Cautare

1647 de rezultate pentru "dou accidente rutiere pe dn 79 arad i" (2.70 secunde)
Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. ... Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital si ranirea usoara a pasagerei de pe motocicleta, N.
La data de 27 martie 2011, in jurul orei 10:30, agenti de siguranta publica din cadrul Secyiei 11 Politie, l-au depistat pe Calea Vitan, sectorul 3, pe M.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. Oltenitei din sectorul 4, pe L. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Acestea sint doar citeva dintre incalcarile legislatiei rutiere pentru care taximetristii galateni au fost sanctionati de lucratorii Serviciului Judetean al Politiei Rutiere.
Propunerea de directiva europeana formulata la ultima sedinta a Parlamentului European are ca obiectiv ridicarea standardelor in domeniul gestionarii sigurantei rutiere, inclusiv studii de impact, audit si inspectii legate de siguranta. ... O mai buna gestionare a infrastructurii rutiere ar reduce considerabil numarul anual al victimelor accidentelor rutiere.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
In doar cateva ore, peste 300 de participanti la trafic au fost depistati de politistii rutieri, in timp ce conduceau pe DN 2, cu viteze peste limita legala.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Tipuri principale de accident vascular Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: 1.Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale.
Asadar, daca veti merge la culcare prea tarziu veti pierde o buna parte din functiile restorative pe care le ofera in mod normal somnul non-REM. ... Pe langa faptul ca veti avea dificultati in a adormi, va va fi totodata greu sa nu va treziti.
Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: - Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale.
Lansarea in Statele Unite si Europa a celor două noi medicamente destinate tratarii cancerului de san ne va ajuta sa ne imbunatatim pozitia de lider pe piata produselor oncologice. ... Dupa lansarea cu succes a două
Două ... in primul rand vorbim despre un prefect aliniat politic pe sarma ruginită a administraţiei (şi care nu va solicita niciodată ... de doi-trei consilieri amăraţi. ... zbatere nu aduce plusuri nici clasei politice şi nici administraţiei locale.
şi s-a refugiat in zonele afectate de inundaţii, pentru a işi spăla pe ultima sută ... pe termen mediu. ... intre PD şi PNL. Singura posibilitate ca cele două
Pe vremea copilăriei multora din generaţia actuală de proaspeţi propăşiţi la putere, la mare modă ... şi spadă ... douăzeci de ani“.
Romania e pe val. Pe al şaselea val de inundaţii. ... Peste două ... Pe coliva situaţiei nu s-a aşternut bombana, ci crucea, un om murind în Argeş
reacţia pe care o are PSD de un an de zile, de cand a pierdut alegerile (sau, după cum spune Dan Nica, le-a caştigat, dar n-a ajuns şi la guvernare). ... La început, cale de vreo două
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate... pe trecerea de pietoni.
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti. Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei.
google-analytics.com