Cautare

2714 de rezultate pentru "duminica" (6.14 secunde)
Duminica au fost organizate alegeri partiale in mai multe localitati din Romania, printre care fiefurile cele mai importante au fost Alexandria, acolo unde miza a fost preluarea locului lasat liber de Liviu Dragnea la Consiliul Judetean Teleorman, si Slatina, unde scopul candidatilor a fost obtinerea conducerii primariei locale.
PSD ar obtine peste 40% din voturi, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European PSD ar obtine peste 40% din voturile alegatorilor care merg la urne, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru parlamentul european, releva un sondaj SOCIOPOL.
Aberatiile lu’ conu’ Traian, mosier de Nana La punctul doi constatam ca alde conu’ Traian (cand vorbim despre mosieri asta e formula corecta) s-a agitat duminica seara sa vorbeasca despre buget, finante si economie.
Parisul este capitala mondiala a luptei contra terorismului duminica, printr-o reuniune internationala si un mars republican la care participa peste un milion de persoane, intre care zeci de lideri straini, dupa atentatele comise de trei jihadisti si soldate cu 17 morti, relateaza AFP.
- Este prima mea conferinta de presa organizata dupa alegerile de duminica si vreau cu aceasta ocazie sa le multumesc tuturor romanilor care au participat la vot. ... Cine nu are de gand sa nu respecte votul de duminica inseamna ca nu respecta democratia si suveranitatea acestui popor.
Centrul comercial va avea acest program pana pe 30 decembrie, inclusiv, urmand ca duminica sa fie deschis numai pana la ora 16.00. ... Duminica, 31 decembrie, magazinul va functiona insa numai in intervalul orar 6.00 - 16.00, pentru ca in prima zi a anului sa fie inchis.
Una dintre problemele grave constatate de inspectori a fost faptul ca Agentia „Steaua“ din Slatina, cu toate ca functioneaza de aproximativ doi ani, nu avea înfiintata nici pâna acum registrul unic de control.Alte aspecte verificate în aceasta campanie au fost legate de orele suplimentare ale angajatilor si munca prestata în zilele de sâmbata si duminica.„Am dispus mai multe masuri ca urmare a acestei actiuni.
In functie de solicitarile de sambata, o serie de unitati pot fi deschise si duminica, intre orele 8 si 12.
Dupa cresterea costului de finantare a Greciei la maximul ultimilor 11 ani, ministrii Finantelor din zona euro au anuntat, duminica, ca vor oferi in acest an un total de pana la 30 de miliarde de euro, sub forma unor imprumuturi pe trei ani la o dobanda de 5%.
Guvernul a decis ca intregul spatiu aerian pe teritoriul Romaniei sa fie inchis incepand de sambata, ora 18:00, pana cel putin duminica, la ora 12:00.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a precizat, duminica, dupa intalnirea conducerii Senatului cu FMI, ca, in anticiparea sa, se va merge pe un deficit de 7%, care va fi acceptat de FMI si anuntat luni in conferinta de presa.
A urmat, "Weekend abc", o productie de divertisment care avea loc in fiecare duminica, timp de patru ore.
Erai beat, cumva, in duminica aia cand te-ai dus la scoala cu camasa si izmenele de duminica, spalate si apretate, pe matale? ... Bunica-mea, cand pleca la targ, duminica, arata asa.
Inevitabil si duminica. ... Un dialog inteligent cu oameni de cultura - scriitori, actori...Duminica, la ora 7 dimineata (ora 8, la Bucuresti). ... In schimb, duminica trecuta, am urmarit o emisiune fascinanta, cu un personaj de 93 de ani, cu o istorie extrem de interesanta.
Tramvaiele liniei 34 circula de duminica pe Pasajul Basarab Tramvaiele liniei 34 circula pe Pasajul Basarab incepand de duminica, odata cu deschiderea traficului rutier pe pod, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti.
De duminica se va circula din nou pe Calea Bucuresti Desi infrastructura rutiera nu este definitivata, circulatia se va relua, totusi, prin Valea Vlaicii in toate directiile, de duminica dupa-amiaza, de la ora 16.00.
Expozitia are loc in Capitala, in Piata Constitutiei, timp de 4 zile, de joi pana duminica, si va fi deschisa intre orele 10.00-20.00 (joi-sambata) si 10.00-18.00 (duminica).
Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
Nici tehnicianul echipei Energia, Liviu Andries, nu-si pune mari sperante in acest joc, meciul mult mai important pentru gorjeni fiind cel de duminica, de la Satu Mare.
Gyor e considerata in acest sezon principala favorita la castigarea Ligii Campionilor, desi duminica a terminat la egalitate, 25-25, cu ultima clasata, Itxako Estella. ... Pana la semifinale, Oltchim mai are de disputat un meci de palmares in grupa 2 principala, duminica, pe terenul liderului Buducnost Podgorica.
google-analytics.com