Cautare

1599 de rezultate pentru "drumul" (5.38 secunde)
 „Politistii sunt înjurati ca aplica legea“ Prefectul de Dolj a spus ca, desi politistii fac eforturi sa bage scandalagiii dupa gratii, magistratii sunt cei care le dau drumul, determinând politistii sa aiba o atitudine mai docila fata de faptuitori.
Bitis si colegii sai nu au gasit drumul spre poarta Ariesului. ... Ba, mai mult, niciuna dintre formatii nu a gasit drumul spre gol.
El a spus ca ii pare sincer rau de Sorin Oprescu, care este "sacrificat' si este "victima mascaradei tipice lui Traian Basescu", Vadim Tudor mentionand ca l-a avertizat ca va fi furat, "talharit la drumul mare".
"Cand lesina in sectie presedinta unei sectii de votare si i-am dat un minim ajutor pana a venit salvarea, tinea stampila la piept si nu-i dadea drumul. Ea avea mai putin si lesina, dar nu dadea drumul stampilei, nu renunta la acea stampila, deci sunt atitudini de acest gen.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a declarat marti ca mesajul pe care ar trebui sa-l dea politicienii romani in urma incidentelor de la Chisinau este ca Europa nu trebuie sa abandoneze Republica Moldova, ci sa o ajute in drumul spre democratie.
Si cum drumul lung i-a istovit, oaspetii au luat o pauza de masa. ... Nici nu au zabovit dupa masa, ca au si luat drumul Barghisului, nu inainte de a poposi, insa, la manastirea Sf.
"Ma deranjeaza aceasta politica de a alege o anumita zi, in care dai drumul pe surse la o anumita informatie. ... Pentru ca, pana la urma, faptul ca se da drumul pe surse in acest fel este inadmisibil", a subliniat vicepresedintele Camerei Deputatilor.
"Nu ma grabesc, dar nici nu ma abat de la drumul meu. ... Nu stiu cine va merge pe drumul acesta cu mine.
Premierul Boc si colegii sai, sustinuti conditionat de la Cotroceni, continua sa vorbeasca, sa promita, sa sustina, cu un tupeu fantastic, ca Romania anului 2010 se afla pe drumul cel bun. Pe drumul catre relansare economica.
"Acum suntem pe drumul cel bun. ... Cum poti sa fii atat de iresponsabil incat sa declari ca esti pe drumul cel bun cand tara mai are putin si intra in faliment?
Cancelarul german Angela Merkel i-a dat asigurari sefului statului roman ca Germania este dispusa sa sustina Romania pe drumul spre o mai consistenta integrare europeana. "Suntem intotdeauna dispusi sa sustinem Romania pe drumul spre o mai consistenta integrare in Uniunea Europeana.
"Am depus o cerere la CJ pentru a ni se mai aloca 460.000 de lei conform contractului pentru plombari, pentru a putea intra de saptamana viitoare si pe drumul Joldesti-Tudora, limita de judet, care se prezinta intr-o stare jalnica", a mentionat Romeo Caciuc, adaugand ca au mai ramas de plombat drumul Flamanzi-Prajeni, cel de la Gulioaia si cel din Tudora.
Si sa stii ca eu nu accept ca prima doamna a Frantei sa fie tratata in acest mod...Si, te rog, da-mi drumul la maneca. ... Da-mi drumul la maneca si nu mai da din maini, sa nu creada astia altceva.
Drumul a fost desenat cu grija si cu multa atentie pentru imagine, pas cu pas. ... Metroul din Drumul Taberei nu este inca nici la primul cancioc de mortar, dar poarta deja o placa pe care sta numele "Elena Udrea, ctitor".
DN1 este drumul injuraturilor noastre: cei care vin dinspre Ardeal ii injura pe bucuresteni ca dau buzna "la munte" si le ocupa lor drumul;
Dati-i drumul, cei care platesc sa ia decizia si sa mearga mai departe! ... Cine face drumul asta? Ce scrie pe panou?
Initial, PDL preconiza ca, din toamna, sa dea drumul unor manevre populist-economice, care sa marcheze startul reabilitarii partidului in sondaje; ... Pentru a preintimpina asemenea scenariu, s-a dat drumul, de curand, scandalului Borbely, un avertisment discret pentru alti capi ai uniunii care se stiu cu anumite muste pe caciuli.
Rezultatul minciunii a fost inducerea in eroare a romanilor, capturarea si trimiterea in Siberia a 16 divizii romane, fara a mai numara abuzurile sovieticilor din acea perioada, violurile si talhariile la drumul mare comise de soldatii rusi.
Izolati de lipsa a cinci metri de asfalt Toate cele 50 de familii care locuiesc in satul Saradis din comuna Feleacu au semnat o petitie, prin care cer autoritatilor sa aprobe infiintarea unei bretele care sa lege drumul din satul lor de centura de ocolire a Clujului Valcele - Apahida.
Pentru a putea sa strangi mai multi bani, trebuie sa dai drumul acolo unde s-a constatat ca lucrurile merg prost. ... In 2012 este clar ca trebuie neaparat schimbat sistemul actual, care aduce din ce in ce mai putini bani la buget si nu da drumul economiei.
google-analytics.com