Cautare

2716 de rezultate pentru "duminica" (3.61 secunde)
Pana duminica seara, iarna se va dezlantui in jumatate de tara. ... Vantul va continua sa se intensifice pe parcursul zilei de duminica cand va continua sa ninga.
marti si duminica. ... miercuri, sambata si duminica. ... sambata si duminica. ... vineri si duminica. CAPRICORN Contradictiile interioare te vor face hipersensibil intre 31 mai si 2 iunie.
miercuri, vineri si duminica. ... miercuri, joi, vineri si duminica. ... sambata si duminica. ... vineri si duminica. VARSATOR Apar serioase probleme pe plan amoros.
Meteorologii au emis sambata dimineata o informare de Cod Galben de ninsori moderate cantitativ in nord si centrul tarii si precipitatii mixte abundente in nord-est, precum si de viscol in zona montana, valabila de sambata,12 noiembrie, ora 23:00, pana duminica, 13 noiembrie, ora 22:00.
In noaptea de sambata spre duminica va ploua si in sud si est, pe unde se pot strange cantitati mai mari de apa. DUMINICA Duminica, se anunta vreme cam urata si racoroasa.
Astfel, duminica (29 octombrie) si luni (30 octombrie), in zonele montane vantul a suflat tare, rafalele au depasit 80-90 km/h, iar pe creste 100 - 120 km/h.
Ioan Adrian) O avertizare cod galben de ploi abundente si ninsori, vant si temperaturi scazute intra in vigoare duminica dimineata, de la ora 8.00, urmand sa fie afectate 32 de judete si Capitala.
Timp de 3 zile, de vineri, 2 pana duminica, 4 ale lunii lui Brumar, de la orele 10 de dimineata pana la 6 seara, 60 de mesteri, anticari si artisti vin din toata tara cu tot ce au realizat ei mai minunat peste an.
2% - Duminica, 15 Martie 2020 Mai frig Temperatura minima: ... 56 la suta - duminica, 22 Martie 2020 Noros Temperatura intre 1 grad C si 1 0grade C Precipitatii: ... 25 la suta - duminica, 29 Martie 2020 Partial insorit Temperatura intre 3 grade C si 1 4grade C Precipitatii:
Rezultatele partiale furnizate ieri de Biroul Electoral Central confirmau victoria la limita a PSD, alaturi de apendicele PUR-TV, la alegerile de duminica.
Evacuarile au fost intrerupte duminica seara din "motive de securitate", dupa ce combinatul Azovstal a fost din nou atacat duminica seara. Duminica, aproximativ 100 de oameni au putut iesi din uzina, unde se adapostisera de bombardamentele rusilor.
Guvernul Poloniei vrea ca magazinele sa ramana inchise duminica. In Romania, majoritatea magazinelor sunt deschise duminica. Legislatia UE nu impune statelor sa inchida magazinele duminica.
Potrivit acestuia, in seif se afla suma de 39.000 de lei noi (390 de milioane de lei vechi), iar pe parcursul noptii de sambata spre duminica sistemul de alarma al firmei s-a declansat de doua ori.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Un discurs evident mai nuantat l-a avut prim-vicepresedintele PSD Nicusor Constantinescu, dar in cursul zilei de duminica, dupa aflarea rezultatului de la vot: ... Romanii erau obisnuiti sa voteze duminica.
Concret, el isi intreaba cititorii daca Romania e condusa, printre altele, de Basescu, DNA sau serviciile secrete, anuntand ca ne va spune, duminica, parerea sa. ... Va invit sa realizam impreuna un "sondaj de opinie" si sa va spuneti parerea pana duminica.
La ce scor va asteptati duminica? ... Cind vor intra duminica in cabina de vot, oamenii vor gindi ce vor cu adevarat: ... Dupa aflarea rezultatelor de duminica sint sigur ca aceste contacte se vor inteti.
Rezultate inregistrate in partidele disputate, sambata, in grupa B de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de duminica, din grupa C: ... Gomez ‘72 Duminica:
Rezultate inregistrate in partidele disputate duminica, in grupa C de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de luni, din grupa D Duminica:
Rezultate inregistrate in partidele disputate, duminica, in grupa B de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de luni, din grupa C: Duminica:
google-analytics.com