Cautare

406 de rezultate pentru "droguri la mioveni" (3.19 secunde)
Nu ma voi referi la cele aparute in spatiul public in ultimele zile, ci doresc sa prezentati o pozitie legala la urmatoarele:
Cristian Pantazi) Plecat sa cucereasca Europa cu o zestre de doar 13% popularitate acasa, Francois Hollande a facut la Bucuresti figura unui lider hiper-activ, cu solutii pe multe dosare importante si dispus la negociere pe teme contondente.
Logan VAN este dotat cu o capacitate de incarcare extrem de competitiva, de 800 kg, situata la cel mai bun nivel in segmentul furgonetelor.
In cazul in care Romania renunta la taxa de prima inmatriculare, compania americana Ford nu mai investeste in fabrica de la Craiova, iar Renault isi va tranfera "inspre rasarit" mare parte din productia de la Mioveni, a spus joi ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian."Speram ca in curand vom avea forma finala a Ordonantei si Camera Deputatilor sa respinga motiunea pe baza argumentelor prezentate de minister", a declarat Vosganian.Ministrul a mentionat ca inainte de intrarea in Uniunea Europeana, Romania avea o taxa pentru masinile noi de 20% din valoare, iar prin noua lege, taxa a coborat la 3-4%."Uniunea Europeana nu ne-a solicitat decat sa ne adaptam la taxele pentru autoturisme existente in toate statele comunitare", a mai spus Vosganian."Guvernul actual vrea ca Romania sa fie o tara de masini first hand, nu second hand", a adaugat el.
Dacia a lansat ieri la Salonul Auto de la Geneva noul model Sandero, un bicorp care devine al cincilea model din gama Dacia, dupa versiunile Logan berlina, MCV, Van si Pick-Up.
Dupa ce s-a convins de succesul celor de la Renault cu modelul Logan, Volkswagen s-a hotarât sa arunce pe piata un concurent pentru masina produsa de Dacia la Mioveni. Germanii vor produce, de la sfârsitul anului 2009, la uzina lor din Kaluga, Rusia, un automobil ieftin, derivat din modelul de clasa mica Polo.
Seful Executivului va propune autoritatilor din Campulung ca pe fosta platforma a uzinei Aro sa fie infiintat un parc industrial, pe care sa isi desfasoare activitatea furnizorii care vor lucra in parteneriat cu Dacia, Tariceanu spunand ca pe amplasament, in acest moment, exista interese imobiliare.a€œDin pacate, la Campulung, dupa inchiderea uzinei Aro, in loc ca amplasamentul sa fie transformat intr-un parc industrial, cei care au preluat aceasta intreprindere, prin licitatie, se gandesc mai degraba la proiecte de tip imobiliara€, a declarat Tariceanu cu ocazia lansarii uzinei de la Mioveni, care va produce cutii de viteza pentru autoturismele Renault si Nissan.Seful Executivului a precizat ca va discuta cu primarul din Campulung si cu reprezentantii Consiliului Judetean, astfel incat sa fie demarat, a€œimediata€, un proiect de infiintare a parcului industrial.Tariceanu a mai spus ca Renault va investi in Romania, in urmatorii 3 ani, aproximativ 600 milioane euro, care se vor adauga investitiilor de aproximativ 1 miliard de euro realizate de producatorul francez in tara noastra.Uzina inaugurata marti de premierul Tariceanu va produce cutii de viteza pentru 8 vehicule din gama Renault si pentru 7 vehicule din gama Nissan.
Dacia lanseaza, pe 1 iulie, varianta restilizata a Loganului, pentru a creste vanzarile modelului si pentru a-l aduce la noua linie de design a producatorului, prezenta la Sandero.
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, dupa vizita la Uzina Dacia Mioveni, ca o masura pentru iesirea din criza actuala, care afecteaza si domeniul auto, ar putea fi suspendarea temporara, pe sase luni, a taxei de inmatriculare pentru masinile noi, pe modelul Germaniei.
Potrivit liderului Sindicatului Automobile Dacia, Nicolae Pavelescu, uzina si-a reluat productia, iar reprezentantii patronatului si ai sindicatului vor decide, intr-o intalnire care va avea loc luni, la ora 13.00, daca activitatea va continua in cursul lunii decembrie sau va fi intrerupta din nou din 11 decembrie pana pe 15 ianuarie.
In ceea ce priveste masurile Guvernului de suspendare a taxei de poluare, de triplare a taxei de inmatriculare si de reluare de la 1 ianuarie a programului "Rabla" prin unitatile Remat pentru 50.000 de masini, Fourmont a declarat ca deciziile "sunt de natura sa regleze una din cele doua cauze care au provocat caderea pietei de automobile din Romania".
Productia de la uzina de la Mioveni a fost intrerupta timp de doua saptamani, ca urmare a scaderii drastice a vanzarilor de masini, dar ieri uzina si-a reinceput activitatea.
, la Barcelona, pe majoritatea pietelor europene, iar in unele state comenzile vor putea fi preluate de la sfarsitul lunii iunie, a anuntat constructorul auto. ... Dacia Sandero Stepway este fabricata la uzina de la Mioveni.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent, joi, la Palatul Regal, la aniversarea a 10 ani de la privatizarea Uzinelor Dacia. ... Apoi, pe cand se afla la volan, s-a aratat incantat de ce poate si le-a spus celor de la Renault s-o adapteze pietei din Romania:
Presedintele Romaniei a vizitat joi uzina de la Mioveni, ocazie cu care si-a luat si o Dacia Duster. Traian Basescu a primit automobilul de culoare rosu inchis, pe care l-a achizitionat din bani proprii, el spunand de la volanul acestuia ca este o "masina care trebuie cumparata".
Modelul se va numi City si va imprumuta elemente de la modelul Logan, partea frontala de la modelul Sandero si platforma de la a doua generatie a Renault Clio Dacia pregateste lansarea unui model auto din clasa mica, botezat Dacia City, care va costa cel mult 5.000 de euro.
Aceasta serie este dedicata modelelor Logan, Sandero si Logan MCV, preturile de baza pornind de la 9.600 euro, respectiv, 10.950 euro si 13.350 euro.
Productia modelului Dacia Sandero a ajuns la 300.000 de unitati in 2 ani de la lansare, evolutia fiind sustinuta mai ales de vanzarile de pe pietele externe.
Intr-o declaratie politica senatorul Valeca a criticat dur lipsa de comunicare si de unitate decizionala care se poate observa la nivelul executivului. ... Astfel vom putea asista la transformarea bazelor sportive in restaurante sau cluburi" - a spus Serban Valeca in declaratia sa politica.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
google-analytics.com