Cautare

406 de rezultate pentru "droguri la mioveni" (4.29 secunde)
Chindia - Mioveni 1-0 Superliga, etapa a 14-a A marcat: ... Anton Petrea CS MIOVENI: 22. I. Popescu - 26. Oancea, 25.
FCSB - CS Mioveni 5-1. ... Mihai Pintilii CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Ene, Garutti - Radescu, Oancea, Panait, Pop, Trif - Krasniqi, Carnat Rezerve:
FC Arges - CS Mioveni 2-2 Etapa 21 / Superliga Sezonul 2022/2023 Au marcat: ... Marius Croitoru CS MIOVENI: 13. Croitoru - 25.
FCU Craiova - Mioveni 2-1 Etapa 27 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Nicolo Napoli CS MIOVENI: Greab - Balaur, Mboumbouni, Scarlatache - Radescu, V.
FCU Craiova - Mioveni 3-0 Superliga, etapa 1, play-out A marcat: ... Nicolo Napoli CS Mioveni: Greab - Sno, Scartalache, Garutti, Burnea - A.
Cupa Romaniei, sferturi de finala Sepsi - Mioveni 4-1 (0-0) Au marcat: ... Cristiano Bergodi CS Mioveni: Greab - Garutti, Mboumbouni, Balaur - Sno, Pop, Lepistu, Toma, Garbellotto - Rusu, Benchaib Rezerve:
Superliga, etapa a 6-a CS Mioveni - FC Arges 0-2 (0-1) Au marcat: ... CS Mioveni: Sava - Radescu, Balaur, Panait, Garutti, Serbanica - Pop, Caprescu, Gutea - Cosereanu, Buziuc Rezerve:
Superliga, play-out, etapa a 7-a FC Voluntari - CS Mioveni 1-0 (1-0) A marcat: ... Liviu Ciobotariu CS Mioveni: Sima - Radescu, Panait, Garutti, Serbanica - Cosereanu, Lixandru, V.
Ea a luat prin surprindere auditoriul luni seara, la Ramnicu Valcea, cand a declarat ca sustine colaborarea dintre Serviciile secrete si elevi, transmite NewsIn.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor. ... sa ia niste droguri usoare, le da domnisoara Elena Basescu.
Candidatul PSD la presedintie, Mircea Geoana, i-a raspuns lui Traian Basescu la propunerea acestuia de a deveni premier si a declarat ca presedintelui ii este frica sau a inceput sa consume droguri usoare.
Ieri, Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care interzice comercializarea asa-ziselor "droguri legale". In fapt este vorba de un act normativ care vine sa completeze Legea privind prevenirea si combaterea traficului de droguri si Legea privind regimul juridic al plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope.
Astfel, in cadrul unui program specific, in perioada 15 mai- 21 iulie 2006 s-a desfasurat prima sesiune de formare a echipelor chinologice pentru detectie droguri, fiind pregatite 10 echipe de caini care isi vor desfasura activitatea de control in cadrul celor 10 directii regionale vamale.
Mariustuca.ro / Testul cu bezeaua si riscul ca un copil sa devina dependent de droguri (Autoare: ... Cercetatorul a adunat informatiile si a ajuns la concluzii interesante : ... Sunt mai protejati de riscul de obezitate, de riscul dependentei de unele droguri, remarca Walter Mischel, cercetator american.
Matei Bals a demarat, in perioada octombrie 2015 â€" aprilie 2016, campania nationala de informare, educare si comunicare H-Alert, care a mobilizat, pe langa tineri si publicul general, si persoane care apatin unor grupuri sociale vulnerabile la infectia cu HIV si la virusurile care declanseaza hepatitele B si C.
Raed Arafat, reactie la indemnul vanzatorilor de moarte (Autoare:
Procurorii DIICOT au anihilat o retea de sapte traficanti de droguri formata din cetateni romani si turci.
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet.
Trafic de droguri in liceele din Capitala cu legaturi la nivel inalt. 20 de persoane sunt audiate la DIICOT pentru ca au vandut droguri in mai multe unitati de invatamant din Bucuresti.
Peste 100 de persoane prinse cu droguri, sute de pastile confiscate de politisti. Peste o suta de persoane au fost prinse cu droguri in ultimele zile la festivalurile de la malul marii. Drogurile ar fi urmat sa fie vandute participantilor de la festivalul ce s-a desfasurat in statiunea Mamaia.
google-analytics.com