Cautare

1599 de rezultate pentru "drumul" (8.11 secunde)
"Este absolut ingrozitor ceea ce se intampla cu drumul spre Beius. ... El a precizat ca doar drumul spre Cluj arata cat de cat, starea celorlalte drumuri din judet fiind, in opinia sa, inacceptabila.
Fara sa stie prea bine ce se intampla, unii soferi injurau de mama focului, injuriile fiindu-le adresate in primul rand agentilor de circulatie care blocasera drumul.
Traficul de suprafata din cartierul Drumul Taberei va reveni aproape de conditiile normale pana la finalul unii decembrie. Informatiile vin din partea ministrului Transporturilor, Dan Costescu.
- In drumul nostru spre atelierul de motoare nimeni nu a vorbit; ... eram cu ochii la acest lucru, care-si continua drumul.
Daca o ia ca avertisment, atunci e bine, inseamna ca a inteles, si trebuie sa-si mai revada drumul si gandirea. ... In al treilea rand sunt laicii, mai bine zis kemalistii radicali, care erau nemultumiti de drumul pe care mergea Erdogan.
In urmatoarele luni, rolul Ambasadei Romaniei la Washington va fi urias, caci ambasadorul nostru si serviciile de intelligence vor trebui sa gaseasca urgent drumul cel mai scurt, cel mai de incredere si cel mai eficient, prin conexiunile pe care sa speram ca le avem in echipa de campanie a lui Donald Trump, spre cel de-al 45-lea Presedinte al Statelor Unite ale Americii.
Dupa ce au crescut si li s-a dat drumul, felinele au fost incapabile sa mai inteleaga din lumea inconjuratoare altceva decat ceea ce semana cu dungile intre care au crescut. ... Iar in drumul spre aceste teorii, au loc alti pasi, care ne indeparteaza inca si mai mult de realitate.
Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva. ... Pe drumul catre moaste se circula baba la baba!
Faptul ca trenul are un traseu prestabilit poate fi o atentionare sa nu ne abatem de la drumul nostru si sa ne focusam mai mult pe calea deja aleasa. ... - Daca visati un obstacol pe sina de tren atunci inseamna ca exista obstacole pe drumul dumneavoastra spre realizarea obiectivelor.
Exista unii care planteaza si protejeaza florile, spre bucuria semenilor lor si exista si altii care calca peste ele, fara niciun fel de disconfort, doar pentru ca drumul este mai scurt pe acolo.
Cei din Topesti au depasit in drumul lor granitele UE si au ajuns pana in Japonia, precum fiica Nutei Paraschiv. ... Aici, drumul nu prea e european.
Este vorba de Drumul Judetean Galati - Tecuci, prin Pechea, care este aproape gata cu plombarile si de Drumul Judetean Galati - Girboavele - Virlezi, spre Birlad, unde au inceput lucrarile de plombare.
Urmatorii in drumul spre Paradis ar fi Gigi Becali (10,2 l%) si Ion Iliescu (9,4 %), releva rezultatele, publicate duminica, ale unui sondaj de opinie efectuat de Biroul de Cercetari Sociale (BCS).
La acest punct, consilierul judetean PNL Victor Manea a intervenit, solicitand sa fie aprobat un amendament prin care drumul de la Valcele sa fie doar pietruit, iar covorul asfaltic programat in continuarea acestei lucrari sa fie "mutat" in zona Nazarcea, mai exact pe drumul care ar putea debloca traficul turistilor catre litoral, in sezonul estival.
"Le spuneam prietenilor din Bucuresti ca in timp ce Constanta avea teatre si arene, ei inca mai cautau drumul spre umanitate", povestea Hasotti, care a propus infiintarea unui teatru antic, care sa functioneze pe toata perioada verii.
Daca seful statului a promulgat legea majorarii pensiilor a fara a o mai trimite inapoi parlamentarilor pentru reexaminare, alte cinci legi fac drumul dus-intors intre Palatul Parlamentului si Palatul Cotroceni. ... Drumul inapoi catre parlamentari l-a facut si Legea pentru completarea art.
E bine ca PSD sa-si vada de drumul lui, ca partid pe care stanga il revendica. PD e un partid de centru-dreapta, are in programul politic excluderea colaborarii politice cu PSD si respecta aceasta teza", a precizat Emil Boc.
6 ianuarie a.c.,), pe traseul Agigea- Negru Voda se lucreaza intens pentru a se largi drumul". ... Basescu a spus ca el a dat drumul la DN 39".
6 ianuarie a.c.,), pe traseul Agigea- Negru Voda se lucreaza intens pentru a se largi drumul". ... Basescu a spus ca el a dat drumul la DN 39".
 „Politistii sunt înjurati ca aplica legea“ Prefectul de Dolj a spus ca, desi politistii fac eforturi sa bage scandalagiii dupa gratii, magistratii sunt cei care le dau drumul, determinând politistii sa aiba o atitudine mai docila fata de faptuitori.
google-analytics.com