Cautare

4028 de rezultate pentru "dulciuri casa" (3.19 secunde)
Fabrica de dulciuri, la Bragadiru In urma cu cativa ani, actionarii s-au gandit sa se apuce si de productie. ... Dar de ce nu a aparut fabrica de dulciuri in Craiova?
Carrefour Romania ofera 42.000 de pachete cu rechizite, orare, dulciuri si alte surprize copiilor de clasa 1 din cele 16 orase in care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia inceperii noului an scolar.
Copilul dependent de dulciuri Viitorul fenomen s-a nascut in anul 1914 in California.
Cu ocazia acestei sarbatori, copiii se mascheaza in vrajitori, mumii sau alte personaje si colinda pe la case intreband "Trick or Treat?"(Pacaleala sau dulciuri?), ca o amenintare ca daca nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsa.
Printre hainute, doua truse de make-up si clasica punguta cu dulciuri, cantareata a dat peste 2 bilete de avion. ... Mosul mi-a adus si multe concerte de sarbatori, hainute frumoase, dulciuri si doua truse de make-up.
de la braduti in miniatura si jucarii, la cele mai delicioase dulciuri, decoratiuni de sezon, accesorii sau bijuterii unicat. ... dulceturi, siropuri si serbeturi naturale, dulciuri gustoase din martipan, turta dulce, cozonaci si placinte dar si multe alte delicii.
Firma este prezenta in cadrul expozitiei de Ceai, Cafea, Delicatese si Accesorii, in acest week-end. "Avem dulciuri, siropuri pentru indulcit ceaiul, cafeaua, pentru diverse cockteiluri, dar si lichioruri pentru ceai sau pentru cafea.
dulciuri din Belgia, Germania, Italia si Anglia, cozonac de la Bauli, cutie de ciocolata belgiana - la 21 RON, sticlute din ciocolata si diverse bauturi - la 2 RON sticluta, cozonaci cu ciocolata, Panetone clasic si cu crema Profiterol, figurine de ciocolata - la 6, 9 si 11 RON, cozonaci de la Bauli - intre 20 - 60 RON, 15 sortimente de ciocolata Schogetten - la 4 RON, martipan brut glazurat cu ciocolata cu lapte si ciocolata amaruie - la 4 RON bucat, ciocolata belgiana - la 6 RON, sapte sortimente de turta dulce de la Manner - la 7 RON, susan - la 1,5 RON, napolitane - la 1 RON si napolitane - la 3 RON / 100 de grame.
Dieta cu miere - slabeste rapid dupa sarbatori In urma unor cercetari efectuate timp de mai multi ani, Mike McInnes a descoperit ca inlocuirea zaharului cu miere in timpul zilei si adaugarea unei lingurite cu miere intr-o bautura calda inainte de culcare neutralizeaza mecanismele cerebrale responsabile pentru pofta de dulciuri.
Dulciuri Ceaiul verde reduce efectele unui medicament prescris contra hipertensiunii, potrivit unui studiu japonez. Este vorba de medicamentul corgard (nadolol), un betablocant folosit in tratamentul hipertensiunii.
Daca sunteti in cautarea unui cadou, aici gasiti bijuterii, decoratiuni hand made, arta populara sau dulciuri, de la specialitati de la ciocolata la dulciuri unguresti si serbet turcesc.
Renunta la dulciuri. Apetitul crescut pentru dulciuri este un indicator al carentelor minerale. asa ca se trateaza cu salate si fructe.
Intr-un studiu publicat de Lund University in 2005, a fost scos la iveala faptul ca persoanele care preferau otetul de vin in detrimentul altor tipuri de otet aveau mai putine dorinte de dulciuri.
" Aciditate gastrica " Arsuri stomacale " Atacuri de colite " Dureri de cap " Balonari " Gaze si multe alte afectiuni generale Acestea se datoreaza in principal meselor bogate in grasimi saturate gen sosuri, mancaruri gatite in grasime sau cu grasime, dulciuri comerciale care sunt dealtfel bine stiutele bombe calorice care au indice glicemic ridicat si care nu doar maresc nivelul zaharului din sange dar distrug si vitaminele ingerate, incetinind metabolismul si afectand organismul.
regimul dulciuri (cu prajituri si alte dulciuri); regimul alcool si salate (bogat in alcool - vin, bere - si legume verzi), regimul sudist (pui si cartofi prajiti, oua, carne rosie, bacon si jambon, asociate cu carbogazoase indulcite din belsug.
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
I-am luat si o caciula si i-am spus ca in seara asta Mosul m-a rugat sa-l ajut sa le duca fratilor lui dulciuri. ... Cosul cu dulciuri cumparat de Mirela pentru Marcus si fratii sai a costat 90 RON, dar acesti copii nu o vor uita niciodata!
Rafturile magazinelor abunda in dulciuri si bunatati ambalate in pachete care mai de care mai colorate. Dar realitatea este ca in interiorul ambalajelor aratoase deseori se ascund adevarate otravuri.
De aceea, ni se face pofta de dulciuri. Parazitii adora depozitele de grasime. Iata cum poti sa scapi rapid de ei si de grasime, cu o metoda simpla.
Nu mai mananc dulciuri. O data pe saptamana Cornelia de la restaurantul Fibrio imi face dulciuri fara lapte si sanatoase.
google-analytics.com