Cautare

98 de rezultate pentru "dutty free" (3.43 secunde)
In privinta combaterii evaziunii fiscale, Marinescu a propus desfiintarea magazinelor duty-free, precum si completarea Codului de procedura fiscala prin introducerea obligativitatii controlului financiar de fond la societatile care au o cifra de afaceri de peste 50.000 de euro in sase luni.
Folositi mereu hands-free cu cablu (nu cele wireless). Chiar si folosirea difuzorului este utila. 3. In caz de acoperire redusa sau lipsa completa, nu efectuati convorbiri.
Folositi mereu hands-free cu cablu (nu cele wireless). Chiar si folosirea difuzorului este utila. 3. In caz de acoperire redusa sau lipsa completa, nu efectuati convorbiri.
First, free fun then, fun with money?) Si uite-asa s-a transformat mititelul start-up intr-o companie puternica care detine monopolul (pe taramul retelele de socializare) si a inceput sa se comporta ca atare:
Uniforme medicale pentru dame Sarafanul are inchidere cu capse inoxidabile "nickel-free" Maneca scurta Guler sal Doua buzunare inferioare Lungime: la nivelul genunchiului Il puteti achizitiona in cadrul acestei expozitii, care este deschisa astazi pana la orele 18.00 si sambata pana la ora 14.00.
Produsele Arm & Hammer, gama pasta si periute de dinti, sunt distribuite exclusiv in Romania de G.D.Total Service SRL prin Sugar Free Dieta si pot fi achizitionate din reteaua magazinelor DM, supermarketurile Gemini, OK, Pronto, ISA, Nord si din reteaua de farmacii ECO Farmacia, urmand ca in scurta vreme sa fie distribuite in cele mai importante retele de hyper si supermarketuri din intrega tara.
Cei trei biciclisti implicati in proiect ("free bikers on the road") fac parte din Grupul de Initiativa pentru Protectia Mediului din Delta Padului.
Asa ca au infiintat asociatia Free Miorita, au cautat sponsori, iar restul cheltuielilor le-au completat cu bani de la ei, si-au impopotonat Dacia rosie, Iulian si l-a luat jucaria - Copilu' dragul de el -, Molo si-a luat alaturi un urias urs de plus si au plecat la drum.
Intre cele 17 proiecte legislative adoptate de plenul Camerei in sedinta de miercuri, care a durat mai mult de opt ore, cu o pauza de doua ore in jurul pranzului, s-au numarat Codul Fiscal, Legea privind finantarea partidelor si a campaniilor electorale, Legea privind regimul magazinelor duty-free.
Fostul consilier de stat la Presedintie a avut si o explicatie pentru inactivitatea completa a fostului sef de stat Emil Constantinescu, dezvaluindu-le democratilor ca acesta era foarte vulnerabil din cauza fiului sau care era implicat in afaceri ilegale cu duty- free-uri, iar serviciile secrete stiau acest lucru.
In urma declaratiilor fostului consilier prezidential Elena Udrea, potrivit carora Emil Constantinescu a fost un presedinte vunerabil pentru serviciile secrete, care cunosteau faptul ca fiul lui Constantinescu avea afaceri cu duty-free-uri, fostul presedinte a hotarat sa o dea in judecata pe Elena Udrea, declarand despre aceasta ca actioneaza la comanda lui Traian Basescu.
Presedintele a mai ridicat obiectii si in privinta legii care prevede punerea sub controlul DNA a creditelor bancare, a Legii Camerelor de Comert si a Legii magazinelor duty-free.
Referindu-se la vesnicele acuze de contrabanda cu tigari, Minca a spus ca el nu a facut decat sa cumpere tigari de la duty- free-uri, "ce-i drept, in cantitati mult mai mari decat oricine altcineva".
• Presa internationala n-a ratat stirea • "Premierul Romaniei, Emil Boc, a supravietuit unei noi motiuni de cenzura, a patra de anul acesta, dupa ce un barbat a sarit de la balconul Parlamentului pentru a protesta fata de politicile economice", noteaza Radio Free Europe/Radio Liberty.
Depasirea cu cel mult 20 km/h a vitezei maxime admise, folosirea telefoanelor fara dispozitiv hands-free, nesemnalizarea schimbarii directiei de mers si nepurtarea centurii de siguranta nu vor mai fi pedepsite decat cu avertisment scris, in conformitate cu votul dat de plenul Senatului, miercuri, pentru o propunere legislativa care modifica Legii 1995/2002 privind circulatia pe drumurile publice.
In perioada imediat urmatoare va fi definitivat si proiectul privind regimul vamal si fiscal pentru marfurile comercializate in sistem duty-free.
Potrivit declaratiilor lui Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor, in cursul acestei saptamani, Guvernul va emite o hotarare prin care va desfiinta controversatele magazine duty- free.
"Riscul poate fi redus daca se utilizeaza o optiune hands-free", a declarat Mild. Totodata, el a precizat ca studiul sau este cel mai mare realizat pana in prezent pentru utilizatorii de telefonie mobila din Suedia, tara unde serviciile de acest gen au fost introduse in 1984.
La cea de a X-a editie a Expozitiei Internationale de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi - INVENTIKA 2006 care se va desfasura in perioada 3-7 octombrie a.c.
Volanul include comenzi pentru acest sistem audio, precum si kit-ul hands-free Bluetooth pentru telefonul mobil si sistemul de control al pilotului automat.
google-analytics.com