Cautare

1599 de rezultate pentru "drumul" (4.19 secunde)
Consider ca primaria ar trebui sa-mi paveze drumul spre distractie si nu sa mi-o ofere fortat", sustine Alex Popescu. ... Pai cum credeti ca pot veni acei oameni la concerte, fericiti si bucurosi, cand incaltamintea lor este plina de namol si masina poate e stricata de la drumul impracticabil?
Caci, drumul de la Bruxelles la Bucuresti este la fel de lung ca drumul de la Bucuresti la Bruxelles. (sic!) Analiza discursului european la adresa Romaniei te lasa perplex.
Nu in ultimul rand, candidez pentru un nou mandat de senator pentru ca sunt convins ca Romania a intrat, in sfarsit, pe drumul cel bun - tocmai de aceea sloganul meu de campanie este "Pe drumul cel bun!
Pe fondul unor neintelegeri intre liberali si social democrati cu privire la atributiile unor ministri, cineva a dat drumul pe toate canalele la zvonul ca se rupe USL si s-au creat astfel premisele ca noul executiv sa plece la drum cu un handicap de imagine.
M-am intrebat mult timp, oare cum nu-i crapa obrazul de rusine unui asa-zis rege al asfaltului cand la o luna- doua dupa ce si-a terminat treaba- a incasat banii si si-a strans utilajele- drumul reparat se strica din nou sau apar alte defecte pe care ar fi trebuit sa le vada de la bun inceput?
Sunt mandru de faptul ca am reusit sa facem pasi inainte pe drumul relatiilor romano-canadiene care sa aduca beneficii directe cetatenilor romani, aflati in tara sau in comunitatile din Canada!
Nu totdeauna drumul cel mai scurt sa ajungi intr-o demnitate este si cel mai bun. Oricum, doamna Costea isi poate completa CV-ul, bifand acest ministeriat.
Oricum politica romaneasca este pe drumul spre cimitir. Ordinea in care sunt ingropati mortii n-are NICIO importanta. Absolut NICIO importanta!
Astfel, acestea vor avea loc inainte de sfarsitul lunii aprilie si nu la inceputul lunii decembrie 2018. Ne dorim ca partile implicate, prin discutii constructive si prin diplomatie politica, sa gaseasca drumul spre democratie.
Comisarul european este de parere ca “ambele tari sunt pe drumul cel bun, si cu toate ca Bulgaria a facut reforme importante in ultimii ani, Romania recupereaza repede terenul pierdut, de exemplu in ceea ce priveste reforma justitiei.“ Rehn spera “ca ambele tari vor putea indeplini criteriile cerute in cursul acestui an, mai ales privind reforma justitiei si lupta impotriva coruptiei si criminalitatii.“ Mai optimist ca-n alte dati, Ollie Rehn apreciaza ca “Romania a respectat termenul de la sfarsitul lunii trecute pentru mai multe masuri legislative si planuri de actiune.“ Testul crucial este in noiembrie Potrivit BBC, comisarul european Ollie Rehn a mai spus ca in urmatoarele saptamani va trimite tarilor membre ale Uniunii tabele de monitorizare pentru fiecare angajament in parte, urmand ca in noiembrie sa prezinte un raport complet.
Gheorghe Flutur a declarat ca grupuri mafiote continua sa faca presiuni, inclusiv mediatice, pentru a se da drumul la importul de griu, in conditiile in care in Romania exista supraproductie.
Primaria se asteapta ca in prima zi de cand s-a dat drumul la plata cu anticipatie sa se prezinte aproape 800 de persoane, iar pana la termenul de 15 martie aproximativ 30% din numarul total al contribuabililor. ... Drumul Jiului, str.
Nu mai suntem ce-am fost, dar suntem pe drumul cel bun", a spus Gherghinescu.
"In afara de zona Daewoo, mai putem vorbi de cartiere de lux in zonele Drumul Muntenilor, ANL Parc, Paltinis, Siloz", a declarat Bibina Dica, directoarea agentiei imobiliare Biros Imob.
Astfel, dupa un deceniu, logo-ul companiei - „acum poti sa auzi si sa vezi diferenta“ - i se poate aplica si ei însasi.Pasiunea deschide drumul catre succesPentru a se impune însa pe piata, a ajunge la acest nivel si a avea un portofoliu „sanatos“ de clienti, a fost nevoie de multa munca, seriozitate si multe sacrificii.
Visan a dat exemplu drumul care face legatura între Secu si Smadovicioara, aflat într-o stare deplorabila, desi a fost modernizat prin programul SAPARD. ... Baietii care au facut lucrarea frezeaza mereu drumul asta“, a spus Visan.
Visan a dat exemplu drumul care face legatura între Secu si Smadovicioara, aflat într-o stare deplorabila, desi a fost modernizat prin programul SAPARD. ... Baietii care au facut lucrarea frezeaza mereu drumul asta“, a spus Visan.
Este vorba de intersectia strazilor Prelungirea Brailei cu Drumul de Centura, pentru care ar urma sa se cheltuiasca 144.200 de lei, intersectia strazilor Brailei si Otelarilor, pentru care ar urma sa se aloce 164.600 de lei, intersectia strazilor prelungirea George Cosbuc si Bulevardul Marii Uniri, pentru care se vor cheltui 142.850 de lei, intersectia bulevardelor George Cosbuc si Henri Coanda, investitia fiind de 152.207 lei si intersectia bulevardului George Cosbuc cu strada Drumul Viilor, pentru care se vor cheltui 119.690 de lei.
  Drumul spre reusita nu a fost usor Societatea are cinci angajati. ... Drumul spre reusita si o cifra de afaceri anuala de 80.000 de lei nu a fost usor.
In ceea ce priveste ancheta ce a fost demarata de catre DSVSA impreuna cu Politia Transporturi referitor la cantitatea uriasa de oase descoperita pe drumul spre Agigea in luna iunie, proprietarii sau autorii gestului respectiv sunt in continuare neidentificati.
google-analytics.com