Cautare

1647 de rezultate pentru "dou accidente rutiere pe dn 79 arad i" (4.54 secunde)
Cercetarea a fost initiata la solicitarea reprezentantilor Directiei Rutiere care, in calitate de principali beneficiari ai acestui studiu, au dorit sa cunoasca, intr-o maniera stiintifica si extinsa, caracteristicile conduitei in trafic a soferilor din Romania, astfel incat, atat activitatile de educatie rutiera, cat si cele de supraveghere si control al traficului derulate de Politia Rutiera sa fie orientate catre categoriile de conducatori auto cele mai predispuse la adoptarea unor comportamente riscante.
In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor. Statistica spune ca in 121 dintre cazuri au fost implicati barbatii, iar in restul de 13 accidente, femeile.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Succesorul sau este mai putin cunoscut, el fiind democratul Gheorghe Seculici, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Arad.
Filiala judeteana a Partidului Popular Arad a semnat protocolul de fuziune prin absortie cu PD, trecand la democrati cu toti cei 4.600 de membri. ... "La Arad, ne simteam mult mai aproape de PD si, in plus, doctrinele noastre sunt compatibile.
Senatorul PD Nicolae Iotcu a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, o adresa interna a PSD care ar dovedi, potrivit democratului ca localitatile din Arad primesc bani de la Guvern in functie de rezultatele pe care PSD le-a obtinut la europarlamentare in aceste localitati.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Pe hartie (Autor: Claudia Pirvoiu) Romania si Ungaria au semnat astazi, la Budapesta, acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj Napoca- Santaul Mare (Romania) si Nagykereki-Szolnok (Ungaria).
Dulcele mariaj al celor două
• Autostrada Arad-Timisoara. In acest an vor fi dati in folosinta 42 de kilometri din autostrada Transilvania, pe tronsonul Campia Turzii - Gilau. Accesul pe cei 42 de kilometri poate fi facut dupa constructia a doua noduri rutiere.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr. 11 cu clasele I-VIII.
Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... 500, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a accidentat-o pe G. Virginia de 69 de ani, din judetul Bacau, care se deplasa pe trotuar.
Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Ilfov, a condus un autoturism marca Ikarus, pe str.
Andrei de 27 de ani din judetul Buzau, a condus un autoturism marca Saab, pe Calea Vitan dinspre sos. ... 170A, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a patruns pe trotuar, unde a surprins si accident grav pe D.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. Alexandria din sectorul 5, pe M. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. Nitu Vasile din sectorul 4, pe G. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
"Cum au inventariat politistii betivii de pe sosele." Craciun insangerat pe soselele din tara, dupa ce 9 persoane au murit si alte 28 au suferit leziuni grave. Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad.
google-analytics.com