Cautare

1647 de rezultate pentru "dou accidente rutiere pe dn 79 2c arad" (2.79 secunde)
Astfel, cei care isi vor cumpara anvelope de la supermarket vor fi nevoiti sa isi plateasca si costul cu montajul si echilibrarea rotilor, adica intre 30 si 50 de lei pe fiecare roata. ... Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare. Stiri absolut ingrijoratoare apar pe prima pagina a presei constantene : "Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Compania de Transport Public (CTP) Arad a castigat in instanta demersurile facute pentru a recupera cateva datorii mai vechi de la organizatia judeteana a PSD. ... Vicepresedintele PSD Arad, Alexandra Braica, a declarat ca deocamdata conducerea filialei nu a luat in calcul o eventuala contestare a sentintei pronuntate de instanta.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
euro produs la Arad Astra Vagoane Arad in colaborare cu RATB a prezentat tramvaiul Imperio, al carui pret este de aproximativ 2 milioane euro.
BookLand revine la Arad! Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Arad, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.
Cei de la Rutiera au considerat ca riscul producerii unor evenimente grave pe aceste drumuri a scazut. In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave. 2363 de oameni si-au pierdut viata si alti 8477 au fost grav raniti, in aceste evenimente rutiere nedorite.
Seful Politiei Rutiere: Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. ... De exmplu, in lunia iulie a anului trecut, media a fost de 30 de accidente pe zi.
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S.
ANDREI de 22 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe Calea Vacaresti dinspre P-ta Sudului catre sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
ALEXANDRU de 21 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha, pe sos.Viilor dinspre sos.Progresului catre str.Nasaud.
NICOLAE de 65 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe str. ... Bucurestii Noi, nu s-a asigurat la efectuarea virajului dreapta, moment in care a surprins si accidentat grav pe P.
CONSTANTIN de 32 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Seat, pe B-dul Gheorghe Sincai dinspre Splaiul Independentei catre B-dul Dimitrie Cantemir, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu 1-1A, a surprins si accidentat grav pe S.
Cristian de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Kimco pe bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Petre de 65 ani, din judetul Dambovita, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str.
RODICA de 63 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe str. ... Tascu de 36 de ani din Bucuresti, care circula pe str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
VIOREL de 56 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel pe strada Arh. ... 3, nu s-a asigurat la executarea manevrei de mers inapoi, moment in care a surprins si accidentat grav pe P.
Ionut de 29 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Seat Leon pe sos. ... Vatra Luminoasa, nu a acordat prioritate de dreapta la efectuarea virajului stanga pe str. Matei Voievod, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A4 condus pe sos.
Safadi de 45 de ani, cetatean sirian cu domiciliul in Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Caddy pe sos. ... Prahova, care in timp ce se afla pe treapta unui magazin privind articolele expuse la vanzare, a pasit in spate fara sa se asigure.
google-analytics.com