne promova oamenii si interesele, in dorinta pe care o avem, pentru o reforma catre echilibru in partid“, a spus Stefanescu.
Orice dizarmonie, oricat de mica, se manifesta imediat in starea ta generala, asa ca ai nevoie de echilibru si de o minte limpede, capabila sa ignore gandurile negre si sa le sustina pe cele optimiste.
De exem­plu, sistemul de imunitate fizica trebuie sa stabi­leasca un echilibru intre doua nevoi concurente:
- pierderea brusca a coordonarii sau probleme de echilibru;
Munca este intr-o legatura foarte stransa cu starea de sanatate, asa ca va trebui sa gasesti un echilibru intre cele doua domenii din viata ta.
- pierderea brusca a coordonarii sau probleme de echilibru;
Pe cand mayasii, fideli perceperii instinctive a unei energii unificatoare inteligente, au trait bazandu-se pe legi ciclice, care tin totul in echilibru. Spatiul si timpul constituie un cadru al acestei unitati si al acestui echilibru, o abstractiune devenita concreta in calendarele lor.
Nici in familia respectiva nu exista insa un echilibru, o stare de bine. ... Echilibrul la nivel digestiv inseamna un echilibru emotional si psihic.
In opinia ministrului liberal, Tariceanu a dat dovada de inteligenta pentru ca a vrut sa pastreze un echilibru intre partidele parlamentare, nerevocandu-i din functie pe cei doi membri ai Cabinetului, care nu au contrasemnat ordonanta de urgenta prin care a fost amanata data desfasurarii alegerilor pentru Parlamentul European.
google-analytics.com