Cautare

2713 de rezultate pentru "duminica" (3.47 secunde)
Caravana TVR 3 reintra in noua grila duminica, de la ora 16.00.
Decizia urmeaza sa fie formalizata Sorin Ovidiu Vantu, patronul trustului Realitatea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce a citit comunicatul remis duminica de Asesoft a hotarat ca Sebastian Ghita sa nu mai fie managerul Realitatea Media, precizand ca aceasta decizie urmeaza sa fie formalizata.
Desi Oltchim a invins la o diferenta de patru goluri pe Gyor, managerul Constantin Roibu, antrenorul Radu Voina, dar si jucatoarele considera ca echipa are mult de munca in returul de la Veszprem pentru a se califica in finala Ligii Campionilor Oltchim a reusit o victorie fantastica duminica seara, cu Gyor (scor 35-31), in mansa tur a semifinalei Ligii Campionilor.
GRECIA-ROMANIA, meci duminica, 7 septembrie in direct la TV, in preliminarii la Euro 2016 GRECIA-ROMANIA, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, va avea loc duminica, 7 septembrie, la Atena.
Ateliere speciale la Top Beauty Trade Show Duminica, 4 Octombrie, la TopLine (Bd. ... Duminica, 4 Octombrie, intervalul orar: ... Duminica 4 Octombrie, intervalul orar: ... Duminica, 4 Octombrie, intervalul orar: ... Duminica 4 Octombrie, intervalul orar:
Prima saptamana dupa Duminica Pastelui este denumita Saptamana Luminata. In popor exista credinta ca odata cu Invierea Domnului nostru Iisus Christos se deschide raiul pentru cei tinuti in iad, de la Adam si pana la venirea Mantuitorului si ramane deschis de la Inviere pana la Duminica Tomei.
Pentru ca ii pasa si pentru ca pledeaza pentru aplicarea legilor europene atat pentru drepturile omului, cat si pentru drepturile animalelor, Nadine isi asteapta semenii duminica, la un nou protest.
Aproape 1 milion de catolici sarbatoresc duminica PASTELE PASTELE CATOLIC 2015: Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele, iar sambata noapte vor participa la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale.
Dupa parerea celor mai multi exegeti si istorici bisericesti, Invierea Domnului a avut loc in prima duminica de dupa Pastile iudeilor din anul 33 al erei crestine. ... a) Pastile se va serba totdeauna duminica; b) Aceasta duminica va fi cea imediat urmatoare lunii pline de dupa echinoctiul de primavara;
luni si duminica. ... marti, vineri, sambata si duminica. ... sambata si duminica. ... marti, joi si duminica. ... marti, miercuri si duminica. (Sursa:
luni si duminica. ... joi si duminica. ... luni, sambata si duminica. ... joi si duminica. ... marti si duminica. PESTI Contextul economic din perioada urmatoare iti este favorabil.
Zile favorabile: vineri si duminica. ... vineri si duminica. ... sambata si duminica. ... marti si duminica. ... marti, miercuri si duminica. Sursa: Revista TEO
Mai tarziu, in Anglia anilor 1800, a fost mentionata Duminica mamei, serbata in a patra duminica de la inceperea Postului Pastelui. ... Care era obiceiul in Rusia Incepand cu anul 1913, femeile din Rusia au sarbatorit ziua femeii in ultima duminica din februarie.
Duminica, PRM a fost unul dintre partidele care s-au evidentiat cel mai putin in monitorizarea desfasurarii votului si in semnalarea neregulilor. ... Gustul amar al infrangerii Sediul PRM s-a animat destul de greu duminica seara, cand se asteptau primele estimari asupra felului in care au votat romanii.
Rezultatele partiale ale scrutinului de duminica indica o victorie la limita a partidului de guvernamant in fata Aliantei PNL-PD.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
In Bucuresti, prezenta la vot la alegerile partiale de duminica a fost de 24,83%. ... Avand in vedere prezenta la votul de duminica, noul primar general al Capitalei a fost votat de putin peste zece la suta dintre bucuresteni.
Imi doresc ca mesajul meu de astazi sa va bucure inimile si sa ajunga in constiinta dumneavoastra, pentru ca ceea ce am trait duminica, 27 aprilie 2014 este de o insemnatate fara precedent in istoria de 2.000 de ani a Bisericii Catolice, care a celebrat ceremonia de canonizare a Papei Ioan al XXIII-lea si a Papei Ioan Paul al II-lea.
Duminica lacramioarelor (Autor: ... Constantin Milica) La multe popoare din Europa de Vest exista traditia ca in luna mai sa se sarbatoreasca Duminica lacramioarelor.
Vicepresedintele Partidului Conservator Marius Marinescu a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet, doar pentru alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European, nu si pentru referendumul privind uninominalul. ... Senatorul social-democrat Sorin Oprescu a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet, doar pentru alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European.
google-analytics.com