Cautare

2716 de rezultate pentru "duminica" (8.26 secunde)
Meciurile de Duminica 1 Iulie 2018, de la Campionatul Mondial de fotbal 201 8 din Rusia vor fi transmise de TVR1 si TVR HD Spania, Rusia, Croatia si Danemarca vor evolua in meciurile programate duminica in optimile de finala ale CM din Rusia.
Duminica, 21 septembrie Targul Bucurestiului continua cu zona culinara, culturala, atelierele interactive, parada costumelor de epoca si "Bataia cu flori".Incepand cu ora 17.00, programul artistic va debuta cu un spectacol sustinut de Grupul "Trei Parale", urmat de "Midnight Colors", Anton Pann Ensemble, iar de la 18.50 vor urca pe scena din Cismigiu Ozana Barabancea & Band, urmata de Silviu Biris si Band Bucuresti, Maria Buza si Taraful George Patrascu, Irina Sarbu & Band si Marius Mihalache - Back to swing.
E duminica, iar eu stau de vorba cu Iulia. ... - Ce faceti duminica, veniti la un gratar? ... Si-a ocupat duminica aruncand toate lucrurile care proveneau din relatie.
Biroul Politic al conservatorilor a hotarat ieri, dupa doua ore si jumatate de dezbateri, ca decizia privind iesirea PC din coalitie sa se ia in cadrul Consiliului National, care se va reuni duminica.
- Dl capitan aviator Botez, comandantul aeroportului Calarasi, a tinut duminica 9 aprilie cor. ... Duminica, 26 aprilie cor., s-a sarbatorit cu un fast deosebit, inaugurarea aeroportului Calarasi. ... Aviatorii, oaspeti si populatia au rasplatit frumos pe harnicii muncitori de la A.R.P.A., prin demonstratia neuitata de duminica 26 aprilie.
Duminica vor fi temperturi caniculare/ Vestul Europei este lovit in plin de un val de aer cald care a adus temperaturi istorice ANM anunta ca si in tara noastra se va mai incalzi, dar nu vom avea parte de temperaturi extreme.
Sondajul a fost realizat inainte ca Hillary Clinton sa-si anunte candidatura, duminica. ... Duminica, Hillary Rodham Clinton a declarat ca doreste sa devina presedinte al Statelor Unite, deoarece "este ingrijorata in legatura cu viitorul tarii". ... Si guvernatorul democrat al New Mexico, Bill Richardson, si-a anuntat candidatura duminica.
Duminica vine Seitan Conducerea Aliantei a mai spus ieri si ca mai multi alesi locali si-au anuntat prezenta la intilnirea autoritatilor cu pensionarii care va avea loc duminica, de la ora 10.30.
Trei sferturi dintre bihoreni au dat un vot de blam intregii clase politice, neprezentandu-se la niciunul din cele doua procese electorale care au avut loc duminica - alegerile europarlamentare si referendumul initiat de presedintele Traian Basescu.
Sergiu Andon, Codrin Stefanescu, Bogdan Ciuca si Bogdan Pascu sunt pe lista celor 31 de conservatori care isi disputa duminica cele pozitiile de vicepresedinte in PC. ... Presedintia partidului va fi disputata la congresul de duminica intre presedintele filialei PC Prahova, Florin Anghel, senatorul Sabin Cutas si deputatul Daniela Popa.
Asa se face ca duminica a participat la lansarea candidatilor PD-L la primaria Mihail Kogalniceanu, acolo unde a fost aruncata in lupta o femeie, Anca Belu, respectiv Lumina, unde democratii il au candidat pe Gheorghe Besliu.
Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteaanu, a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu liderii PDL, printre care si candidatul formatiunii la Primaria Capitalei, pentru a discuta "ultimele elemente ale blatului cu PSD".
PRM il va sprijini neconditionat pe independentul Sorin Oprescu Potrivit anuntului facut, duminica seara, de Corneliu Vadim Tudor, PRM il va sprijini neconditionat pe independentul Sorin Oprescu in turul doi al alegerilor pentru Primaria Generala a Capitalei.
Anchetatorii au identificat, pana in prezent, zece persoane de la Stefanesti care au incalcat legea electorala la scrutinul de duminica, respectiv au prezentat date de identitate false, nu aveau drept de vot sau au votat de doua ori, potrivit unor surse autorizate.
Cat priveste situatia de la sectoarele 2, 3, 4 si 5, a caror conducere a fost dizolvata duminica de conducerea PNL, acestea vor fi coordonate de Cristian David, Eugen Nicolaescu, Catalin Micula si Mihai Voicu.
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat duminica, la Petrila, ca va contesta interdictiile impuse ca urmare a condamnarii sale, acelea de a alege si de a fi ales, si ca intentioneaza sa candideze la presedintie.
Companiile romanesti au oportunitatea de a angaja proiecte in tari din regiunea mediteraneana, derulate sub egida UE, dupa ce in cadrul sommet-ului pentru Mediterana a fost adoptat un proiect pentru stimularea infiintarii de IMM-uri in zona, a declarat duminica presedintele Traian Basescu.
Ion Solcanu a declarat duminica, la o zi dupa demisia sa din PSD, ca asteapta aparitia unui partid social-democrat autentic in care s-ar putea inscrie, el spunand ca exista semnale in acest sens.
Deplasarea sefului statului in localitatile inundate se face in contextul in care, potrivit raportarii MIRA de duminica seara, numarul persoanelor evacuate in urma inundatiilor a crescut la 12.862.
Potrivit sursei citate, taranistii care l-au ales presedinte, duminica, pe Radu Sarbu, se asteapta ca Marian Milut sa conteste deciziile luate la Bucuresti in instanta.
google-analytics.com