Cautare

406 de rezultate pentru "droguri la mioveni" (6.65 secunde)
Varsta la care tinerii incep sa consume droguri a scazut pana la 13 ani, conform datelor oficiale. Tentatiile sunt peste tot, iar tinerii tot mai dornici sa experimenteze.
Alaturi de el au mai fost arestati si doi traficanti de droguri. Toti trei sunt acuzati de detinere si trafic de droguri de mare risc.
Elevii nu vor fi testati in masa pentru consumul de droguri. Ministerul Educatiei: Testarea nu va fi obligatorie. In acest an scolar elevii vor putea fi exmatriculati.
Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, in plin scandal al consumului de droguri in randul tinerilor, care, potrivit liderului de la Cotroceni, reprezinta o amenintare la adresa sigurantei nationale.
Albert Balint, fiul lui Sile Camataru, unul dintre liderii cunoscutei grupari interlope din Bucuresti, este acuzat de politisti si procurori DIICOT ca ar fi condus din inchisoare o retea de trafic de droguri si proxeneti.
Conducatorii auto asteapta chiar si un an sa afle, de la serviciile de medicina legala, ce alcoolemie aveau ori la ce tipuri de droguri au iesit pozitivi.
Ca sa aiba droguri in inchisoare, unii condamnati apeleaza la cunoscuti care incearca sa le trimita stupefiante cu ajutorul dronelor.
Cel de-al treilea colegiu pentru Camera Deputatilor este format din localitatile Mioveni, Titesti, Davidesti, Hartiesti, Boteni, Vulturesti, Stalpeni, Balilesti, Vladesti, Mihaesti, Schitu Golesti, Mioarele, Poienari de Muscel, Valea Mare Pravat si Godeni, cu 69.452 persoane cu drept de vot.
Productia de vehicule Dacia va fi oprita joi si vineri, ca urmare a intarzierilor in livrarea unor componente de la unul dintre furnizori, potrivit un comunicat al uzinei.
Uzina Dacia de la Mioveni a produs astazi autovehiculul cu numarul un milion. Automobilul cu numarul un milion este un Logan Preference 1.6 MPI, ce este destinat pietei din Romania.
Nu avem o viziune - la asta lucram. ... Gandim o strategie referitoare la infrastructura ce trebuie creata, in primul rand montarea de prize de alimentare in orasele mari", incearca marea cu degetul oficialul guvernamental.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
In zece circumscriptii electorale vor fi organizate alegeri locale, la 2 iulie, deoarece unele consilii locale au fost dizolvate conform Legii administratiei publice locale, iar unii primari nu-si mai pot continua mandatul din diferite motive.
La dezbaterea organizata in Sala Mare a Prefecturii judetului au participat, alaturi de deputatul PNL George Dragomir, Mihai Voicu, presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia, reprezentanti ai ONG-urilor din Constanta, profesori universitari, personalitati locale, reprezentanti ai mass-media.
Consiliul National al PSD va avea loc dupa prezentarea raportului Comisiei Europene de la sfarsitul lui septembrie, formatiunea social-democrata urmand sa lanseze cu acest prilej programul de guvernare pentru viitoarele alegeri, a anuntat ieri liderul PSD Mircea Geoana.
In acelasi timp, a mai spus senatorul colegiului Mioveni-Stefanesti, "sumele alocate consiliilor judetene conduse de PSD au fost doar praf in ochi:
"Inca de la inceputul anului 2011 diversi reprezentanti ai autoritatilor centrale se intrec in declaratii din ce in ce mai abracadabrante, iar specialistii diverselor domenii nu inceteaza sa-i contrazica.
‘PSD constata ca DNA si-a atins din nou scopul de a ongropa subiectele zile, care sunt evident - revolta oamenilor de la Iasi si Focsani, Codul Muncii si pensiile militarilor.
Pe parcursul discutiilor a mai fost criticat interesul foarte scazut al unora dintre guverne, precum cel al Romaniei, lucru care pune in pericol insasi viitorul cercetarii din aceste tari dar si din UE, in ansamblul sau"- a spus senatorul Valeca atragandu-i atentia ministrului Funeriu ca masurile pe care le-a luat in acest domeniu vor conduce la o centralizare a cercetarii:
Fie ca vine din Franta, Italia, Norvegia sau Spania, atacurile tot mai hotarate la adresa romanilor in general sunt facute fara nicio distinctie.
google-analytics.com