Cautare

2716 de rezultate pentru "duminica" (2.61 secunde)
"Negociem si sper ca vom anunta un acord cu Romania saptamana viitoare", a spus duminica Joaquin Almunia, aflat la Bruxelles Forum, o conferinta pe teme transatlantice organizata de German Marshall Fund of the United States.Reprezentantii FMI s-au intalnit ieri, la Palatul Victoria, cu premierul Emil Boc, cu liderii partidelor politice parlamentare la sediul partidelor, dar si cu sindicatele.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
Presedintele de onoare al PSD, Iliescu ii recomanda presedintelui Basescu sa nu mai dea "spectacole penibile" , Geoana zice ca interventia de duminica a presedintelui a fost neinspirata, iar Nastase crede ca prezenta lui Basescu la Guvern este o "umilire" adusa PSD.
Cearta dintre cei doi a inceput duminica la miezul noptii, cand Badea l-a ironizat pe Cristoiu, pentru felul prea moale in care a intervievat-o pe Elena Udrea, la emisiunea "Zig Zag". ... "Am auzit ca duminica seara, Mircea Badea m-a injurat pentru interviul luat Elenei Udrea.
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai l-a criticat, duminica, pe Traian Basescu pentru faptul ca in mandatul sau de presedinte, care se incheie peste o luna, a promovat in politica doar "femei care au facut rau Romaniei".
Conducerea PNL se intalneste duminica, incepand cu ora 10:30, la sediul central al partidului, cu delegatia FMI-CE, potriviu unui comunicat de presa. "Duminica, 9 mai 2010, incepand cu ora 10.30, la sediul central al PNL din b-dul Aviatorilor nr.
Parlamentarii PD-L se intalnesc, duminica seara, la Snagov, cu premierul Emil Boc si membri ai Cabinetului intr-o reuniune informala in cadrul careia vor discuta despre asumarea raspunderii Guvernului pe masurile de austeritate.
Congresul propriu-zis incepe sambata, la ora 11.00, si se va incheia duminica, la ora 14.00, lucrarile fiind precedate de o reuniune a Consiliului Permanent al UDMR.
Presedintele Traian Basescu l-a atacat dur, duminica, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunand ca PDL "nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte".
"Se intalneste toata familia, cati am mai ramas din familie, duminica dupa-amiaza, dupa slujba, si luam masa impreuna si gustam si bunatatile", a declarat el.
Duminica au loc alegerile pentru Primaria Baia Mare. ... un independent (fost PSD) si un sindicalist folclorist din PNTCD - cam asa arata oferta electorala pentru alegerile de duminica 8 mai pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare.
Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul 2 Maramures - final oficial Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, in noaptea de duminica spre luni de catre Biroul Electoral de circumscriptie Maramures.
ADRIAN NASTASE publica in Jurnalul National articolul "Cum castigi totusi daca esti cel dintai?" Cred ca in perioada care vine, pe intregul front electoral, conceptul cheie e mobilizarea La cateva zile distanta, incerc sa arunc o privire mai rece si mai analitica asupra evenimentelor electorale ce au avut loc duminica.
Ce capcana pregateste puterea pentru USL Alegerile partiale de duminica reprezinta un test important pentru clasa politica, dar, pentru a se trage adevaratele invataminte de rigoare, cel mai important lucru e modul in care datele furnizate sunt interpretate de actorii politici.
Am avut parte, in duminica ce-a trecut, de un nou episod de bascalie politica, marca inregistrata PD-L. ... Și spuneti-mi apoi daca in vreunul din raspunsuri apar bazaconiile dezbatute de liderii PD-L duminica. ... Ce-au facut liderii PD-L duminica seara se cheama oricum numai dezbatere serioasa nu.
Update 12:30 - Socialistul Francois Hollande, favorit in alegerile prezidentiale din Franta, a votat duminica dimineata in primul tur de scrutin, in fieful sau Tulle, din Correze, relateaza AFP.
PDL va obtine 25% la locale, USL nu va trece de 50% Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, l-a contrazis vineri, la RFI, pe premierul Victor Ponta, care estima aseara ca USL va obtine peste 50% la alegerile locale de duminica, in vreme ce PDL nu va trece de 10 procente.
Pentru ca, ma tem, votul de duminica nu va reprezenta si sfarsitul acestei crize politice. ... Cu siguranta, daca asa vor sta lucrurile, duminica seara nu se va sfii sa iasa pentru a striga ca romanii l-au ascultat. ... Sper, totusi, ca duminica referendumul sa poata fi validat.
Presedintele suspendat Traian Basescu a dat dovada, duminica seara, ca nu stie sa socoteasca, desi a absolvit in anul 1976 Institutul de Marina Mircea cel Batran din Constanta, Facultatea de Navigatie, Sectia Comerciala.
USL ia toate colegiile din Capitala Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate.
google-analytics.com