Cautare

1647 de rezultate pentru "dou accidente rutiere pe dn 79 2c arad a" (2.57 secunde)
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
Gheorghe Seculici (foto mijloc), fost presedinte al Consiliului Judetean Arad, a fost investit oficial in functia de ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, ramasa vacanta prin demisia candidatului Aliantei D.A.
Aflati la guvernare intr-o Coalitie despre care sustin ca este functionala, intr-un Cabinet condus de un liberal, democratii considera ca nu sunt mai prejos decat partenerii lor din Alianta D.A.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Arad are un nou director, dupa ce in functie a fost numit Gheorghe Sechel, cu sprijinul Aliantei D.A., in special a PNL.
Inca doi lideri ai PNL Arad - vicepresedintele Mihai Calimente si secretarul coordonator al filialei, Cornel Haristiade - si-au depus la sfarsitul saptamanii trecute candidaturile pentru sefia organizatiei, in total fiind in cursa cinci persoane.
Tensiunile interne din cadrul PNL Arad au culminat in aceasta sap-tamana cu invalidarea de catre Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL a alegerilor locale ca urmare a contestatiei vicepresedintelui PNL Arad, deputatul Mihaita Calimente.
Conducerea PSD i-a dat un ultimatum liderului social-democratilor din Arad, Dimitrie Musca, potrivit caruia, pana la inceputul saptamanii viitoare, acesta sa se hotarasca daca isi mentine sau nu decizia de a demisiona din functia de presedinte al PSD Arad, asa cum a anuntat acum doua saptamani.
Presedintele UDMR Arad, Kiraly Andras, a declarat ieri ca organizatia judeteana il va sustine pe Markó Béla pentru un nou mandat de presedinte. Kiraly Andras a declarat ca UDMR trebuie sa continue politicile de stabilitate din ultimii ani, care au dus la unitatea comunitatii maghiare din Romania.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a declarat la Arad ca militeaza pentru un guvern de tehnocrati si ca il prefera in fuctia de premier pe Daniel Daianu sau pe Florin Georgescu.
Transelectrica si MAVIR (compania similara din Ungaria) au inaugurat vineri noua Linie Electrica de Interconexiune de 400 kV Arad-Nadab-Bekescsaba, investitie ce se ridica, potrivit directorului general al Transelectrica, Stelian Gal, la circa 25,7 milioane euro.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Echipa feminina de baschet SCM-U Craiova infrunta astazi, in deplasare, formatia ICIM Arad, in primul joc din play-off-ul Diviziei A. Partida era programata pe 5 martie, dar se disputa in devans, deoarece sala din Arad este ocupata la acea data.
Baschetbalistele de la SCM-U Craiova au pierdut prima partida din play-off-ul Diviziei A. Oltencele au fost invinse, in deplasare, marti seara, de catre campioana en-titre ICIM Arad, scor 77-61 (29-9, 13-18, 25-16, 10-18).
Un turist a cazut, vineri, de pe un zid al Cetatii Soimos din judetul Arad. Martorii, cei care au si sunat la 112, au spus ca barbatul se urcase acolo pentru a face o fotografie, dar s-a dezechilibrat si a cazut in gol.
„574 de lei!“, vine raspunsul, iar tanarul il primeste ca pe o sentinta. „Pe an?“, mai gaseste puterea sa intrebe. „Nu, pe sase luni!“. Aceasta este valoarea aproximativa a uneia dintre cele mai scumpe polite de asigurare RCA in Dolj.
Lucratori ai Biroului Cercetari Accidente Rutiere soldate cu victime, din cadrul Brigazii Rutiere, l-au identificat pe D.
Nicolae de 24 de ani din judetul Giugiu, a condus un autoturism marca Opel, pe B-dul Iuliu Maniu dinspre Valea Cascadelor catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. Cand a ajuns in dreptul unui imobil, situat pe str.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
COSTEL de 56 de ani, din Bucuresti a condus un autoturism marca BMW pe str. Constantin Brancusi dinspre bulevardul Nicolae Grigorescu catre bulevardul Lucretiu Patrascanu, iar cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din apropierea intersectiei cu aleea Sibiana, a surprins si accidentat grav pe M.
google-analytics.com