Cautare

184 de rezultate pentru "dpipp inscriere" (3.79 secunde)
Potrivit directorului IPP, castigatorul competitiei este responsabil cu managementul propriei campanii electorale, insa IPP si partenerii sai se ofera sa il sprijine cu informatii utile privind conditiile de inscriere a candidaturii oficiale, rigorile privind regulile de finantare in campania electorala.
El a aratat ca are informatii ca bugetul PDL va fi de 12 -14 milioane de euro, iar numai taxa de inscriere pe lista de candidati este intre 35.000 euro si 150.000 euro.
Inaugurata de primarul orasului Eforie, Ioan Ovidiu Brailoiu, unitatea este situata in apropierea Grupului Scolar "Carmen Silva" si deja are inregistrate cu mult peste 50 de cereri de inscriere.
Recrutarea candidatilor si depunerea dosarelor de inscriere se fac zilnic, intre orele 09. 00 si 13. 00, pana la data de 10.
"Nu i-a contestat nimeni cererea de inscriere in partid, iar daca facea cineva chestia asta, n-avea decat. . . sa fie sanatos", a mai spus Zanfir Iorgus.
"Nu i-a contestat nimeni cererea de inscriere in partid, iar daca facea cineva chestia asta, n-avea decat. . . sa fie sanatos", a mai spus Zanfir Iorgus.
"Campania de inscriere a fost promovata prin impartirea de pliante in liceele constantene", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Paula Anghel, purtator de cuvand ISU.
"Perioada de inscriere a candidatilor s-a prelungit pana astazi (n. r. de ieri), noi ne-am depus dosarele dar nu stim in ce zi va fi programat judetul Constanta la evaluare pentru ca fiecare judet e cu bomboana lui.
"Garda Nationala de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta aduce la cunostinta celor interesati ca mentine deschisa actiunea de inscriere de noi membri agenti ecologi voluntari, in scopul implicarii societatii civile in activitati destinate protectiei mediului", a mai spus Vasile Petro.
Remus Cernea, candidatul independent care a depus un dosar de inscriere la alegerile partiale pentru Colegiul nr. 19 din Bucuresti, era convins ca dosarul sau va fi respins.
Intalnirea conducerii Partidului Social Democrat cu tinerii, cu varsta sub 35 de ani, care au accesat formularele de inscriere on-line in PSD, in prima luna a campaniei "Inscrie-te acum in PSD", sta sub sloganul "Batalia abia incepe".
Nu se percepe nicio taxa pentru a trimite o inscriere electronica. Incepand de la 1 mai 2011 solicitantii pot verifica situatia inregistrarii lor cu informatiile personale si numarul de confirmare la rubrica Entry Status Check pe pagina de web www.dvlottery.state.gov.
De-a lungul intregului an si, in special, in perioada de inscriere in programul Loteria Vizelor, spatiul virtual este inundat de oferte ale diversilor intermediari de viza si ale unor escroci.
Astfel, una dintre conditiile de inscriere in concurs, stipulata in Ordinul ministrului Funeriu Nr. 5385/06.10.2010 era si aceea de a avea cel putin 3 ani vechime intr-o editura (art.
Mediafax informeaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, propune, intr-o postare pe blogul personal, o alianta politica, inregistrata juridic, intre PSD si ACD (PNL+PC), care sa inceapa sa functioneze la nivel politic si parlamentar imediat dupa inscriere si la nivel local in termen de maxim 3 luni.
De asemenea, potrivit acestora, Liviu Campanu, fost liberal si fost uneperist, este in tratative avansate de inscriere in PC. • La Camera, grupul PC e ca si format Daca la Senat lucrurile nu sunt inca transate, la Camera ambitia lui Dan Voiculescu este mult mai usor de implinit.
Marti, in ultima sedinta de plen, senatoriii puterii s-au opus propunerii facute de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, de inscriere pe ordinea de zi a unui punct privind infiintarea comisei respective, votul fiind la paritate -42 la 42.
O eventuala inscriere a lui Geoana in UNPR sau alta formatiune nu este luata in calcul la aceasta ora, potrivit surselor citate.
Presa a speculat, in contextul plecarii Aurei Vasile la UNPR si a demisiei Oanei Mizil din PSD si posibila ei inscriere la UNPR sau la PPDD ca si Vanghelie ar putea parasi barca PSD pentru unul din aceste partide.
Declaratia a fost facuta in contextul anuntului de inscriere a senatorului Petru Filip in PSD. Ponta a declarat ca grupului parlamentar social-democrat i se alatura Petru Filip, un om care inseamna foarte mult pentru Oradea si pentru Bihor, dar si pentru miscarea politica de stanga.
google-analytics.com