Cautare

2360 de rezultate pentru "dr calin dobos" (2.85 secunde)
Premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, a demarat in tromba negocierile pentru formarea Guvernului, stabilind dupa intalnirile cu UDMR, PUR si Grupul minoritatilor nationale schita noului Executiv.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Romania Libera publica un amplu interviu cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, intitulat "In Romania nu s-au intalnit prostii cu smecherii".
Dupa preluarea functiei, Ovidiu Marian a decis sa-l aduca la conducerea Directiei generale de control juridic si securitate interna pe Ioan Calin Stoenescu, al carui adjunct a devenit Karol Adrian Groholschi.
Calin Popescu Tariceanu a acceptat, in cele din urma, organizarea alegerilor anticipate, dupa admiterea de catre Curtea Constitutionala a contestatiilor la legile proprietatii si justitiei, pentru care guvernul si-a asumat raspunderea in parlament. Dupa o discutie cu presedintele Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu a decis sa-si dea demisia.
Calin Popescu Tariceanu a acceptat, in cele din urma, organizarea alegerilor anticipate, dupa admiterea de catre Curtea Constitutionala a contestatiilor la legile proprietatii si justitiei, pentru care guvernul si-a asumat raspunderea in parlament. Dupa o discutie cu presedintele Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu a decis sa-si dea demisia.
Propunerea lui Valeriu Stoica ca liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu sa fie inlocuit cu Theodor Stolojan si anuntul acestuia din urma ca ar accepta sa se implice in reconstructia partidului au provocat o reactie in lant in randul liberalilor.
Vicepresedintele liberal, ministrul Culturii, Mona Musca, a declarat, ieri, ca va demisiona din Guvern si din conducerea PNL pentru a-si pune in acord pozitia cu votul impotriva sustinerii lui Calin Popescu Tariceanu, pe care l-a dat in Delegatia Permanenta a PNL.
Intalnirea premierului Calin Popescu-Tariceanu cu romanii din diaspora s-a concretizat in propunerea venita din partea romanilor care traiesc in strainatate de a avea un reprezentant in Parlamentul Romaniei.
Traian Basescu il ataca dur pe Calin Popescu Tariceanu. ... Mai mult, seful statului il acuza pe Calin Popescu Tariceanu ca stia exact despre ce este vorba, cu atit mai mult cu cit primise informari de la SRI in acest sens.
Ei au fost convinsi de presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu - care a discutat cu reprezentantii Senatului PNL pe tema fuziunii mai bine de doua ore -, sa nu se mai opuna fuziunii cu PD.
Albumul Undeva al lui Calin Pop va fi lansat oficial joi, 12 iunie 2014, pe terasa "Morgan La Dud" dupa urmatorul program: ... - orele 14, Calin Pop se va intalni cu fanii si va acorda o sesiune de autografe.
Discutiile in privinta reintoarcerii lui Theodor Stolojan in PNL agita din ce in ce mai tare apele partidului condus de Calin Popescu Tariceanu.
Dupa intalnirea de luni seara dintre initiatorii Platformei liberale, Stolojan-Stoica, si semnatarii Apelului la unitate liberala, condus de Gheorghe Flutur, aripa disidenta din PNL s-a intarit, Flutur devenind al treilea om de forta al echipei care se opinteste din rasputeri sa-l dea jos pe liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Vizita premierului Calin Popescu-Tariceanu la Chisinau este prima vizita oficiala a unui sef de guvern roman dupa 1999 si, in cursul acesteia, partea romana si-a exprimat increderea ca evenimentul va relansa relatia bilaterala romano-moldoveana si va ajuta la depasirea "coborasurilor si la punerea unei pietre in plus la temelia constructiei unui viitor mai bun pentru cetatenii din cele doua tari".
Prefectul Danut Culetu s-a intors cu vesti bune de la intalnirea cu ministrii si premierul Calin Popescu Tariceanu, desfasurata in perioada 31 ianuarie - 1 februarie, in Capitala. ... Pe de alta parte, mai putin imbucuratoare pentru constanteni este cresterea incidentelor violente, remarcata si de premierul Calin Popescu Tariceanu.
Presedintele PD-L Alba Iulia, deputatul Calin Potor, a declarat ca isi va da demisia din partid. Calin Potor a spus ca oficial isi va depune demisia din partid in zilele urmatoare si isi propune, totodata, sa ii informeze pe colegii sai din conducerea filialei.
Isarescu, Tanasescu sau Calin Georgescu, nume vehiculate pentru functia de premier.
Calin Popescu Tariceanu: Ne-am trezit cu beizadeaua Prigoana in PNL Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, se declara nemultumit de acceptarea lui Honorius Prigoana in partid si considera ca liberalii nu trebuie sa accepte traseistii politici, sustinand ca trebuie promovati oamenii de valoare care au fost loiali formatiunii politice.
google-analytics.com