Cautare

1599 de rezultate pentru "drumul" (3.47 secunde)
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" revine in perioada 12 - 16 august la Sapanta.
Expozitia, care cuprinde lucrari ale unor artisti consacrati din tarile ce reconstituie DRUMUL EXILULUI poetului latin Publius Ovidius Naso, de la Roma la Tomis (Italia, Grecia, Bulgaria si Romania), este prezentata de Muzeul de Arta din Constanta. ... â€" 17 p.Ch.) â€" Drumul exilului.
Iar acum drumul e in fata mea. ... Cand a parasit Vocea Romaniei, a inteles ca drumul ei de-abia se deschidea. ... Piesa DESEN este al doilea pas pe care l-am facut pe drumul compozitiilor proprii.
Un sat, pierdut la o margine a Dobrogei, pe malul Dunarii, undeva pe drumul rau si rar batut care leaga Cernavoda de Harsova. ... Iar daca in drumul vostru spre mare gasiti vreme si suflet pentru un mic ocol, faceti cumva si ajungeti acolo.
O problema dificila este si drumul pe care se circula extrem de greu, deoarece este plin de gropi si santuri. ... Din Aghires Fabrici, mai exact, din centru, mergeti pe drumul de langa cladirea BRD tot inainte si treceti peste calea ferata.
Drumul Taberei e cartierul cu cei mai multi caini agresivi, conform sesizarilor sosite la Primaria Capitalei. In sectorul 6 al Capitalei, in cartierul Drumul Taberei, mai exact pe Strada Valea Ialomitei nr.
S-a INAUGURAT drumul care ne duce in GRECIA in 6 ore Dupa 68 de ani, a fost deschis punctul de frontiera Makaza, la granita intre Bulgaria si Grecia, care este situat pe cel mai scurt drum intre Bucuresti si Marea Egee.
" Rosia Montana este parte din tara in care m-am nascut, in care traiesc, impreuna cu familia si prietenii mei, si in care imi doresc sa traiasca si copiii copiilor mei" Recent, am fost in Muntii Apuseni, in Tara Motilor...am plecat cu o oarecare speranta in suflet si m-am intors cu deznadejde...pe drumul de intoarcere, am intalnit nenumarate camioane care transportau falnicii nostri copaci, taiati din padurile aflate in Muntii Apuseni.
Vasile Milea, Drumul Taberei, Str. ... Gaina, Drumul Sarii, Cal. ... Giurgiului, Drumul Gazarului, Str. Izvorul Rece, Str. Nitu Vasile, Bd. Alexandru Obregia.
Modernizarea urbanistica a spatiilor verzi din cartierele Drumul Taberei si Militari Proiectul de modernizare urbanistica a spatiilor verzi din cartierele Drumul Taberei zona 1 si Militari zona 1 este finantat prin Programul Operational Regional 2007 - 2013 - Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere" - Domeniul de interventie 1.1.
Metroul dintre Eroilor si Drumul Taberei din Magistrala 5 de metrou va fi finalizat in a doua parte a anului 2016, asadar este vorba de o intarziere de un an si jumatate.
Lucrarile in Parcul Drumul Taberei continua conform graficului. ... Parcul Drumul Taberei in procente:
Strajuita de stancarisuri, cu tancuri de roci carbonatice, sisturi si gnaise, de pana la 500 m inaltime, si binecuvantata cu paduri de copaci seculari si o vegetatie luxurianta, valea adaposteste Biserica Agiei Paraskevi, loc in care pelerinii si turistii, in special cei cu probleme de vedere, in drumul lor spre Meteora, se opresc sa se inchine.
Pentru a ajunge la Casa Comana drumul trece pe langa manastirea unde se spune ca ar fi fost ingropat Vlad Tepes (eu stiam ca este ingropat pe o insula din Lacul Snagov).
Urmand indicatoarele si ajungand la destinatie, am lasat masina unde se termina drumul, intr-o mica parcare si am luat-o la pas spre cascada.
Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur - ce se intampla daca stai in Pantelimon, Militari, Baneasa sau Drumul Sarii.
- Drumul Route 66 din SUA a fost la origine o sosea lunga de 2.451 mile (3.944 km) care lega orasul Chicago (Illinois) de orasul Santa Monica (California). ... Drumul 66 a fost denumit dupa actorul de comedie Will Rogers.
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI. ... Ca sa fie pietonal, este obligatoriu ca drumul sa aiba si trotuare.
Drumul spre Ultima gara. ... Drumul spre Ultima gara Viata, un Transfagarasan al existentei, e perceputa diferit, de la un individ la altul.
Alexander Chernyshev, un prieten minunat, de la care am avut foarte multe de invatat si a carui sfaturi m-au calauzit pe drumul cel bun. ... Dumnezeu a vrut sa ne arate ca trebuie sa schimbam directia, ca acela nu era drumul, locul sau conjunctura favorabile noua.
google-analytics.com