Cautare

4027 de rezultate pentru "dulciuri casa" (7.79 secunde)
Practic, "rentierul" va continua sa locuiasca în casa (fara sa plateasca nimic companiei) pâna la deces, moment în care firma respectiva ar urma sa intre în posesia imobilului.
Zis si facut, dar pentru clientul care ajunge la casa de valuta a bancii cu gândul sa vânda, afacerea devine paguboasa. Daca vindeai ieri 100 de euro la banca, primeai 362-364 de lei, iar daca îi vindeai la casa de schimb valutar, atunci încasai 366-368 de lei.
OBI se alatura programului "Prima Casa", devenind astfel unicul retailer DIY ce a decis sa sprijine ampla strategie guvernamentala.
Intre 24 - 27 septembrie vizitatorii vor fi 'atacati ' de propunerile imobiliare complementare sau suplimentare programului guvernamental Prima Casa, in toate zonele Bucurestiului.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Guvernul discuta cu bancile varianta reducerii la jumatate a garantiei statului la creditele alocate pana in prezent prin programul "Prima Casa", astfel incat suma de 750 milioane euro, reprezentand jumatate din garantiile emise, sa poata fi folosita in continuare pentru acordarea de noi imprumuturi.
Programul"Prima casa" 4:
Casa Rusu organizeaza Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie in magazine/ In 29 noiembrie, Casa Rusu lanseaza magazinul online de Black Friday Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, organizeaza primul sau Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.
Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor, 2 noiembrie), Galati (Casa de Cultura a Sindicatelor, 3 noiembrie), Bacau (Teatrul de Vara "Radu Beligan", 9 noiembrie), Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor, 10 noiembrie), Botosani (Casa de Cultura a Sindicatelor, 11 noiembrie), Iasi (Teatrul National "Vasile Alecsandri", 12 noiembrie), Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor, 16 noiembrie), Brasov (Sala Sporturilor, 17 noiembrie), Cluj (Teatrul National, 19 noiembrie), Ploiesti (Casa de Cultura a Sindicatelor, 20 noiembrie).
prajitura de post, cozonac de post - la 30 RON/kg, chec tras in ciocolata, prajitura de casa cu dovleac, prajitura de casa cu mere, cornulete, prajitura de casa cu miere - la 50 RON/ kg si pricomigdale" ne-a spus Elena Manole de la Cozonac Domnesc.
Casa magica a lui Mos Craciun este destinatia favorita a copiilor, fiind un loc de poveste unde Mosul si elfii sai asteapta vizitele celor mici si scrisorile cu dorinte pentru cadourile de Craciun. ... prajituri de casa, cozonaci, dulceturi, poale-n brau, placinte, sarmale, mamaliga, carnati, muraturi, vin fiert, zacusca, branzeturi.
Doi indivizi au jefuit miercuri seara o casa de schimb valutar din Capitala, de unde au furat 5.000 de lei.
O casa de schimb valutar din centrul Aradului a fostsparta in noaptea de sambata spre dumunica.
Romanii care vor sa “aduca iarna“ in casa pot cumpara sprayuri cu zapada artificiala cu 50.000 de lei sau spray ce are in compozitie cristale de gheata artificiala cu 80.000 de lei bucata.
In cadrul pachetelor de oferte sunt incluse micul dejun, cina cu preparate specifice de post pentru Ajunul Craciunului, cina festiva cu Mos Craciun, in cadrul careia vor fi oferite purcel de lapte, dulciuri de casa si programe artistice, dar si pranzul traditional si impodobirea bradului in zona ruinelor Cetatii Callatis, aflate in interiorul hotelului.
Pentru prezentarile de la targuri si expozitii, Bibiana pregateste zeci de retete de dulciuri.
Colaboram cu Editura Casa Radio si aducem in magazinele noastre CD-uri cu texte clasice, interpretate de mari actori, si carti de la Editura Humanitas", ne-a spus Vali, fiica lui Gheorghe Ilie Florescu.
Cati dintre noi pot rezista tentatiei unei ciocolate cu lapte si alune sau prajiturilor de casa?
Saptamana incepe bine si aveti timp sa va ocupati de ceea ce nu mai functioneaza prin casa sau de redecorare. ... Nu va satisfaceti pofta exagerata de dulciuri deoarece puteti avea neplaceri.
Tombola cu "premii verzi" pentru vizitatorii targului Targul V for Verde isi redeschide portile pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11.00 si 20.00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (strada Dionisie Lupu 46).
google-analytics.com